Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
άρα μπορεί αυτός να ευθύνεται για το συμβάν.
Τοτε κάτι βγαίνει. Ομως πώς γίνεται να σου βγεί сelebi ενώ δεν εχεις βάλει κωδικό? (Αν κάνω λάθος διορθώστε με.)
Δεν ξέρω..Η φίλη μου μου είπε πως την κασέτα την αγόρασε φθηνά .(ετσι όπως έγιναν τα πράγματα πιστεύω πως ήταν μεταχειρισμένη και sharked από την αρχή)Αλλά πρέπει ΄να έχει βάλει το χεράκι του και ο αδερφός της (μάλλον.)
Αυτα θα επρεπε να τα ειχες πει απ' την αρχη. Ενιγουεη ποσα λεβελ ηταν το Celebi και τι κινησεις σου εκανε?
Οπως συνηθως αναφερεται, το υποτειθεμενο Celebi (γιατι το Glitch δεν εχει αναφερθει ποτε επισημα) εφυγε αμεσως...
αυτο δεν ειναι σιγουρο οπως ειπες και μονος σου BLUE. ενας τυπος σε αλλο forum ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ οτι καταφερε να το πιασει και οχι με first-turn-master-ball. τονιζω το ισχυριζεται...
οποια και να ειναι η αληθεια παντως, εγω θα ηθελα ενα Celebi...
tru tru.ειναι ενας πειρασμος ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ!!ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Μου τον ανταλλαξανε αλλα δν ξερω που ειναι tbh
Kala pistepste oti 8elete egw pantws sas lew oti to Celebi den einai sharked mono dyo pokemon sharked exw kai mou ta exoune DWSEI!ena shiny mew kai ena mavro rayquaza
Εγω παντως πιστευω οτι ειναι sharked. Το Celebi και το Mew δεν εμφανιζονται ετσι απλα εκτος κι αν ειναι καποιο αγνωστο μεχρι τωρα Glitch.
το Celebi ΠΡΕΠΕΙ να ειναι Sharked. το να το βρει κανεις στo Emerald's Route 123 ειναι απολυτως αδυνατο. νομιζω οτι σας εχω αναλυσει το Celebi Glitch και δεν αναφερει τιποτα για Emerald εκτος απο το οτι ΔΕΝ υπαρχει εκει. αρα ειναι Sharked.
Billaros το Celebi στο εδωσα εγω αφου μου το ειχε δωσει ο Steven και ειναι στην Gold/Silver/Crystal σου.
οχι δεν ειναι
το εχω μεταφερει
O καλυτερος τροπος να καταλαβετε ΟΤΙ το Celebi σας ειναι πραγματικα Sharked ειναι να κοιταξετε που το βρηκατε.Αν λεει fatefull encounter ειναι κανονικο.Αν λεει καποιο route ειναι κατα 99,9999999999999999999999999999999999999999999% Sharked.
BLUE Wrote:O καλυτερος τροπος να καταλαβετε ΟΤΙ το Celebi σας ειναι πραγματικα Sharked ειναι να κοιταξετε που το βρηκατε.Αν λεει fatefull encounter ειναι κανονικο.Αν λεει καποιο route ειναι κατα 99,9999999999999999999999999999999999999999999% Sharked.
Yup! Οπως και τα Pokemon που δώσαμε στο Event είναι "met in a fateful encounter" έτσι πρέπει να είναι και το Celebi.
Σιγουρα ειναι sharked το εγγυομαι.αποκλειεται να πηγαινε σε event αυτος που μας το εδοσε
το δικο μας Celebi δεν ειναι sharked. με Original Trainer: Greece και IDNo ενα περιεργο του τυπου 00000 νομιζω οτι ειναι απο event. αν και ο steven βαριεται τοσο πολυ που πιστευω οτι θα εστειλε τη μανα του να το παρει...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10