Legendary Pokémon

Full Version: Φυτα - Σπασικλες
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
εχετε κανα σπασικλα στο σχολειο σας? εγω εχω, και ειναι απ τα χειροτερα, γιατι πηγε και εκανε κατι πολυ φρικτο σημερα (φυτο ηταν και ειναι απο παντα). ολα αρχισαν σε ενα παρτακι χθες, που εγω κι ενα φιλαρακι μ του ειχαμε κανει μια αθωα πλακα, κλειδωνοντας τον στο μπαλκονι για 15 λεπτα (μετα τον αφησαμε, γιατι τον λυπηθηκαμε). ομως σημερα, αυτο το μαμοθρευτο πηγε και μας καρφωσε στη διευθυντρια του σχολειου μας, με αφορμη τη χθεσινη μας πλακα. αυτη μετα, μας πηγε στο γραφειο και απο κει και μετα.... δε χρειαζεται να εξηγησω. Toungue

αυτη η "φλωρικη" πραξη του κατα τη γνωμη μ, τη θεωρω παρα πολυ σοβαρη, γιατι

- πηγε και μας καρφωσε για ενα συμβαν εκτος σχολειου, το οποιο ειναι εντελως αδιαφορο για το ιδιο το σχολειο
- δειχει οτι ειναι αδυναμος για να μας αντιμετωπησει. δλδ, αντι να παει να μας κανει κανα τσαμπουκα, οπως ολοι μας, πηγε και μας καρφωσε!! Angry
Ο Νεκτάριος είναι σπασίκλας! Κάθε φορά που κάνω λάθος ορθογραφικό στα GREEKLISH στο μςν με διορθώνει και χαζογελάει πίσω από την οθόνη του laptop του! Toungue
Είμαι σπασικλάκι και διορθώνω τους άλλους όταν κάνουν ορθογραφικά. Τι να κάνουμε? (λες και εγώ δε κάνω ποτέ) xD (άρα εγώ έχω τον εαυτό μου για σπασίκλα)
Κατ'αρχας να διευκρινησουμε πως αλλο φλωρος, αλλο σπασικλας, και αλλο φυτο.

-Φλωρος ειναι αυτος που δεν φερεται αντρικια, που κρυβεται πισω απο το δακτυλακι του και που παντα (παντα ομως, γιατι εχει σημασια) εχει τους αλλους να του κανουν αυτα που θελει, η κοινως να ζηταει βοηθεια χωρις ορια.

-Σπασικλας ειναι αυτος που παντα φερνει αντιρρηση στην κοινη γνωμη της πλειονωτητας η στις θελησεις της πλειονωτητας.

-Φυτο ειναι αυτος που απο το πρωι μεχρι το βραδυ (στο περιπου) διαβαζει, καιγεται στον υπολογιστη η αλλιως για να μην φλυαρω θετει τον εαυτο του σε αδρανεια.

Πανω-κατω αυτα~
Ανοιχτό βιβλίο ο Fake Apology!Toungue
Θα ήθελα να προσθέσω πως φλώρος είναι και αυτός που επιλέγει πάντα τον εύκολο δρόμο και θέλει να τα έχει όλα έτοιμα με μηδεν κόπο ή κόστος (κατά τη γνώμη μου).Και έχω μια ερώτηση:Τι συζήτηση θα κάνουμε εδώ;Δεν κατακρίνω τον Chaos που άνοιξε το thread,αλλά ρωτάω για να ξέρω τι να πω.
Συγγνώμη κιόλας, αλλά φλώρικη ήταν η πράξη του τόσο ψευτομαγκία ήταν αυτό το αστείο. Δενλέπω πως είναι αστείο να κλειδώσεις κάποιον στο μπαλκόνι για ένα ολόκληρο τέταρτο. Αλήθεια του ζητήσε κανείς ειλικρινά συγγνώμη ή απλάείχατε λιώσει όλοι στα γέλια; Ο τσαμπουκάς και η μαγκιά δηλαδή είναι αποδεκτά, η "φλωριά"(που δεν είναι καν αυτή η περίπτωση) δεν είναι με ποια κριτήρια;

