Legendary Pokémon

Full Version: Netbattle..
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
και να φαω και να μην φαω,εγω τα λεω.του ειπα να κοψει το σπαμ.αν ειναι να φαω μπαν επειδη κανω τον αντμιν και προσπαθω να διατηρισω τις σοβαρες συζητησεις σε καλο επιπεδο χωρις να ειμαι ανμιν,ας ειναι.δεν με πειραζει.αλλα τουλαχιστον να με κανουν αντμιν πρωτα και μετα να με κανουν μπαν
Πρώτον το ότι εγώ και ο Blue ανεχόμαστε μερικά πράγματα δεν σημαίνει ότι επιτρέπονται.
Λοιπόν, για να τελειώνει αυτή η ιστορία με το spam, τέλος οι χάρες και τέλος οι ειδικές περιπτώσεις. Αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα που γίνεται σε αυτό το θέμα (ή αλλού) θα αρχίσουν να πέφτουν ποινές και bans, νομίζα ότι είστε πλέον μεγάλα παιδιά και δεν χρειαζόταν να τα υπενθυμίζουμε αυτά τα πράγματα αλλά δεν πάει άλλο, απαιτώ λίγο σεβασμό αν όχι προς τους κανόνες, τουλάχιστον προς όλους όσους διαβάζουν αυτό το φόρουμ. Θέλετε να πείτε οτιδήποτε άσχετο; Μπείτε στο spam forum, αλλά κρατήστε ένα υποτυπώδες επίπεδο στα υπόλοιπα θέματα τουλάχιστον και ελπίζω να μην με αναγκάσετε να ορίσω minimum χαρακτήρες στα posts...
Συγγνωμη,αλλα τωρα μου λες οτι επειδη προσπαθησα να κρατησω τον λουκαριο απο το να σπαμμαρει θα την πληρωσω ΕΓΩ?!εκανα 2 σπαμ ποστς και μετα προσπαθησα να σταματησω τον λουκαριο απο το να σπαμμαρει.Συγγνωμη που προσπαθω να κρατισω ενα επιπεδο στις συζητησεις που αξιζουν.Παιδια χαρηκα που σας γνωρισα,ελπιζω να κρατισω επαφες με ατομα απο εδω.SO LONG AND THANKS FOR ALL THE FISH.
Στο αγγλικό forum ξέρουν για το NETBATTLE?
Έχει κανένας κανέναν server να μπω???
Σχεδον ολος ο κοσμος ξερει για το Netbattle Wink
Ειχε ανοιξει ο Ninjomewtwo εναν αλλα πρεπει να ειναι και αυτος μεσα για να μπεις.Μπαινε στο smogon university.Εκει μπαινουν οι περισσοτεροι.
Εκεί μπαίνω!!!
Πως λέγεται ο server του Ninjomewtwo?
Greece Rulezzzzzzzzzz η καπως ετσι.Το ψευδωνυμο μου αν με πετυχεις ποτε ειναι Blue-Kratos.Αλλα επειδη μεθαυριο φευγω το βλεπω λιγο σκουρο...
είναι dead το Netbattle?
δεν μπορώ να παίξω!
πατάω να δω servers και δεν μου βγάζει τίποτα μόνο μετά από λίγο server timed out!
τι έγινε?
To mono pokemon "game" pou den mou aresei. Einai san na kanw hack thn Diamond & Pearl. Akribws to idio!
@ panagiotis
Δεν ξέρω γτ δεν παίζω αλλά απ'ότι είδα ο δημιουργος του δε θα κάνει αναβάθμιση στο NB δλδ να βάλει τα 4ης γενιάς ποκεμον

NETBATTLE IS DEAD (mostly)
Here's the deal - I just don't have any sort of time to work on this anymore. For a long time, Masa was doing a lot of the programming, but I haven't heard from him in over a year. On top of that, I haven't had any interest in Pokemon since the GSC generation.

Soooo.... At some point soon, I'll get the source code packed up and available to the public. If anybody decides to start up a new page for the project, I'll be happy to put a link here. In the meantime, the registry will remain up and running when I can, but I don't know how long it'll last.

From here:http://tvsian.info/netbattle/
Ρε σεις παιζω 3 χρονια netbattle. Αλλα τελευταια το βαρεθηκα γιατι παιζω την pearl και ελεγα οτι θα επιστρεψω αν βαλουν τα 4ης γενιας Ποκεμον. Ελεγα και γω οτι δεν προκειται να τα βαλουν αλλα τι ειναι αυτο? Ξερει κανεις?

http://youtube.com/watch?v=LM64D6simDA

EDIT: n/m αποτι καταλαβα ειναι ενα αλλο παιχνιδι σαν το netbattle που λεγεται Shoddy Battle. Παω να δω αν αξιζει.
Νεα εκδοση ισως? Δεν ξερω...
Ναι!!!Smile Smile Κατεβάστε το εδώ http://shoddybattle.com/downloads

Πως κάνω να φαίνονται οι νίκες/ήττες?
Δεν ξερω.. το nb μου αρεσε καλυτερα.
Εγώ δεν είχα ασχοληθεί με το NB πολύ και γενικά μ'αρεσει το shoddy. Αλλα και στα δύο παιχνίδια μπερδεύομαι λίγο και δεν μου αρέσει που δε φαίνονται στην οθόνη οι επιθέσεις.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's