Ειχα μια συζητηση με τον Prof Brich σε ενα αλλο θεμα σε σχεση με τη βοηθεια προς τους συμμαθητες του οι οποιοι δεν ειναι τοσο καλοι εκπαιδευτες.Η συζητηση αυτη μου εδωσε την ιδεα να δημιουργησω αυτο το θεμα.Ειμαι σιγουρος πως ολοι μας καποια φορα ειδαμε εναν κατωτερο απο εμας εκπαιδευτη και δεν τον βοηθησαμε στη σκεψη οτι μπορει να γινει καλυτερος απο εμας.Τι αποψη εχετε πανω σ'αυτο;
Πρώτον δεν εννοούσα αυτό. Απλα κανένας δε μου μιλάει και έτσι χάρης σε εσάς και τα pkmn μου δίνουν λίγη σημασία..... Και υπάρχουν παιδιά που τα 'χω βοηθήσει και 'χουν γίνει καλύτεροι απο μένα.
Τώρα μάλιστα.. μπερδεύτηκα περισσότερο.. :S
Δεν σε κατηγορησα.Με τη συζητηση μας μου ηρθε η ιδεα του Thread γιατι εγω προσωπικα εχω κανει αυτο που προανεφερα.Συγκεκριμενα η φραση σου "Μου αρεσουν ετσι οπως ειναι" με εκανε να σκεφτω τι σημαινει αυτο για εμενα.Αφου εσυ εχεις αλλο λογο ομως, σε καμια περιπτωση δεν σε κατηγορω πως δεν βοηθας τους συμμαθητες σου επιτηδες επειδη δεν θελεις να γινουν καλυτεροι.
Δεν είπα ότι με κατηγόρησες. Τέσπα το 'χω κάνει μια φορά αυτό. Τον βοήθησα όμως μετα από μικρό χρονικό διάστημα. Κατάλαβα ότι αν ήμουν στη θέση του θα ήθελα να με βοηθήσουν. Και όχι δε φοβάμαι τον ανταγωνισμό με άλλους εκπαιδευτές, δυνατότερους απο μενα. Αν νικηθώ, νικήθηκα(πράγμα που δε συμβαίνει πολλές φορες. Δε είμαι ψώνιο για να το λέω αυτό, ούτε παντοδύναμος. Απλά με όσους μονομαχώ τυχαίνει και κερδίζω[μάλλον επειδή εφαρμόζω δικιές μου στρατηγικές και πετυχαίνουν (?)]). Βέβαια εδώ στο Ηράκλειο δεν έχουμε και καλούς εκπαιδευτές, μόνο με Legendary ασχολούνται, και αν υπάρχουν δε τους ξέρω.
Εγω απο την αλλη δεν συμπαθω καθολου την ηττα εκτος και αν βρω την αιτια της ωστε να βελτιωθω.Παλαιοτερα, οταν αρκετοι φιλοι μου επαιζαν Pokemon τους βοηθουσα μεν, αλλα καποια συγγεκριμενα πραγματα δεν τα ελεγα γιατι δεν ηθελα και να τα μαθουν ολα!Τοτε, ημουν απο τους λιγους που ειχαν internet.Τωρα, εκτος απο το οτι μονο αλλα δυο ατομα απο το σχολειο παιζουν Pokemon, ολοι εχουν internet και μπορουν να βρουν πληροφοριες μονοι τους.Εκτος απο αυτο ομως, τωρα πια εχω αλλαξει νοοτροπια και βοηθαω πληρως οποιον μου το ζητησει, οπως και δεν δυσταζω να ζητησω βοηθεια οταν δεν ξερω κατι.
Ο ανταγωνισμός είναι καλός.. σε βοηθά να κατανοείς τα λάθη σου και να γίνεσαι καλύτερος.. ξέρετε πόσες ήττες είχα?? Ας μην πω καλύτερα..
[/οff topic]
@pr. Birch : Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο λογαριασμός σου είναι «κλεμμένος» ?
Αυτό είχε συμβεί σε εμένα στο Pctechnology όπου είχαν γραφτεί 700 posts σε 6 μήνες !! χωρίς πλάκα! Ένα παιδί στην τάξη μου ο πατέρας του είναι σε ασφάλεια εταιρίας και συστήματα ηλεκτρονικής ασφάλειας και το παιδί ξέρει τα πάντα από Hacking κ.α. Το λέω γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν ποστάρεις όπως πόσταρες παλιότερα και νομίζω ότι ελέγχει άλλος τον λογαριασμό.(Εκτός αν αυτό δεν ισχύει.. που εύχομαι να μην ισχύει)[/off topic]
Γιατί το λες αυτό? Μόνο 59 posts έχω κάνει.
pr. Birch Wrote:Γιατί το λες αυτό? Μόνο 59 posts έχω κάνει.
Δεν κολλάω στα posts.. αυτό δεν δείχνει τίποτα.. κολλάω στο αν είσαι ο Πραγματικός κάτοχος του λογαριασμού και όχι άλλος..
Περίμενε γιατί δε κατάλαβα.Δλδ εννοείς ότι άλλος ποστάρει σαν εμένα, και όχι εγώ.
Δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο προβλημα.Απο τις απαντησεις του δεν φαινεται να ειναι αλλος.
Btw έχουμε βγει απο το θέμα μας εδώ και 5 posts
Βασικά επανέρχομαι στο αρχικό θέμα.. πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον αντί να τον κουράζουμε.. βέβαια πρέπει να φανταστούμε τον εαυτό μας ότι βρισκόμαστε(η βρισκόμασταν) στην θέση του ερωτηθέντα.. επομένως έχουμε υποχρέωση να βοηθάμε παρά να μην τον βοηθάμε.. πολλές φορές από διαφωνίες και από άλλα μερικοί δεν βοηθάν τον διπλανό τους.. λίγο λάθος.. εγώ είχα τσακωθεί πριν καιρό.. αλλά κατά τα άλλα τον βοήθησα!!
Εγω παλι βοηθαω οποιον μου το ζητησει. Δεν εχω κανενα προβλημα οταν οι αλλοι ειναι καλυτεροι απο μενα. Ισα ισα... μου αρεσει! Κι αν ειμαι εγω αυτη που τους βοηθησε να γινουν καλυτεροι, νιωθω ακομα καλυτερα! Ακουγεται καπως τρελο, το ξερω!
Same applies for me, και είναι επίσης ένας απο τους λόγους που έφτιαξα το site, το pokedex και το IV calculator.