30-06-2006, 09:40 AM
30-06-2006, 01:37 PM
Κανενας δεν ξερει τι να πει!Το γεγονος για μενα ειναι οτι τετοιες αναφορες εχουν ξαναγινει αλλα τελικα κανεις δεν εχει Celebi (με νομιμο τροπο) .Γι αυτο, πιστευω πως ολοι θα πρεπει να κουβαλαμε ΠΑΝΤΑ μια Master ball μαζι μας.
02-07-2006, 02:27 PM
I know
afto kanw ki egw
eixa 3eis
2 mou tis dwsane kati filoi mou me AR
afto kanw ki egw
eixa 3eis
2 mou tis dwsane kati filoi mou me AR
02-07-2006, 04:48 PM
BLUE Wrote:Κανενας δεν ξερει τι να πει!Το γεγονος για μενα ειναι οτι τετοιες αναφορες εχουν ξαναγινει αλλα τελικα κανεις δεν εχει Celebi (με νομιμο τροπο) .Γι αυτο, πιστευω πως ολοι θα πρεπει να κουβαλαμε ΠΑΝΤΑ μια Master ball μαζι μας.
Ναι αλλά που να τις βρούμε φίλε BLUE? Οι πιο πολλοί έχουν μόνο μία και την καταναλώσανε σε Lati@s.
02-07-2006, 04:51 PM
TI!??!?
Min mou peite tora oti den kserete na pianete Wild Legendaries!!!
HAHAHHAHA
Ena golbat me mean look einai oti prepei
kai gengar akoma pio kalo!
Min mou peite tora oti den kserete na pianete Wild Legendaries!!!
HAHAHHAHA
Ena golbat me mean look einai oti prepei
kai gengar akoma pio kalo!
02-07-2006, 05:29 PM
An thelete apodeiksi exw egw thn diki mou eikona sto pokedex!
EDIT:MIa stigmi re paidia...an ontws to celebi den emfanizetai pia i aitia I europaiki version na exei page sto pokedex?edw sas thelw!
EDIT:MIa stigmi re paidia...an ontws to celebi den emfanizetai pia i aitia I europaiki version na exei page sto pokedex?edw sas thelw!
02-07-2006, 06:10 PM
Μα ουτε το Mew ουτε το Deoxys κτλ δεν εμφανιζεται αλλα εχουν εικονα.Το Celebi ειναι και αυτο ενα Event Pokemon.
@Prof Brch: Οιτροποι που ανεφερε ο Pokefan ειναι λυση στο ερωτημα σου.Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις Wobbuffet και να κανεις ενα Mirror Coat.Αυτο ειναι ακομα καλυτερο.Προσεξε ομως μην ειναι το Wobbuffet μικρου επιπεδου και νικησει κατα λαθος τον αντιπαλο!
@Prof Brch: Οιτροποι που ανεφερε ο Pokefan ειναι λυση στο ερωτημα σου.Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις Wobbuffet και να κανεις ενα Mirror Coat.Αυτο ειναι ακομα καλυτερο.Προσεξε ομως μην ειναι το Wobbuffet μικρου επιπεδου και νικησει κατα λαθος τον αντιπαλο!
10-09-2006, 05:37 PM
λοιπον, να εξηγησω κατι. τα παραξενα που γινονταν στο παιχνιδι της Girlpower ηταν ασχετα με το Celebi. αρχιζουμε: ως γνωστον υπαρχει το Celebi glitch. ειναι ενα glitch που επιτρεπει το πιασιμο ενος in-game Celebi. οι πιθανοτητες να βρει κανεις το Σελεμπι (βαριεμαι να αλλαζω απο ελληνικα σε αγγλικα συνεχεια) ειναι μικροτερες και απο το να βρει 3 shiny στη σειρα. βρισκεται μονο στο ρουτ 121 λογω μιας βλακειας της νιντεντο που εχει να κανει με τα χεξ ναμπερς. βρισκεται και στο 123 μονο αν εχεις κανει κατι με το γκεημσαρκ η το AR που διαλυει τα χεξ ναμπερς (δεν εχω κανενα απο τα 2 οποτε δεν ξερω τι πρεπει να κανεις). αυτα ομως ισχυουν μονο για R/S και οχι για εμεραλντ. girlpower εισαι σιγουρη οτι αυτο εγινε στην εμεραλντ??? επισης δεν διευκρινησες κατι. ποσα λεβελ ηταν το Σελεμπι και τι κινησεις ηξερε?
για το θεμα των λατι@ς: το γκολμπατ δεν ειναι καλο γιατι εχει αδυναμια στις psychic κινησεις. το γουομπαφετ ειναι οτι καλυτερο.
για το θεμα των λατι@ς: το γκολμπατ δεν ειναι καλο γιατι εχει αδυναμια στις psychic κινησεις. το γουομπαφετ ειναι οτι καλυτερο.
10-09-2006, 06:01 PM
egw kai o lucario pantosexoume celebi apo fire red?!? mas to edwse o pokefan!
10-09-2006, 06:03 PM
ego pisteyo oti inai sharked . vasikos imai sigouros.
10-09-2006, 06:13 PM
den...kserw...mmm...e nai kai egw afto pisteuw re pokefan na einai h monadikh fire red pou exei selebi afth h pithanothta uparxei isa me afth pou ola ta pokemon tou paixnidiou na einai shiny kai ta duo ginonte mono me hack tools!
10-09-2006, 06:24 PM
Χμμ. δεν ξέρω αν η κασέτα είναι sharked επειδή δεν είναι δική μου.. Μου την έδωσαν λίγες μέρες και την ώρα που την έδωσα πίσω(έπαιζα ακόμη)βρήκα celebi μπροστά στην φίλη μου και στον αδερφό της
10-09-2006, 10:03 PM
Εισαι τυχερη τοτε.ΠΟΛΥ τυχερη
11-09-2006, 11:45 AM
Εάν επρόκειτο για glitch, η Nintendo θα το γνώριζε, και αυτή την στιγμή υπάρχει επίσημη διάψευση. Πρόκειται προς το παρόν για ένα πολύ δημοφιλή μύθο.
11-09-2006, 01:50 PM
Πάντως σήμερα έμαθα ότι ο αδερφός της φίλης μου έχει gameshark..