Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Θελω να ξερω να ψαξω κι εγω.
Edit:Γιατι δεν μου ανεβαινουν ουτε εμενα τα Post???
δάσος petalburg woods δεν το έγραψα σωστά
Μισο λεπτο.Γιατι πηγες στο Route 123 μηπως και βρεις Celebi και ποιο Tm πηρες;
Επειδή κάποτε διάβασα σε ένα forum πως όταν συμβαίνουν παράξενα πράγματα και πας στο route 123 βρίσκεις celebi μα μάλλον δεν είναι αλήθεια
Περιεργο...Τελος παντων σημασια εχει οτι οπως λες ειδες το Celebi.Αυτο βεβαια μας βαζει σε προβλιματισμους για το τι συμβαινει με αυτο το Pokemon
EDIT:ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩ΅ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ Ο ARTY2 ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
΄πήρα το softboiled ή κάτι τέτοιο
Softboiled???
Emerald Version?!?!?!
TM ητανε ή MT μην με ρωτατε τωρα τι ειναι τα ΜΤ γιατι βαριεμαι να γραφω ιστοριες πεντε σελιδων....
Εγω το μονο παραξενο που μου εχει συμβει ειναι να βρω shiny marill
στο Route 1 της Fire Red μου
Παιδια επειδη θελω να δω κατι θελω ΕΝΑΣ απο εσας να ποσταρει μια φορα εδω και μια σε αλλο Thread του "Παιχνιδια Pokemon για να καταλαβω τι συμβαινει με τα Posts".Ευχαριστω
Ωραια τωρα κανε ενα ποστ σε αλλο Thread αυτης της κατηγοριας ομως.Η συζητηση συνεχιζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ απο εδω και περα
Το κολπο το δοκιμασα και δεν εγινε τιποτα.
ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!Εμφανιστικε σε ενα δεντρο ενα secret base:Bobiras's secret base!?!?!Και να σκεφτεις δεν εχω κανει MIX RECORDS!!!!
Μα δεν είπα πως είναι κόλπο!! Απλά μου συνέβηκε χθες
Το ερευνω κι αλλο αυτη την στιγμη.
Ελπίζω να πιστεύετε αυτά που έγραψα διότι ΟΛΑ είναι αλήθεια 100000% Πολλά παράξενα πράγματα μου συνέβηκαν αλλά αυτό είναι το top!!
Μου δανειζεις λιγη απο την τυχη σου?^^
Μονο το secret base βρηκα παραξενω μεχρι τωρα(Πανω post)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10