Legendary Pokémon

Full Version: celebi?????
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
αφου η terrα cave εξαφανίζεται
ma afto lew mou ksanavgike kai malista sthn erimo!
Wow kai allo anexigito!!
Wx...oxi...
paidia den exw xrono na sas eksigisw alla ama sas symbei kati parakseno gia oti pokemon gia oti event kai gia oti tm kleiste thn konsola amesws its too dangerous!!!
Steilte PM gia plirofories!!!
Den kanw plaka synevi kai den diorthonetai...afto pou kaneis den thelei na ginei...
EPESTREPSAN!!!!
Ουφ!Μολις συνηδητοποιησα οτι ολα ηταν φυσιολογικα.Τελικα τωρα που το κοιταξα ειχα κανει MIX και το shiny ειναι περιτο να ρωτησεις.
Παιδια ηρεμηστε λιγο.Εκτος απο το οτι αυτα που γραφετε εδω και δυο σελιδες ειναι αμφιβολου αληθειας αγκιζετε τα ορια του Spam.Δεν ειμαστε σε Chat Room γι αυτο μην λετε ανουσιες απαντησεις οπως "κι εγω το εκανα" και παρομοια.
Αρκετοί έχουν αναφέρει αυτό το γεγονός σε πολλά forums, όμως παρά τη πιθανότητα αν πρόκειται για κάποιο glitch κανείς απολύτως δεν έχει δώσει ορατές αποδείξεις.
Απο τεχνικής άποψης δε, δεν υπάρχει κανένα δείγμα αναφοράς για το Celebi στην Emerald.
Ποτε δεν ξερεις.....
Ολα αυτα μου φαινονται τρελα... Ο Celebi στην Emerald και αλλα παραξενα γεγονοτα? Να παρει... Εφυγα για μια μερα εκτος Αθηνας και εχασα τα αυγα και τα καλαθια...
συμφωνα με φημες υπαρχουν 1 στις 268,435,456 πιθανοτητες να βρεθει στην R/S στο route 123 καθως και οτι υπαρχει καποιο hexidemical code που το κανει να βρεθει στην 121.Εσυ βεβαια ειχες την Emerald,το μονο που μπορω να πω ειναι...glitches!
Ρε παιδιά έχω μήνες να μπώ και έχασα πράματα και θάυματα.
Δεν ξερω κατα ποσο εχασες πραγματα και θαματα!Η συζητηση δε συνεχιστηκε για να βγαλουμε καποια ακρη...
EDIT: TO CELEBI εκτος Ιαπωνιας για πρωτη φορα!
http://www.pokemon.com
Τωρα το εμαθες??!?!Εχει βγει εδω και ενα μηνα.
LOLToungueToungueToungue .Ε καλα οχι και ενα μηνα γιατι δεν εχω να μπω στο συγκεκριμενο site ενα μηνα, αλλα δεν αμφιβαλλω πως μπορει και να εχει βγει εδω και πολυ καιρο!Μονο οποτε ειμαι στο Internet και δεν εχω τιποτα μα τιποτα να κανω κοιταζω κι αυτη τη σελιδα!Τελος παντων το μηνυμα ειναι πολυ ελπιδοφορο αφου σημαινει πως αργα η γρηγορα η ακομη πιο γρηγορα απ ο,τι περιμενουμεWink θα ερθει κι εδω!
Ωραια!!! Καιρος ηταν!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's