official server.
Loipon,mallon se kamia ora tha eimai on.(Tora the boro.)
To onoma sou ekei?
manuelf4, ala se mia ora tha diavazo archea! (lol)
imoun se vaptisi, ke emis i kritiki sta vaptisia to parakanoume: itan na imoun spiti stis 3 ke girisa stis 8.30!lol
3i gimnasiou, an katalavenis ti enoo! kala-kala den aniksame ke to 1o savatokiriako den prolava oute ta ton tutenstain na do! lol
Ela sto forum tou spam,gia boithia.
egw paw deutera gymnasiou kai sto shoddy kykloforo me to onoma Phadom1994
twra
Eraleas Wrote:Ρε παιδιά. Ο BLUE έχει πει: Εδώ ΔΕΝ είναι chat! Αν είναι κάποιος μέσα στο Channel, τότε ναι, παίξτε, αλλά παρακαλώ μην κάνετε δημοσιεύσεις των οποίων το μόνο περιεχόμενο είναι "Που είσαι?" "Θα μπω σε 5, τα λέμε εκεί!" "Πωπω... Νίκησα... Πάμε άλλη μια?" κλπ.
Thanks
Ρε 'σεις, please, σοβαρευτείτε λίγο! Διαβάζουμε πού και πού το topic στο οποίο ποστάρουμε και κάνουμε πού και πού ότι λένε και οι κανόνες! Το site μας ΕΧΕΙ κι ενα chatroom, τόσο δύσκολο σας είναι να μπείτε και να κανονίσετε μια μάχη εκεί? Δεν το καταλαβαίνετε ότι είναι ενοχλητικό να βλέπουν οι άλλοι κάποια single-line posts χωρίς καμία μα καμία ουσία? Χωρίς να θέλω να γίνομαι επιθετικός, τι τους νοιάζει όλους εδώ αν τρως σουβλάκια ρε Suicunejohn ή αν έχεις Αρχαία για διάβασμα ρε Manuelf? Υπάρχει το chatroom, το Spam Forum και τα PMs, πείτε εκεί ό,τι θέλετε. Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν το κάνω γιατί δεν σας χωνεύω αλλά γιατί απλά θέλω να κρατηθεί ένα επίπεδο στις συζητήσεις του forum. Άρα:
STUPID
POINTLESS
ANNOYING
I downloaded the game αλλά δεν μπορώ να βρω το exe για να ξεκινήσω!
C:\Program Files\NetBattle\PokeBattle.exe
Αν εκανες οτι σου ελεγε το installation θα πρεπει να βρισκεται εκει.
Δηλαδή πρέπει να έχω το Netbattle για να παίξει?
αυτο ειναι ερωτηση ή καταφαση?
Παιδιά sorry λάθος μου!
Το shoddy εννοούσα!
To Shoddy αν δεν κανω λαθος δεν χρειαζεται ουτε καν installation. Απλα βρες που εβαλες το shortcut και ανοιξε το.