Legendary Pokémon

Full Version: Legendaries Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
HOME:
Περίληψη(λίγο πιο κάτω)
Κεφάλαιο 1
Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφάλαιο 9
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 12
Κεφάλαιο 13
Κεφάλαιο 14

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Στην αρχή θα κάνω μια μικρή περίληψη για το θέμα της ιστορίας. Λοιπόν...ο αρχιεπιστήμονας της Team Galactic, o Cypher,εχει εφεύρει ένα μηχανικό γάντι όπου σε αυτό αποθηκεύεται ένα πολύ περίεργο υγρό που με το γάντι μπορεί να το ελέγχει και να το χρησιμοποιεί. Αυτό το μαύρο υγρό με το κωδικό όνομα Black Venus(BV), μόλις καταλάβει ένα pokemon, του αλλάζει την συμπεριφορά, το DNA και το ελέγχει. Από αυτό δεν ξεφεύγουν ούτε οι άδειες pokeballs, μιας και στο pokemon που θα πιαστεί θα αλλάξει ο χαρακτήρας του προς το κακό. Επιπλέον αλλάζει κάποιες επιθέσεις σε πιο δυνατές αλλά και πιο σκοτεινές όπως π.χ. την Hyper Beam σε Shadow Hyper Beam(SHB) ή τα Razor Leaves σε Razor Darkness. Το υγρό αυτό έχει και άλλες παρενέργειες ακόμα και σε αντικείμενα όπως μετεωρίτες, σφαίρες, κρυστάλλους, αντικείμενα εξέλιξης, πέτρες κ.α. Ο μόνος τρόπος ένα pokemon να γιατρευτεί από το BV είναι να νικηθεί σε μάχη…Τα θρυλικά pokemon θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία μας. Όποιος θέλει να συμμετάσχει ας το δηλώσει σε post ή private message.Είναι λίγο περίπλοκη η ιστορία γι΄ αυτό οποίος έχει απορία ας μου το πει
No offence, αλλά αν θες να πεις "τα θρυλικά Pokemon" στα αγγλικά, τότε είναι ακριβώς όπως και στον ενικό αριθμό, δηλαδή "Legendary Pokemon", εκτός και αν θες την συγκεκριμένη ορθογραφία για κάποιο άλλο λόγο...
οκ ευχαριστώ.
δείχνει αρκετά ενδιαφέρουσα, αν είναι βάλε με...
Κεφάλαιο 1ο «Αλλαγή Αφέντη»

Φαινόταν μια μέρα συνηθισμένη, όμως αυτή η μέρα θα ήταν ξεχωριστή. Ο αρχιεπιστήμονας της Τeam Galactic, ο Cipher, έφτιαξε το απόλυτο όπλο. Ένα ζευγάρι γάντια με τα οποία μπορούσε να ελέγχει το BV. Στην αίθουσα συνάντησης της Team Galactic :

Cyrus: Και όπως έλεγα…
Cipher: Σκουπίδια έλεγες!!!!
Cy: Πως τολμάς! Αναιδέστατο μικρόβιο! Θα τιμωρηθείς αυστηρότατα! Crobat, Hyper Fang!!
Ciph: Χαχαχαχα!! Aerodarkness (το Aerodactyl του με ΒV), τώρα!!!!!!

