Den nomiso oti inai to pc sou... oute tis Charizard doulevei oute se mena... Ti epathe pali???:evil:
Παλι επεσαν οι server του Net Battle...
Ισως φταιει οτι χτες ημουν μεσα 5 ωρες!!!
To Net Battle ειναι ΟΚ απο χτες. PLEASE καποιος να μπει στον server μου!!! Βαριεμαι!!!
Κι εγω διοτι δεν μου δουλευει καθολου το netbattol.βγαζει fatal(ity) error
Ninjomewtwo, όταν ανοίγεις το pc άνοιγε και τον server σου! Έχω βρει και κάποιους άλλους που θα μπάινουν εκεί!!!
Οποτε ανοιγω το PC, ειναι και ο server ανοιχτος. Εκτος απο καποιες φορες που ανοιγω το PC για 5 λεπτα. Αλλα να μπαινετε κι εσεις για καμια μαχη, μονο ο Ash κι εγω ειμαστε μεσα...
Hey, παιδιά, έχω μία ιδέα. Λέω, να οργανώσουμε ένα τουρνουά Pkmn NetBattling στον Server του Ninjomewtwo, GREECE RULEZ, Τί λέτε?
Κι εγω αυτο ελεγα αλλα με 2-3 ατομα δεν γινεται τουρνουα. Σημερα θα ειμαι μεσα ολη τη μερα. Δεν μπαινετε κι εσεις λιγακι να κανουμε κανα τουρνουα? Ωραια θα ειναι... Plz ρε παιδια, μπειτε!!!
Καλη ιδεα αλλα καλο ειναι να μαζευτουν απο 3 ατομα και πανω. Δυστυχως ομως δεν γινεται να ειμαστε ολοι συγχρονισμενοι...
Τωρα ο σερβερ ειναι ανοιχτος. Μπειτε αν θελετε. Το μεσημερι εγινε το πρωτο επισημο τουρνουα! Με απειρους παικτες! Τρεις ολοκληρους! Ο Lucario, ο Ash κι εγω. WOW!
Help!!! Έχω φτιάξει την εξάδα μου και πατάω start battling. Μου ανοίγει ένα παράθυρο, στο οποίο προφανώς εμφανίζονται οι servers, και στο κάτω μέρος γράφει Connecting to Registry at server.netbattle.net. Περιμένω για λίγο και εμφανίζεται ένα παράθυρο που γράφει
The following error occured
10060: The attempt to connect timed out
Τhis error may mean that the server registry is temporarily disabled ....( έχει και άλλα, αλλά βαριέμαι να γράφω)
Μετά πάω στην επιλογή advanced και γράφω στο κουτί του server smogon.com
Όμως μου γράφει You have been disconected from the server και στο κάτω μέρος Network Error: Connection is forcefully rejected
Τι να κάνω??
Τιποτα...Περιμενεις να φτιαξουν οι servers.BTW πες το ψευδωνυμο σου αν σε συναντησω καμια φορα να παιξουμε.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Είστε όλοι n00bs! J/k.
Λοιπόν, στο παράθυρο που λες περιμένεις να βγουν οι σέρβερς. Αν όμως δεν εμφανίζονται, μην περιμένεις. Πάτα κάτω αριστερά, εκεί που λέει "Advanced". Στο παράθυρο που εμφανίζεται επίλεξε το "Specific Server" επάνω και κάτω, εκεί που ζητάει το όνομα ή το IP του server γράψε "nb.smogon.com" (χωρίς τα εισαγωγικά φυσικά). Βουαλά! Είσαι μέσα στον σέρβερ του Smogon.
Με τη καλή κουβέντα στο στόμα πάντα Ninja...