Legendary Pokémon

Full Version: Νέα Pokemon. Τι πιστεύετε?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Ναι σωστο.Εγω με την ιδεα του θρυλικου παραξενευτηκα
Ki esy teknon Vroute(fight-dark)?Egw 8elw na einai fire(moiazei ligo).Mono na mhn pa8oume auto pou epa8a egw me to Jirachi pou nomiza oti einai mono psychic.
Βρε skorp, είδες το βάρος και το ύψος και αγνόησες το type που αναφέρθηκε? Toungue
Μου θυμιζεις τι αλλο ειναι
Αν βγάλουν και άλλο Fire-Fighting θα είναι έλεος. Τρεις συνεχόμενες γενιές ίδια Fire type; (Άκυρο το post-όποιος Admin θέλει να το σβήσει ας το σβήσει)
To Jirachi einai psychic-steel.
@pokefan: Den ennoousa fire-fighting alla dark-fight.Ta Houndour/Houndoum einai kala alla na vgei kai kati pou na mhn einai typou hellhound.
Thanks αλλα που κολαει το steel ενας Θεος ξερει.....Αnyway..........
νομίζω τελικά οτι είναι αληθινό! έτσι εξηγείτε και το Z στην ταινία. Zoroa και Zoroaaku!και είναι evil fox(το νέο zigzagoon ξέρει ο pokefanWink) pokemon έτσι στέκει αυτο με το lock capsule(εγώ συνεχίζω να το πιστέυωSmile)
Πολλά types δεν κολλάνε, τόσο απλό είναι.
Πολλοί ακόμα αναρωτιούνται γιατί πχ το Bibarel είναι Normal/Water αντί για σκέτο water.
So, expect the unexpected.

Dark/Steel would be pretty ace for a combo tho Wink

Αν είναι fake τότε το Ζ στο όνομά του atm, είναι επίτηδες εκέι για ακριβώς αυτό τον λόγο που λες peki. But it certainly could be it Smile
also έχει μαι πιο καθαρή εικόνα? θέλω να δω αν έχει κοτσίδα ή ουρα... Αν έχει κοτσίδα θα είναι Bad
Εγω με κοτσιδα το εχω δει αλλα ισως και να ηταν ψευτικο who knows..........
(10-02-2010 02:33 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Ποιός το είπε αυτό; O.o

Το μόνο που με προβληματίζει με την αυθεντικότητα της εικόνας είναι το πως είναι κομμένη, σαν να είναι επιτηδευμένα πρόχειρη και γρήγορη, ενώ θα μπορούσε άνετα να φωτογραφίσει όλη την σελίδα.

What he said.
Δεν νομίζω πως και καλή ποιότητα να ήταν ή αν είχε κοτσίδα, ότι θα αποδείκνυε αν είναι fake or real.
μμ συμφωνώ... θα μπορούσε να την είχε βγάλει καλύτερα. βέβαια ίσως να θέλει να δείξει οτι είναι γνήσια...the future will tell about this. πάντως θα πιάσω 10 από τα Zoroa αν υπάρξουν. και σίγουρα θα έχω και το ZoroaakuSmile
Θα τα ονομάσει όλα Fox ο peke Toungue

@skorp:Όταν είπα για τα type δεν εννοούσα πως εσύ εννοούσες ότι θα είναι Fire-Fighting απλά θα ήταν έλεος! (Για αυτό είπα πως ήταν άκυρο το post)
Γιατι 10...1 δεν σου φτανει?Θα πιασω κι εγω ενα...φαινεται καλο αλλα καλυτερα να περιμενουμε και ας μη το γρουσουζευουμε γιατι στο τελος μπορει να μη βγει και πραγματικα θελω ενα...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's