Legendary Pokémon

Full Version: Τί βαθμό πήρες στο 3μηνο ή στο 4μηνο;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
ego exo teramino opote 8a tous paro meta ta xristougena.

perimeno giro sto 16 Big Grin
pira ton xirotero bathmo olois tis ta3is

14 9/13

yay ta piga xalia
(25-12-2009 01:53 PM)BLUE Wrote: [ -> ]. Και για να μην ακουγομαι σαν "ο κυριος που κανει κυρηγμα" θυμηθειτε τον Naruto. Προσπαθει για τον εαυτο του χωρις να ενδιαφερεται για τα συμβατικα κριτιρια που του βαζουν. Καλο παραδειγματακι ε;

Δε βλέπουμε Ναρούτο , και μάλλον λόγω της ώρας δεν κατάλαβα τίποτα. xD. (Μπα όχι τέτοιες ώρες λειτουργώ εγώ είμαι Νταρκ).

ΕΝΤΙΤ: τώρα το πιασα. Ναι σωστό αυτό αλλά δυστυχώς έγω έχω μπει στο τριπάκι αυτό. Also αντε γεια Staraptora και μετά λες γιατί δε σε αφήνουν να μπεις στο Internet. (όχι δε σε κατηγορώ για το βαθμό)....Πολλές φορές οι καθηγητές δεν παν καλά , κάποιο παιδί έγραφε τέλεια τεστ και έπαιρνε 14άρια στα τρίμηνα. Ο λόγως απ'ότι έμαθε: Δεν τον πήγαιναν οι καθηγήτριες γιατί λέγαν ότι ήταν υπερκινητικός.
δεν εχουμε τριμηνα στο λυκιο Toungue!!!

θα παρουμε βαθμους τον Φεβρουαριο!

Και συμφωνω οτι η βαθμοθηρια ειναι καπως ηλιθια, και σε οδειγει να γινεις αυτο που πολοι ονομαζουν "φυτο"
δουλεψε οσο μπορεις, οχι ομως για τον βαθμο, αλλα για τις γνωσεις! στο κατω-κατω, ο μονος βαθμος που μπορει να σε απασχωλει, ειναι ο βαθμος που θα γραψεις πανελληνιες, και οι βαθμοι τετραμηνου δεν αντιπροσοπευουν παντα τις γνωσεις σου Wink
ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΠΑΟΥΑ

Στην μονη ταξη που οι βαθμοι παιζουν ρολο ειναι στην τριτη λυκειου, καθως δινουν μορια, στις αλλες ειναι η για να πουλας μουρη η για να ευχαριστιεται ο γονιος (αν ειναι καλοι βαθμοι).
(28-12-2009 02:20 PM)pokeman Wrote: [ -> ], στις αλλες ειναι η για να πουλας μουρη η για να ευχαριστιεται ο γονιος (αν ειναι καλοι βαθμοι).

Και για να παίρνεις 100στάρικα απ'τη νονά (xP) , να χαίρεται η θεία μου και να λέει στον ξαδερφό μου : τράβα αγόρι μου γίνε σαν αυτόν , να σε θαυμάζει το μισό σόι , να θέλουν όλοι να αντιγράψουν από σένα , να οφείλεις να σαι πάντα τύπος και υπογραμμώς , να γράφεις 18άρια , 19άρια και τέτοια και γενικώς να τα σπας και ας σε λένε φυτό οι άλλοι. Ξες ότι έχεις ένα όνομα και ότι οι γονείς σου είναι ευχαριστημένοι.

δατ'ς ολλ. Οπότε πάω να ξαναπάρω 18+ στο επόμενο γιατί πήρα τον Πέοντα στο πρώτο. also Τετράμηνα ftw πέρνεις τους βαθμούς μετα τα χριστούγεννα οπότε δε σε βρίζουν όλες τις γιορτές άμα δεν πας καλά.
(28-12-2009 03:12 PM)Aldark Wrote: [ -> ]Ξες ότι έχεις ένα όνομα

K sure.

'Ολη η αλήθεια στο ποστ του Ποκεμαν :Ρ 4μηνα φτγ

Η αξία ενός ατόμου δε μετριέται στους βαθμούς που θα βγάλει (πλην της 3ης λυκείου), γιατί υπάρχουν νομίζω άπειρα παραδείγματα ατόμων που μεν βγάζουν στο γυμνασιολύκειο 19αρια, αλλά μετά πάνε πάτο στις Πανελλήνιες, ή γενικά σαν γνώσεις είναι στόκοι. Truth.
Συνειδητοποιήστε αρχικά οτι οι βαθμοί δεν είναι ούτε ακριβείς, ούτε αντικειμενικοί, ούτε αντικατοπτρίζουν την πραγματική αξία κάποιου, ειδικά από τη στιγμή που ο κάθε γονιός (γενικά μιλώντας) ξημεροβραδιάζεται στο σχολείο, πηγαίνει και παρακαλάει τους καθηγητές για να βάλουν καλό βαθμό στο παιδί του και στο καπάκι τους κάνει κι ένα τραπέζωμα.
Τώρα ντάξει, από και πέρα είναι τι αντιλήψεις έχει ο καθενας, το πώς μετράει την ηθική του ικανοποίηση και κλασσικά, το πόσο γκρινιάζουν οι γονείς. Ο καθείς και οι λόγοι του -_-
Προς Θεού, δε λέω οτι είναι κακό να θές να βγαζεις καλούς βαθμούς, αλλά σκεφτείτε το έτσι: ναι μεν ίσως λόγω βαθμών θα πάρεις αυτό το Playstation/Wii/Barbie Castle/whatever τα Χριστούγεννα, αλλά όταν πας να ζητήσεις δουλειά, δε θα σε ρωτήσουν με τι βαθμό τέλειωσες το Γυμνάσιο ;]

inb4 tl;dr: Οι βαθμοί δεν είναι το παν και πολλές φορές είναι ψεύτικοι.-
inb4 πάλι: 18, 19, 20 παίρνω και γω Toungue
(28-12-2009 06:24 PM)Celesi Wrote: [ -> ]ο κάθε γονιός (γενικά μιλώντας) ξημεροβραδιάζεται στο σχολείο, πηγαίνει και παρακαλάει τους καθηγητές για να βάλουν καλό βαθμό στο παιδί του και στο καπάκι τους κάνει κι ένα τραπέζωμα.

εμενα οι γονεις μου λενε στους καθηγητες να μου βαζουν λιγοτερο επειδη θελουν να παρω 18 αντι για 19 ετσι ωστε να διαβαζω συνεχεια μετα ...Big Grin
παω 1 γυμνασιου εγω στο 1 τριμηνο εβγαλα 18 7/13!
(01-01-2010 10:39 PM)giannhs Wrote: [ -> ]παω 1 γυμνασιου εγω στο 1 τριμηνο εβγαλα 18 7/13!

kalos o paixtis
πάω 3η και έβγαλα 18 11/13.

Και όχι ΔΕΝ χέρομαι xD.
giati den xerese ????

ine para poli kalos va8mos kseris !

Big Grin
kala xazo einai to paidi makari na ebgaza kai egw tosoToungue
Εβγαλα 18 και 3/13 Big Grin
αμα δεν πεις κατι δηλαδη δεν μπορεις????!!!!
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's