Αυτή την στιγμή ένα μανιασμένο Aerodactyl πετάγεται από το παράθυρο σπάζοντας κυριολεκτικά τα πάντα με τη οργή δράκου που χρησιμοποίησε!
Ο Cyrus κείτεται αναίσθητος στο δάπεδο μαζί με το Crobat του. Τότε ο Cipher:
Ciph: Υποδεχτείτε το νέο αρχηγό της Team Galactic!! ΕΜΕΝΑ!!!! Το νέο είδος δύναμης Pokemon που ανακάλυψα θα φέρει επανάσταση στο χώρο των μαχών!!
Τ.Galactic Grunt A: Μα το Aerodactyl σας έκανε σαν τρελό! Δεν είναι επικίνδυνο ?
Ciph: Μικρό ανθρωπάκι με τα γάντια που έχω όλα είναι υπό έλεγχο!! Α και τώρα που θυμήθηκα, εσείς, πετάξτε έξω τον Cyrus!
Τ.Galactic Grunt B και C: Νναι…Κύριε…
Cipher: Θα εξοπλίσω τα Pokemon και τις Pokeball με το BV, και έτσι θα μπορέσουμε να νικήσουμε την ενοχλητική Αστυνομία Pokemon, και εκείνο τον βλάκα τον Looker! Prepare to march to glory!! This is Team Galactic!!!!!!!
T.Galactic Grunts: Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τι θα γίνει τελικά?Η Team Galactic τι θα κάνει?θα το δειτε στο επόμενο κομμάτι!θα το ποσταρω αυριο μαλλον.οι πρωταγωνιστες θα φανερωθουν στο επόμενο επεισόδειο.Αυτό το επεισόδειο είναι και αυτό λιγο μέρος προλόγου γι'αυτο ειναι τόσο μικρό.
φιλε ωραιο ακουγεται...αν μπορεις βαλε κι εμενα...
μμ, ωραίο, έχω αφωνία να δω τι θα γίνει. Η μόνη μου παρατήρηση είναι για το ονόματα των Dark Pokemon whatever, μην βάζεις απλώς ένα darkness η dark, σκέψου τα λίγακι, ανοιγε και κανα λεξικο/thesaurus για καμια ωραία λέξη Big Grin
ελα ρε το dark ειναι το καλυτερο...δεν βλεπεις nick?Toungue
αυριο το απογευμα θα ειναι ετοιμο το δευτερο επεισόδειο με όνομα:"σε ολες τις ηπείρους"

θα προσπαθησω να βρω και καμια αλλη λέξη για τετοια pokemon Toungue
τελεια η ιστορια σου ρε μεγαλε!Αν θες βαλε και εμενα!
Πιστεύω να σας αρέσει.το ετοίμασα γρήγορα με τη βοηθεία ενός φίλου μου για να το δείτε απο τώρα.είχα ετοιμάσει ήδη λίγο.διαβάστε και πειτε.Σας έβαλα ολους που μου ζητήσατε και αν ξέχασα κανενάν πειτε μου.Big Grin

Κεφάλαιο 2ο «Σε όλες τις ηπείρους»

Ενώ συνέβησαν όλα αυτά στο αρχηγείο της Team Galactic, στην Veilstone της Sinnoh, στο Kanto ο πασίγνωστος Lt. Surge μαζί με το Raichu, το Pidgeot και το πιστό του βοηθό τον Dark Lugia (Dl.) ξεκινούν ένα ταξίδι για το περίφημο Ilex Forest, στο Jhoto.
Lt: Dl. Θα είναι δύσκολο το ταξίδι. Σε ρωτάω για τελευταία φορά. Είσαι σίγουρος ότι θα έρθεις?
Dl: Ναι!!! Θα έρθω! Το μόνο που θέλω είναι ένα Pokemon.Θα…θα μπορούσες, μήπως να μου δώσεις ένα?
Lt: OK λοιπόν!! Θα σου δώσω ένα αβγό Bagon, που είχα βρει σε ένα ταξίδι μου. Σύντομα θα εκκολαφθεί. Θα είναι το πρώτο σου Pokemon, μικρέ!! Όμως τώρα βιάσου. Εκεί που πάμε έχω συνάντηση με τον Looker και κάποιους άλλους αστυνόμους. Έχει δημιουργηθεί ένα κρατικό θέμα και…
DL: Καλά θα μου τα πεις στο ταξίδι τώρα ας ξεκινήσουμε!
Lt: Οκ! Pidgeot, Fly! Πάμε, μικρέ!

Στο Jhoto κοντά στο Ilex Forest, 2 φίλοι , ο Λέω και ο Τάσος , μαζί με τα Pokemon τους, το Charmander και το Cyntaquil, αποφασίζουν να εξασκηθούν λίγο στο δάσος.
Λέω: Πως πας με την εξάσκησή σου? Εγώ παντός μια χαρά!(Στο Charmander)Μπράβο Charmander! Τώρα , Ember στο Metapod!!!
Τας:Μια χαρά αλλά έχω την αίσθηση ότι κάποιος μας παρακολουθεί…
Λέω: Έλα τώρα, μην ακούω βλακείες!!! Το μόνο απίθανο σχετικά με το δάσος είναι το Celebi και αυτό το Pokemon, όλο ταξίδια στο χρόνο κάνει. Είναι πολύ δύσκολο να το πετύχεις!
Τας: Όχι, όχι! Δεν λέω για το Celebi. Κάτι άλλο είναι…

