Legendary Pokémon

Full Version: Πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό αρθρογραφίας
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Οποιαδήποτε απορία θα λύνεται εδώ.
Σκέφτηκες πολύ για να επιλέξεις τον μήνα των εξετάσεων σε γυμνάσια και λύκεια; (no offence intended, απλά θα ήθελα να 'χω περισσότερες πιθανότητες για ένα free παιχνίδι. Toungue )
Ωραία παρατήρηση. Θέλετε να το πάμε για δίμηνο; Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να είναι αδικία καθώς όλοι σχεδόν θα έχετε εξετάσεις.
Δεν λέω πως είναι αδικία όσο είναι "κακό" για τον διαγωνισμό, εφόσον πρέπει να υπάρχουν πολλές συμμετοχές και καλές.
Έτσι κι αλλιώς λόγω δικών μας περιορισμών ο διαγωνισμός μπορεί να τρέξει το πολύ μέχρι τον Ιούλιο. Λογικά πάμε για δίμηνο αφού ήδη έχω ανεβάσει την ανακοίνωση. Αφήνω απλά περιθώριο μέχρι αύριο μήπως υπάρξει κάποια άλλη σοβαρή ένσταση/πρόταση και αν όλα πάνε καλά ο διαγωνισμός θα τρέχει από αύριο.
Να ρωτησω: εχω ενα ετοιμο οδηγο σχετικα με EV training μπορω να τον βαλω? και επισης που μπορω να βαλω τους οδηγους που θα κανω?
Σε 1 μήνα ακριβώς τελειώνουν οι εξετάσεις για τους περισσότερους, αν έχω χρόνο και όρεξη και δεν έχουν καλυφθεί κάποια θέματα ίσως δοκιμάσω να γράψω και εγώ κάτι. Βάλτε το και στη main page αύριο για τα μάτια του κόσμου πάντως.
Αν θεωρείς ότι είναι αρκετά καλός για να μπει στο main site βάλε τον. Έχε υπόψιν σου ότι από τη στιγμή που θα τον ποστάρεις το θέμα θα κλειδώνεται και δεν θα μπορείς να τον κάνεις Edit.Τους οδηγούς θα τους ποστάρεις σε αυτή την κατηγορία προσθέτοντας στον τίτλο τη λέξη διαγωνισμός.
Μπορεί δηλαδή κάποιος να ποστάρει έναν οδηγό για να τον βλέπει σε τί κατάσταση είναι και όταν τελειώσει να προσθέσει το "διαγωνισμός" και να κλειδωθεί ή πρέπει με τη μία να τον ετοιμάσει;
Βασικά χρειάζεται πολλές διευκρινήσεις και ευτυχώς που δεν το ξεκίνησα έτσι απλά. Λάθος από μέρους μου.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Επειδή είναι διαγωνισμός, τα άρθρα που θα συμμετέχουν θα πρέπει να ποστάρονται κατευθείαν για το διαγωνισμό και να μην αλλάζουν μετά. Αν ανεβάσεις έναν οδηγό και στην πορεία γράψεις ότι είναι για το διαγωνισμό, δεν θα ληφθεί υπόψιν.
Σίγουρα θα υπάρξουν πολλοί οδηγοί πάνω στο ίδιο θέμα. Εμείς θα διαλέξουμε ένα (ή και κανέναν αν κανείς δεν ικανοποιεί κριτήρια για το main site).
Ακριβείς μεταφράσεις ξένων οδηγών με Credits δεν απαγορεύονται αλλά πάντα θα προτιμούνται οι δικές σας δημιουργίες. Γνωρίζω ότι όλα σχεδόν είναι ήδη γραμμένα κάπου αλλού, αυτό που ζητάμε είναι να κάνετε μια ωραία σύνθεση.
Τα παραπάνω καθώς και ό,τι άλλο προκύψει μέχρι αύριο, θα γραφτούν και στην ανακοίνωση
Μπορεί να έχει εξηγηθεί αλλα, για το διαγωνισμό μετράει και μια ανάλυση για ένα Pokemon(σαν αυτές που κάνει ο Smogon); Επίσης οι οδηγοί θα αναφέρονται σε όλες τις γενίες ή σε κάποια συγκεκριμένη; Αν ισχύει το δεύτερο, τότε σε ποιά;
Για τις αναλύσεις σε συγκεκριμένα Pokemon αφήνουμε ένα ερωτηματικό για να το ξεκαθαρίσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες. Προτεραιότητά μας είναι η 5η γενιά. Παρόλα αυτά, οδηγοί για συγκεκριμένα Game Mechanics που ίσχυαν στις προηγούμενες γενιές ή οδηγοί για Battle Factory κτλ, είναι δεκτοί.
Άν γράψουμε πρώτα το κείμενο σε Word και μετα το κάνουμε copy paste εδώ, μετράει για το διαγωνισμό;
Αυτό έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να το ελέγξει κανείς. Toungue
Δεν φαντάζομαι να έχει ιδιεταιρη σημασιά αφου ουσιαστικα δεν πρεπει να τροποποιήσουμε το άρθρο ΑΦΟΥ το παρουσιάσουμε εδώ, αλλα ρωτάω καλου-κακου...
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's