Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Dhladh an katalava kala to aggliko tou onoma proerxete apo to ispaniko zorro=fox kai to aggliko dark?zorro+dark= zoroark kai shmainei skoteinh alepou?cool!Ase pou einai kai zwo.Makari kai ta ypoloipa na einai wraia pokes.Ksafnika me epiase mia ais8hsh oti h 5h genia 8a exei kala pokemon.
και σε εμένα!!το zorua είναι τέλειο!
Το zorua μου αρέσει κι εμένα περισσότερο - και τα δύο βέβαια είναι ωραία. Κρίμα πάντως που δεν είναι dark/fire, θα τους ταίριαζε περισσότερο πιστεύω...
At least,mporei na ma8ainei fire type moves kai kamia kainourgia fire attack.
δεν κατάλαβα... dark ή dark/fight είναι το zoroark??
Στο CoroCoro και τα δύο ως Dark-type τα έχει και λογικά έτσι θα μείνουν. Εντάξει, δεν του ταιριάζει και πολύ το Fighting imo, αν είχε 2ο type θα προτιμούσα Fire πολύ περισσότερο από Fighting.
O GF και ο ΝΜ2 έχουν δίκιο για το Type του Zoroark! Αν έχει ως secondary type το Fire τότε θα μπορεί να ανταγωνιστεί το Lucario! Και με Fight ως secondary type θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το Lucario αλλά όπως ανέφερε ο ΝΜ2 δεν του ταιριάζει.
τώρα όμως με ένα close combat ίσως νίκαει το lucario to zoroark!Poor phandom Z!Α και κάτι άσχετο.προφέρονται ζόροαρκ και ζόρουα ή κάπως αλλιώς.
Εγώ το πρόφερα Ζορόαρκ και το άλλο Ζόρουα (σαν και εσένα δλδ)
Καταρχην έχει επίσημη μετάφραση!!?!!?(Zorua is cute but Zoroark is evil!!)
Well αν και δεν παίζει να αλλάξει το όνομα του Zoroark, (όπως γίνεται με αρκετά Pokemon άλλωστε) δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το αγγλικό όνομά του.
Θα έλεγα πως το Zorark χτυπάει καλύτερα αλλά όλα είναι θέμα συνήθειας εν τέλει.
EDIT: Πρόσθεσα ένα μικρό comments section για το Zoroark, pre-release scans section και έφτιαξα λίγο το coding του table στα new pokemon.
An omws htan dark-fire 8a mporouse na antagwnistei kai o Zoroark to Lucario alla kai to anti8eto.Gia to moveset tou provlepw swords dance ara logika 8a einai kalo me psychical moves.
ναι!σωστά.ο lucario εχει αδυναμία στην φωτιά.αλλά καλύτερα έτσι πιστεύω.
ναι κι εγω ηθελα να ειναι fire....αλλα τι τα θες ετσι ειναι η ζωη,μια γελας και μια κλαις...
/ασχετο
@dark_lugia:Μόλις διάβασα το post σου άρχισα να γελάω
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11