Legendary Pokémon

Full Version: Τί βαθμό πήρες στο 3μηνο ή στο 4μηνο;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Εγώ ενώ στην ά γυμνασίου έβγαζα κάτι 19,5 σιγά-σιγά ξέπεσα. Ναι, με πίστευα για τόσο καλό που χαλάρωσα παραπάνω από όσο έπρεπε.

Τελικά στον έλεγχο προόδου ά τετραμήνου αντίκρυσα ένα 17,5. Ελπίζω να επανορθώσω λίγο γιατί δεν με βλέπω καλά σε δύο χρόνια.
Στο 1 τρίμηνο πήρα
18 9/13
και Στο 2 τρίμηνο πήρα
18 12/13
Δευτέρα λυκείου, πρώτο τετράμηνο μέσος όρος 20.

* GeorgeSlayer 's α ψώνιο.
17 & 12/13

Nuff said.
Ορίστε οι δικοί μου βαθμοί

ΠΡΟΣΟΧΗ Exclamation Οι παρακάτω πληροφορίες μπορεί να προκαλέσουν ψυχολογικά προβλήματα και κατ'επέκταση ψυχολογικό τραύμα. Προτού αποφασίσετε να επιχειρήσετε να τις δείτε παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Ώλσο, ό,τι είπε η Celesi. Και για να προσθέσω και εγώ(ο γνωστός ψυχάκιας ψυχαναλυτής), καλό είναι να μην αγχωνόμαστε για τους βαθμούς σε καμία περίπτωση. Είναι πολύ πρωτιμότερο να το βλέπουμε σαν ένα μέρος των κινήτρων να διαβάζουμε και όχι σαν ΤΟ κίνητρο.

Παρόλο που δε μας το μαθαίνει κανένας, μερικά μαθήματα στο σχολείο έχουν το λόγο τους που υπάρχουν κι ας μας φαίνονται εντελώς άχρηστα. Ο λόγος αυτός είναι για να μ-ΑΡΓΚ! ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Κοινή λογική που δεν είναι και τόσο κοινή στις μέρες μας. Επιπλέον, ξέφυγα-σχεδόν-εντελώς-μπορώ-να-πω από το θέμα και γι'αυτό ευθύνεται η έλλειψη ύπνου. AngelBig Grin
19 10/13 Επίσης 3 παιδιά που γνώριζα πήραν (19 9/13, 19 11/13 και 19 12/13) και έχασαν κάποιους βαθμούς από γυμναστική. Αυτό φταίει η νοοτροπία των καθηγητών καθαρά. Πιστεύω ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις μαθητές ίδιας τάξης σε άλλο σχολείο. Μόνο ανάμεσα στην τάξη. Για παράδειγμα φέτος στα Νέα πήρα πιο δύσκολα 20 από ότι πέρσι με άλλη καθηγήτρια. So~ .. Big Grin
(19-03-2011 03:14 AM)WyvernJymer Wrote: [ -> ]Ορίστε οι δικοί μου βαθμοί

ΠΡΟΣΟΧΗ Exclamation Οι παρακάτω πληροφορίες μπορεί να προκαλέσουν ψυχολογικά προβλήματα και κατ'επέκταση ψυχολογικό τραύμα. Προτού αποφασίσετε να επιχειρήσετε να τις δείτε παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Ώλσο, ό,τι είπε η Celesi. Και για να προσθέσω και εγώ(ο γνωστός ψυχάκιας ψυχαναλυτής), καλό είναι να μην αγχωνόμαστε για τους βαθμούς σε καμία περίπτωση. Είναι πολύ πρωτιμότερο να το βλέπουμε σαν ένα μέρος των κινήτρων να διαβάζουμε και όχι σαν ΤΟ κίνητρο.

Παρόλο που δε μας το μαθαίνει κανένας, μερικά μαθήματα στο σχολείο έχουν το λόγο τους που υπάρχουν κι ας μας φαίνονται εντελώς άχρηστα. Ο λόγος αυτός είναι για να μ-ΑΡΓΚ! ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Κοινή λογική που δεν είναι και τόσο κοινή στις μέρες μας. Επιπλέον, ξέφυγα-σχεδόν-εντελώς-μπορώ-να-πω από το θέμα και γι'αυτό ευθύνεται η έλλειψη ύπνου. AngelBig Grin

Έχεις ένα δίκιο αυτό με το κίνητρο των βαθμών αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλοί (πχ εγώ) το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία γιατί βαριούνται να διαβάσουν.
Εγώ πήρα 19 11/13.Αν δεν έχεις άγχος και είσαι χαλαρός θα τα πας καλάBig Grin
@Peke: Για την ακρίβεια δεν μπορείς καν να κρίνεις απ'τους βαθμούς, ειδικά με τον τρόπο που γίνεται η βαθμολόγηση. Στηρίζεται σε ΠΟΛΥ μεγάλο βαθμό στα διαγωνίσματα, και στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι εικονικοί οι βαθμοί. Πρώτη φορά έβαλε καθηγήτριά μου χαμηλότερους βαθμούς απ' όσο γράψανε στο πρόχειρο τα παιδιά (γράψαμε πρόχειρο Οκτώβρη και δεν ξαναασχολήθηκε κανείς με το μάθημά της) και εκτός απ'το ότι την κράξανε όλοι οι μαθητές, της κάνανε παράπονα μέχρι και οι υπόλοιποι καθηγητές για το ότι βαθμολόγησε αυστηρά, αν και ήταν απλά αντικειμενική.

Για να καταλήξω: οι βαθμοί είναι κατά μεγάλο ποσοστό ψεύτικοι.
Στο γυμνάσιο έβγαζα 19+, τώρα πρώτο τετράμηνα α'λυκείου το έριξα τελίως στο χαβαλέ, όταν λέμε χαβαλέ γράφαμε διαγώνισμα 4μήνου άλγεβρα και λέω ωχ σήμερα ήταν; και έβγαλα 17,2 μέσο όρο χωρις γυμνάστικη και πληροφορική.
Και άμα δεν γράψω καλά θα με κράξουν στο σπίτι ._.
(13-05-2011 12:40 PM)Phoenix Wrote: [ -> ]Στο γυμνάσιο έβγαζα 19+, τώρα πρώτο τετράμηνα α'λυκείου το έριξα τελίως στο χαβαλέ, όταν λέμε χαβαλέ γράφαμε διαγώνισμα 4μήνου άλγεβρα και λέω ωχ σήμερα ήταν; και έβγαλα 17,2 μέσο όρο χωρις γυμνάστικη και πληροφορική.
Και άμα δεν γράψω καλά θα με κράξουν στο σπίτι ._.

Aκριβώς τα ίδια και σε μένα. Αλλά με τη διαφορά ότι μόνο ά γυμνασίου έβγαζα αυτά τα 19,5+

Λοιπόν, τώρα, αισίως στοχεύουμε σε κανά 18 μπας και ξεκολλήσουμε από το 17,5. Αν και αυτή η χρόνια τεμπελιά δεν το εγκρίνει και τόσο....
Αααα είδα τους ελέγχους του γυμνασίου, α' 18/9 β' 19/6 γ' 19/2
Νταξ μωρέ έχουμε καλοκαίρι μπροστά Toungue
8 20αρια,1 18αρι,1 17αρι,2 16αρια και 1 13αρι. Τζάμπα βαθμούς δίνουνε.
Εγω περσι 1ο 18,
2ο 18 7/13
3ο 19 3/13
Εξετασεις 19 8/13Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's