Legendary Pokémon

Full Version: Τί βαθμό πήρες στο 3μηνο ή στο 4μηνο;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
ΕΓΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΒΑΘΜΟΥς ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΕΣΩ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ?70/100 ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
Πού θα πέσεις; Στο δημοτικό; Δηλαδή όταν πας στο Γυμνάσιο τί θα κάνεις; Θα μείνεις από το Α' Τρίμηνο;
Μην ακούω βλακείες!
συμβαινουν αυτα........ο Κωστας (συμμαθητης μου-ηλιθιο) πρεπει να'χει μενει 2-3 φορες
πηρα βαθμους τελικα ενα ωραιοτατο 19 και 6/13!!!
19.10 μια χαρά αν και πίστευα ότι θα μπορούσα να πάρω 20(βέβαια μια χαρά μιας και η μισή τάξη έχει πέσει από δέκατατρίτα έως και ολοκληρες μονάδες.)μόνο εγώ ανεβαίνωToungue και κάποιοι μαθητές του 13!
μπραβο!εισαι κι εσυ οπως η Μαρουσα που εβγαλε 19 και 12/13!εγω μαλλον στον ιδιο βαθμο θα μεινω(αν δεν πεσω)γιατι να ανεβω μια στο 1.000.000.000.000
No spam post please!

Εγώ έβγαλα 18 3/13 Big Grin
εγω ΟΛΑ 10!κι ας ειχα καποιες αμφιβολιες
εγω εβγαλα 15 3/13 και ανεβηκα σχεδον σε ολα 1 με 2 βαθμους
WTF? Ακόμα να ποσταρω;Toungue 18 κ 3/13 στο 2ο... μια χαρα, μόνο ΚΠΑ κατέβηκα, αλλα αυτο δεν με νοιάζει καθόλουToungue
Εγω εβγαλα στην α' γυμνασιου γενικο μεσο ορο 19 κ 5/13 ενω φετος επεσα στο 18 κ 11/13 Toungue
Συνολικός μέσος όρος: 17 και 8/13!!!
Μόλις πήρα βαθμούς!Πρώτο τρίμηνο γυμνάσιο,19 και 4/13.Καλά τα πήγα αλλά μπορούσα καλύτερα
Τι τάξη πας??

Εμείς αύριο. Το ξέρω ότι αναμένετε με χαρά όλοι τα αποτελέσματα μουToungueΤο θέμα δεν είναι οι βαθμοί όμως. Θέμα είναι τα λεφτά.
1η γυμνασίου.Και ναι,τα λεφτά είναι το θέμα.Αναρωτιέμαι τι θα πάρω στα κάλαντα...
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's