Legendary Pokémon

Full Version: Νέα Pokemon. Τι πιστεύετε?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
έλεος!ΛοΛ! πάντως θέλω να δω τα στατς του zoroark, μάλλον παρόμοια με το Lucario θα είναι.
Παιδιά συγγνώμη για το προηγούμενο spam post. Νόμιζα πως το thread ήταν το spam thread!
Αnyway, θέλω να δω αν θα έχει και καλό Special Attack και Attack! (για το Zoroark μιλάω πάντα)
μμ σε speed καλό θα έιnai και attack ή σπ.atk
Μπορεί να έχει και Sp. Attack και Attack! (όπως το Lucario)
maybe yes, maybe no. πάντως τώρα που σκέφτομαι λε΄τε να έρχονται και άλλα νέα πόκεμον σιγά σιγά??!?!
They are closer than we think Toungue
στο youtube το LP έβαλε το video με το trailer thw 13th movie. Το είδα 7 φορές(!!!) και είχα μικρές διευκρινήνσεις: A)Στην θάλασσα έχει Kyogre, Remoraid, Mantine. Λέτε να έχουν σχέση με την ταινία?
Β) Η φωνή του evil looking ash(το σχολίασα, είμαι o FOTSIKI20) είναι πιο... ώριμη να το πω. 100% είναι ο Zoroark.
Γ) άσχετο με τα παραπάνω αλλά μάλλον το mightyena το είχαν βάλει για να μας κοροιδέψουν και να μας κάνουν να νομίζουμε οτί το h σλουέτα ήταν εξέλιξης του.
Δ) yeah!είναι κοντά...πολύ κοντα.
Aπάντησεις:
Α) Αυτά μάλλον είναι στο intro!
B) Ο evil-looking Ash είναι σίγουρα το Zoroark γιατί είναι ο Phantom Champion!
Γ) Ναι μάλλον για αυτό το έκαναν!
Δ) Δεν υπάρχει απάντηση Toungue
χαχα ο zoroark ίσως να είναι και σε στυλ darkrai.δηλαδή anti-hero.(άσχετο αλλά μόνο εμείς μιλάμε εδώ...ΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ~~~)
Ο Darkrai δεν ήταν anti-hero! Κάθε άλλο, προσπαθούσε να βοηθήσει τους κατοίκους της Alamos Town Wink
Κάτσε τι είναι anti-hero??αυτός που νομίζουν κακό και στο τέλος αποδυκνύεται καλός δεν είναι?
Α δεν ξέρω Toungue. Αν είναι αυτό που λες εσύ τότε σόρρυ.
ασχετο με τα τωρινά γενικό με το θέμα. η νέα γενια παιχνιδιών όπως pbr θα βγει στο wii ή στο επόμενο home console?
Οπως σημέιωσα στα comments του Zoroark στο comments section, μοιάζει στο στυλ του Lucario όντως και είναι πολύ πιθανό να έχει καλά offensive stats καθώς και speed. Smile
(13-02-2010 12:28 PM)Eraleas Wrote: [ -> ]Οπως σημέιωσα στα comments του Zoroark στο comments section, μοιάζει στο στυλ του Lucario όντως και είναι πολύ πιθανό να έχει καλά offensive stats καθώς και speed. Smile

Εκτός αν έχει καλό μόνο ένα offensive stat και να έχει και mediorce defenses!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's