Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Εδω μπορειτε να πειτε ποιο pokemon θα θελατε να ειστε! Επισης πιο pokemon πιστευετε οτι αγκιζει την πραγματικοτητα?
Εγω θα ηθελα να ειμαι ενα ditto! Ετσι θα μεταμορφονομουν σε οποιο pokemon ηθελα!!!
Πιστευω οτι ο SNORLAX αγκιζει την πραγματικοτητα, ειδικα τους Ελληνες.
Αλλα και το Machoke δεν εχει κατι το υπερφυσικο!
Ο Arcanine στα σιγουρα! Μου αρεσει ιδιαιτερα η περηφανια και η μυστηρια ομορφια του.
Εγώ Haunter.. Έχω συνηθίσει να κάνω φάρσες και να στέλνω e-mail με ανέκδοτα για το lobby
Εναλλακτικά δεν θα με χάλαγε να μεταμορφωνόμουν σε Charizard η Blaziken.
Θα ήθελα να είμαι blissey διότι είμαι χαρούμενο άτομο!!
Θα ήθελα να είμαι Metagross, because it rulez~
Kανεις ομως μεχρι τωρα δεν εχει πει ποιο ποκεμον πιστευει οτι αγγιζει την πραγματικοτητα!
Για πειτε.............
Ash Wrote:Kανεις ομως μεχρι τωρα δεν εχει πει ποιο ποκεμον πιστευει οτι αγγιζει την πραγματικοτητα! Για πειτε.............
Ένα από αυτά είναι τα Pedgey.. όπου και να κοιτάξεις στο κέντρο θα βρεις μπόλικα(Περιστέρια).. ειδικά αν είμαι δίπλα σου και κρατάω ένα Donut
. Εκεί μαζεύονται 1000-1000.. ρώτα και τα παιδιά που ήταν στην συνάντηση
Χα χα Καλό! Άλλο είναι το Torchic! Είχαμε νερόκοτα, τώρα έχουμε φωτόκοτα!
Το donut μου θύμισε το επεισόδειο με το Monkey(άλλο ένα που ψιλοαγγίζει την πραγματικότητα αν και πιο κοντά είναι το Aipom). Που αντί για το monkey η pokeball είχε πιάσει το donut...
Εμ και το ρωτάτε... αφου ήδη ειμαι o Lucario!
vensires Wrote:Το donut μου θύμισε το επεισόδειο με το Monkey(άλλο ένα που ψιλοαγγίζει την πραγματικότητα αν και πιο κοντά είναι το Aipom). Που αντί για το monkey η pokeball είχε πιάσει το donut...
Και μετά βγήκε το donutmon
.. αν βάλεις και Darkball μπορεί να σου βγάλει και το μεγαλύτερο Donut στον κόσμο !
hmmm...Ενα ποκεμον κου αγγιζει την πραγματικοτητα ε?....
Articuno!Μου θυμιζει κατι σαν γερακι
Το Arcanine νομιζω οτι μου ταιριαζει και ειναι και το αγαπημενο μου.
Pokemon που αγγιζουν την πραγματικοτητα ειναι τα Caterpie, Weedle, Wurmple. Οπου και να κοιταξεις την ανοιξη θα δεις καμια εκατοστη καμπιες.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13