Legendary Pokémon

Full Version: Τί βαθμό πήρες στο 3μηνο ή στο 4μηνο;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
(07-01-2010 12:48 AM)jimmy23 Wrote: [ -> ]Εβγαλα 18 και 3/13 Big Grin

8elw ton ba8mo sou
και ενα 15 να παρω δεν θα με χαλαγε εμενα επιδι πανω απο 15 εχεις επιπλεον 50 απουσιες να μπορεις να κανεις Big Grin
19 5/13 στη βηταχ

also,celesi's post
also,ΦΑΤΕ ΤΑ,οι καθηγητες μας ειναι πιο γυαλιστεροι απο τους δικους σας
lol πηραμε κι εμεις *επιτελους* βαθμους αν και δεν ειμαι ευχαριστημενος

18 και 1/13 T-T
χααααααααα

1 γυμνασιου και εβγαλα 18!!!!!!!!!
Άλλαξα τον τίτλο για να γράψουν και αυτοί που σε λίγο θα πάρουν βαθμούς τετραμήνου Toungue!
εγω γενικα ολα 10 στο δημοτικο.οστοσο αμα πηγενα γυμνασιο θα επερνα 20--------------------
[τα - ειναι μηον 0,2
Εγώ πιστεύω πως στην έκθεση θα έπαιρνες 30.

Πρώτο τετράμηνο (πριν κανένα μήνα) 19 και 2/12 αν δεν κάνω λάθος.
αύριο παίρνω βαθμούς οπότε θα σας πω αύριο τα αποτελέσματα.(ψψψ)
Ωχ ωχ ωχ! Μην με ανχωνεται απο τωρα! Κι εχω γραψει φυσικη 20... στα 100!!!
Και εγώ αύριο παίρνω βαθμούς παιδιά Toungue!!!
Δεύτερο τρίμηνο...Έπεσα αρκετά.Αν δεν κάνω λάθος έχω μέσο όρο λίγο πιο κάτω από το 19
(16-03-2010 06:04 PM)staraptor Wrote: [ -> ]εγω γενικα ολα 10 στο δημοτικο.οστοσο αμα πηγενα γυμνασιο θα επερνα 20--------------------
[τα - ειναι μηον 0,2

κι ομως φιλε μου , δεν ειναι ετσι και γω ολα 10 τα χα....και ενας φιλος μου μου το ιδιο...αυτοι περνουν 20 και 19 εγω εχω πεσει και πολυ χαμηλα , φυσικα πηρα 18 και 3 γιατι δεν ειμαι αχρηστος (ειχα γινει στο 1ο) και εχω επανερθει σημαντικα....Toungue
+1 BLUE

Πάντως εγώ έβγαλα τώρα 20 καθαρό...
στο 1ο τριμηνο 18 και 7/13 για το δευτερο αυριο.....σιγουρα τ'αχω παει καλυτερα!οταν δεν διαβαζω πολυ παιρνω καλους βαθμους!αληθεια!
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's