Legendary Pokémon

Full Version: Νέα Pokemon. Τι πιστεύετε?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Kαλά έκανες που το έβαλες!

(03-02-2010 08:08 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]also στην ταινία έδειχνε ένα tangrowth. λέτε να έχει τπτ ειδικό όπως το spiked ear pichuToungue?

Ναι κάνα 8μετρο tentacle-Tangrowth Toungue
το ξερα το ξερα το ξερα το ξερα!!! ήμουν 200% σίγουρος οτι το ποκεμον sthn 13 ταινια θα έμοιαζε με λύκο στα 2(σαν lucario) αιτιολογηση: gt στο βιντεο της 13 ταινιας το όταν στο τελος λέει Ζ φένονται κατι νύχια!!!σαν να κάνει slash! έτσι μου ήρθε επιφωτηση οτι ίσως να μοιάζει λίγο με lucario!!!

edit: λένε για νέα εξέληξη mightyena!(i like mightyenas!) σε κάτι διαφημιστικά έδειχνε διάφορα ποκεμον και ανάμεσα σε αυτά ένα μightyena.μπορεί βεβαια να το καναν έτσι για να νομίζουμε οτι το καναν!αλλα αν το εκαναν για να νομίσουμε οτι το εκαναν για να νοπμιζουμε οτι ειναι αυτο αλλα εμεις ξερουμε οπτι το καναν για πλακα και ετσι...Ο.ο.!!
Eξέλιξη του Lucario μάλλον δεν θα είναι γιατί είναι αρκετά δυνατό!!!

Also, η αλήθεια είναι πως το Mightyena θέλει μια εξέλιξη ώστε να γίνει πιο δυνατό!
Τότε πρέπει να είναι εξέλιξη του Dunsparce, cos it sux XD

Γιατί ρε παιδιά να μην είναι εντελώς καινούργιο και πρέπει να είναι με το στανιό εξέλιξη κάποιου παλιού?
Εγώ δεν είπα πως είναι εξέλιξη κάποιου παλιού αλλά πως το Mightyena θέλει μια εξέλιξη Toungue

Αnyway, πιστεύω πως θα είναι καινούρια εξέλιξη γιατί σε όλες τις ταινίες ανακοινώνουν καινούρια Pokemon (Δεν είμαι σίγουρος για αυτό που γράφω)
Στις τελικές της γενιάς ναι, αποκαλύπτουν νέα Pokemon όπως τα Lugia, Lati@s, Lucario, Manaphy... Wink
(07-02-2010 02:24 PM)pokefan31395 Wrote: [ -> ]Αnyway, πιστεύω πως θα είναι καινούρια εξέλιξη γιατί σε όλες τις ταινίες ανακοινώνουν καινούρια Pokemon

Μπορεί να είναι θρυλικό, κάνα pseudo-legendary ή μπορεί να μην εξελίζεται καν!!

Υ.Γ.: Το ξέρω διορθώνω τον εαυτό μου (lol) αλλά το φιλοσόφισα πιο πολύ τώρα!
δεω το εχ ω ψαξει ακομα αλλα μαλλον ολα αυτα θα εχουν καποια σχεση μεταξυ τουσ πχ.Ισωσ η lock capsule να ειναι το κλειδι για αυτο το παραξενο ποκεμον
εχεις δικιο
Μην μπερδεύετε game και anime ρε παιδιά. Δεν έχει γίνει αναφορά σε lock capsule στο anime so please chill with the predictions.
Το Coro Coro θα βγει σύντομα και θα έχουμε extra info.
τι ειναι το κορο κορο?
Japanese magazine. Wink
KAI TO DIABAZEIS?
malon nai ua pei
Οχι φυσικά αλλά το μεταφράζουν στο internet και τα νέα κυκλοφορούν. Αν και θα ήθελα δεν μπορώ να διαβάσω ιαπωνικά! Toungue
Εχει ειπωθεί πως το τεύχος του μήνα αυτού θα έχει info σχετικά με τη νέα ταινία και ίσως με τη νέα γενιά.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's