Αν πρέπει ο καθε ένας να είναι τσαμπουκάς για να μην του φέρονται οι άλλοι με αγένεια και για να μην τον εκμεταλλεύονται ζήτω που καήκαμε.
Mηλάτε εσείς για σπασίκλες...χά!!Εγώ έχω τον υπέρτατο σπασίκλα!Μιλάει λες και δίνει διάλεξη στο cambrige...Αλλά απο συμπερηφορά είναι μια χαρά...
Τάσο,αυτό δεν λέει κάτι,και εγώ συχνά είτε πετάω κανένα αγγλικό είτε κανένα επιστημονικό για να μπερδέψω τους υπόλοιπους Toungue.
οχι,εννοω οτι ποτε του δεν εχει πεταξει που να το καταλαβενουμε ολοι,μονο επιστημονικα μιλαει!
Ακούγεται σαν τον Sheldon από το "The Big Bang Theory" αυτός Τάσο. XD
Bασικά όπως είπε και ο Arty2, το να κλειδώσεις κάποιον στο μπαλκόνι για 15 λεπτά, να του χαλάσεις τη βραδιά και μετά να γελάς και από πάνω δεν είναι ό,τι το καλύτερο. Αν πάλι σας είχε κάνει κάτι από πριν πάω πάσο. Τουλάχιστον και αυτός να το έλεγε στον αδερφό ή στους γονείς του/σας κλπ(κομμένο το πλέι στέισον για τα Χριστούγεννα μια χαρά τιμωρία είναι Toungue), η διευθύντρια είναι λίγο άκυρη.

Τώρα για φυτά, έχουμε κάποια στην τάξη από άποψης ότι διαβάζουν όλη μέρα, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα έχουν και καλούς βαθμούς. Μου τη σπάει απίστευτα όταν κάποιος σε λέει φυτό όταν δεν έχει τίποτα άλλο να σου πει, μόνο και μόνο επειδή τα πας καλά στα μαθήματα.

(21-12-2009 06:54 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Τάσο,αυτό δεν λέει κάτι,και εγώ συχνά είτε πετάω κανένα αγγλικό είτε κανένα επιστημονικό για να μπερδέψω τους υπόλοιπους Toungue.

Χεχε, και η πλάκα είναι όταν το λες και μετά ο άλλος κάνει πως το καταλαβαίνει...
Συμφωνώ πως το να κάνεις ανούσιες πλάκες και κυρίως, όταν γίνονται ομαδικά σε βάρος ενός ατόμου, όσο σπασικλάκι και να' ναι, μπορεί πραγματικά να του δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα,γιατί η κοροιδία είναι διαφορετική από το χιούμορ, κρύβει πίσω της βλακεία, κόμπλεξ και κακή ανατροφή. Θυμάμαι πόσο πολύ με πείραζε να κοροιδεύουν παιδιά στην τάξη λόγω βάρους, ακμής, εμφάνισης κτλ, όπως θυμάμαι ότι είχα κι εγώ ορκισμένους εχθρούς, χάχα, επειδή είχα το απουσιολόγιο και γενικά συμμετείχα στο μάθημα, σε σημείο που έπαψα εν τέλει να μιλάω για να τους ξεφορτωθώ. Αυτό που όμως είναι χειρότερο κατά τη γνώμη μου, είναι το κάρφωμα. Το θεωρώ απαίσια πράξη, είναι ο εύκολος δρόμος να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση, αλλά σίγουρα θα γίνεις δεκαπλά μισητός. Για να επαναλάβω κι εγώ το κλασικό " την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς".
΄Οσο για τα φυτά, είναι μια παρεξηγημένη λέξη και αποδίδεται συχνά σε λάθος άτομα, μόνο και μόνο επειδή έχουν καλές επιδόσεις στο σχολείο και επειδή, ουάου,τι ντροπή, διαβάζουν!
Αν ο καθένας περνά καλά με αυτό που κάνει, τότε με 'γειά του με χαρά του. Το θέμα είναι να μην ζεις με καταπίεση, είτε αυτή στην προκαλούν οι γονείς σου με την ηλίθια νοοτροπία της έπαρσης, είτε οι συμμαθητές σου επειδή απλά είναι κακομαθημένα.
Large post, sorry, i had nothing better to do!
(21-12-2009 05:09 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]εχετε κανα σπασικλα στο σχολειο σας? εγω εχω, και ειναι απ τα χειροτερα, γιατι πηγε και εκανε κατι πολυ φρικτο σημερα (φυτο ηταν και ειναι απο παντα). ολα αρχισαν σε ενα παρτακι χθες, που εγω κι ενα φιλαρακι μ του ειχαμε κανει μια αθωα πλακα, κλειδωνοντας τον στο μπαλκονι για 15 λεπτα (μετα τον αφησαμε, γιατι τον λυπηθηκαμε). ομως σημερα, αυτο το μαμοθρευτο πηγε και μας καρφωσε στη διευθυντρια του σχολειου μας, με αφορμη τη χθεσινη μας πλακα. αυτη μετα, μας πηγε στο γραφειο και απο κει και μετα.... δε χρειαζεται να εξηγησω. Toungue