Τότε μέσα από κάτι θάμνους:
??? 1: Croagunk, Poisson Jab!
??? 2: Arcanine, Fire Blast!!
Τάσος και Λέω: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

Στο λιμάνι της Sootopolis, 2 αγόρια ο Bills και ο Johan ετοιμάζονται να ξεκινήσουν ένα ταξίδι, μαζί με τα Pokemon τους, το Combusken και το Snorunt, για το πρωτάθλημα του Kanto.

Bills: Τι λες να μας περιμένει στο Κanto?
Johan: Δεν έχω ιδέα, αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να βιαστούμε επειδή άρχισε να βρέχει.
Bills: Όντως, αλλά μην μας χαλάει το κέφι αυτό! Θα δούμε και ωραίες μέρες είμαι σίγουρος!
Johan: Πολύ αισιόδοξο σε βλέπω Bills!!! Χαχαχα!!
Bills: Ναι είμαι! Combusken χρησιμοποίησε Sunny Day!! Ωραία! Έτσι θα αποκτήσεις λίγο από την αισιοδοξία μου και εσύ!!
Johan: Όντως, με ζέστανε λίγο αυτό! Αλλά καλύτερα να βιαστούμε να μπούμε στο πλοίο επειδή η επίδραση της κίνησης σου δεν θα κρατήσει για πολύ.
Βills: Oκ! Πάμε γρήγορα λοιπόν!

Κάπου στην Sinnoh…ένας μυστηριώδης άνδρας ντυμένος στα μπλε, σκάβει και ψάχνει κάτι…κάτι πολύ σημαντικό…
???: Έτσι Ditto. Η μορφή του Dugtrio, που είδαμε πιο πριν μας βολεύει για την δουλεία μας. Χεχεχεχε…
Ditto: DITTO-DIT-DITTO!!!
???: Τα βρήκες? Μπράβο!! Τώρα μας μένει να τα τοποθετήσουμε στην πλάκα και…
Arceus: Grrrrraaaa!!
???: Ditto!!! Γρήγορα!Χρησιμοποίησε σκάψιμο για να φύγουμε από εδώ!!! Γρήγορα, χρησιμοποιεί Judgment!!

Ο ??? και το Ditto κατάφεραν να διαφύγουν και να πάνε σε ένα μέρος κοντά στην Celestic Town. Εκεί:
???: «Φθηνά την γλιτώσαμε. Όμως ποιος ξύπνησε το Arceus, ποιος βρήκε το αντικείμενο για να το ξυπνήσει το Azure Flute??ΠΟΙΟΣ!!!!!!??!?»

πειτε αν γίνεται απόψεις και τι θα θέλατε για την ιστορια...το επόμενο επεισόδειο ίσως αργησει.
3 λεξεις:φιλε τα σπαει.θα ηταν ωραιο αν εβαζες εναν pokemon ranger.αν μπορεις βαλε και εμενα στην ιστορια (Αν θελεις ονομα,γιατι δεν υπαρχει να με λενε pokefan,το ονομα μου στα αγγλικα ειναι Charlie ή Dominic οποιο σε βολευει περισσοτερο)
πολυ καλοWink συνεχισε ετσι, και δεν θα ηταν κακο, αν μπορεις, να κανεις λιγο μεγαλύτερα τα επισόδεια και να μην βαζεις μονο διάλογο(ενταξει, δεν εχεις μονο διάλογο, αλλα να μην ειναι το μεγαλύτερο μέρος, δηλαδη, να "διχνεις" και τα συνεσθήματα των ηρώων και των pokemon και έτσι)
ok θα προσπαθήσω να σε προστέσω στην ιστορία.αναμένεται αύριο το επεισόδειο με όνομα: Η Μεγαλη Συνάντηση.τοτε ίσως κάνει την εμφάνιση του και ένα τρίο pokemon ή μόνο ο αρχηγός τους.υπομονή.

@yohan. οντως εχεις δίκιο.
Approved!
Φάση έχει και δεν είναι σαν τις κασέτες πραγμα που σε κάνει να χεις πολύ αγωνία για μετά, keep going
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's