Ρε παιδια προσπαθω να συνδεθω στο netbattle και μου λεει YOU HAVE BEEN DISCONNECTED FROM THE SERVER! Τι να κανω?Αυτο συμβαίνει με όλους ή μονο με μενα????
Απ'οτι φαινεται εχει καποιο προβλημα με τους Servers του. Ουτε κι εγω μπορω να μπω και προσπαθω απο χθες το πρωι.
Akoma na to ftiaxoun? Ego den exo paixei oute mia fora!
Tελικα το προβλημα με τους servers λυθηκε?
το nickname μου ειναι Ninjakias και οποτε με δειτε μεσα don't hesitate to challenge me!!!
Σωστε με!δεν δουλεβει το τβσιαν και δεν μπορω να κατεβασω ινστολ!πληζ ντου σαμθινγκ!!!
Απ' οτι φαινεται, το tvsian εχει πουληθει η διαλυθει η τα εχει παιξει. Anyway, προτεινω να βαλουμε ολοι πριν απο το nickname το [LP] ωστε να δειχνουμε οτι ειμαστε απο το ιδιο φορουμ οπως κανουν και τοσοι αλλοι (π.χ. [LP]Ninjakias).
Αυτό είναι το link για το NetBattle: media.smogon.com/netbattle/Setup096.exe
Και το patch: w ww.pokerealm.net/files/PokeBattle096P.zip (βγάλτε το κενό)
Μου ηρθε μια ιδεα! Αφου ολοι (η τουλαχιστον σχεδον ολοι) εχουμε Net Battle, λεω να κανονιζουμε που και που να βρισκομαστε ολοι μεσα για κανα τουρνουα. Τι λετε?
Kali idea! Na ftiaxoume kai diko mas server!
Ο Ninjomewtwo εχει ειδη μεριμνησει γι αυτο εχοντας δημιουργησει τον Server: GREECE RULEZ
BLUE is right once again...
Ναι, εχω φτιαξει τον δικο μου server με το ονομα "GREECE RULEZ!!!" και οποτε παιζω Net Battle, ειναι κι αυτος ανοιχτος. Θα μας εξυπηρετει οταν συναντιομαστε μεσα. Και οπως θα ανακαλυψετε καποτε, ειναι καταλληλα modified
!
Παλι χαλασε το netbattle??? Ή απλως κολλάει το pc μου???