αυτη η "φλωρικη" πραξη του κατα τη γνωμη μ, τη θεωρω παρα πολυ σοβαρη, γιατι

- πηγε και μας καρφωσε για ενα συμβαν εκτος σχολειου, το οποιο ειναι εντελως αδιαφορο για το ιδιο το σχολειο
- δειχει οτι ειναι αδυναμος για να μας αντιμετωπησει. δλδ, αντι να παει να μας κανει κανα τσαμπουκα, οπως ολοι μας, πηγε και μας καρφωσε!! Angry

δε θελω να γινω κακος.... αλλα μας ενδιαφερει? Toungue
(21-12-2009 05:42 PM)WyvernJymer Wrote: [ -> ]Είμαι σπασικλάκι και διορθώνω τους άλλους όταν κάνουν ορθογραφικά. Τι να κάνουμε? (λες και εγώ δε κάνω ποτέ) xD (άρα εγώ έχω τον εαυτό μου για σπασίκλα)

θεωρω το συστηματικο και εμπεριστατωμένο Nerdiness αρέτη παρα ελατωμα. Ευγε ! Toungue
(21-12-2009 05:52 PM)Fake Apology Wrote: [ -> ]-Φυτο ειναι αυτος που απο το πρωι μεχρι το βραδυ (στο περιπου) διαβαζει, καιγεται στον υπολογιστη η αλλιως για να μην φλυαρω θετει τον εαυτο του σε αδρανεια.

αλσο φυτο ειναι και αυτος που δεν εχει απομείνει τπτ απο το νευρικο συστημα Toungue


οσο για αυτο. εγω δεν λεω φυτο αυτον που ξημεροβραδιάζεται οταν θελει να διαβασει ( i do that too ;D )

οσο αυτον που διαβαζει η ασχολειται με κατι γενικως στον υπερβολικο βαθμο αλλα χωρις αποτελεσμα (aka ανικανος)
(21-12-2009 06:03 PM)Con Wrote: [ -> ]Ανοιχτό βιβλίο ο Fake Apology!Toungue

/σπαμ
(21-12-2009 06:46 PM)Tassaras7 Wrote: [ -> ]Mηλάτε εσείς για σπασίκλες...χά!!Εγώ έχω τον υπέρτατο σπασίκλα!Μιλάει λες και δίνει διάλεξη στο cambrige...Αλλά απο συμπερηφορά είναι μια χαρά...

αρα ειναι οκ? ?>_>
(21-12-2009 07:55 PM)Marihja Wrote: [ -> ]επειδή απλά είναι κακομαθημένα.
Large post, sorry, i had nothing better to do!

lies.
Λοιπόν , απ'αυτούς που έχουμε στο σχολείο μας κανείς δεν είναι φυτό. Απλά τους λέμε έτσι για την πλάκα και νομίζω το καταλαβαίνουν. Εξ'άλλου ο ένας είναι καλό φιλαράκι , ο άλλος είναι εντάξει παιδί , αν και μοιάζει για φυτό έτσι όπως είναι αλλά είναι καλό παιδί. Και ο τρίτος που είναι ο αναπληρωτής σε μας αλλά έβγαλε όσο και ο κανονικός μας πέρσι , είναι πρόεδρος τάξης , σπάμε πλάκες (με τους άλλους όχι και τόσες) , παίζει αγμάτη μπάλα κοιμάται αργά και ναι διαβάζει 5 ώρες τη μέρα αλλά είναι και πολύ μάνγκας aka no Fytos.
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's