Legendary Pokémon

Full Version: Super Tournament
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
δεν επιτρεπωνται! και staraptor την αλλη κυριακη ειναι οι πρωκριματικοι γυροι οχι σημερα! απλα εκανα τις πρωτες κληρωσεις! καθε φορα που λαμβανουν μερος καποιοι θα γραφω με ποιον κληρωθηκα! Για βραβεια θα μου πειτε τι σας λειπει απο τι pokemon θελετε και θα σας το στειλο με wi-fi. και επισης θα ειναι νομιμο
ΔΕΝ εχω wi fi οποτε στειλε το στο δευτερο αμα νικησω[που αποκληετε αλλα??]
(04-09-2011 04:10 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]δεν επιτρεπωνται! και staraptor την αλλη κυριακη ειναι οι πρωκριματικοι γυροι οχι σημερα! απλα εκανα τις πρωτες κληρωσεις! καθε φορα που λαμβανουν μερος καποιοι θα γραφω με ποιον κληρωθηκα! Για βραβεια θα μου πειτε τι σας λειπει απο τι pokemon θελετε και θα σας το στειλο με wi-fi. και επισης θα ειναι νομιμο

Ακομα και Flawless modest Celebi me earth power???

Και κατι αλο george T........Δεν θα ηταν καλυτερο αν περιμεναμε μεχρι να μαζευτουμε αυτοι που θελουν να συμεντεχουν και μετα να κανουμε την κληροση?και ακομα καλυτερα αν μπορουσαμε να διαλεξουμε πιον θελουμε για αντιπαλο........
Hmm item clause έχουμε;
Λοιπον θα παρω μερος κι εγω (αν και μπαναριστηκε το Tyranitar , μαλλον θα το αλλαξω με κανα αλλο ντουκι) με την ελαχιστη εμπειρια μου σε competitive κι ετς. Επισης γτ μπαναρες το Dragonair; xP

ΥΓ: μιας και γυρναω σε μια βδομαδα ακριβως απο διακοπες με βαζεις λιγο πιο μετα σε μαχη;
Εγω περιμενω να ερθουν ολοι αλλα κανω κληρωση για να ξερετε απο νωρις με ποιον και ποτε παιζεται. επισης εχουμε items και celebi με earth power είναι σαν να μου ζητάτε Skarmory με Fire blast! εννοω οτι θα σας στειλω φυσιολογικα pokemon οχι τετοια! Τι με πεπασατε εμενα με axon re play?
action replay,εχω και κοντευει να μου καταστρεψει το νιτεντο
(04-09-2011 05:16 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]Εγω περιμενω να ερθουν ολοι αλλα κανω κληρωση για να ξερετε απο νωρις με ποιον και ποτε παιζεται. επισης εχουμε items και celebi με earth power είναι σαν να μου ζητάτε Skarmory με Fire blast! εννοω οτι θα σας στειλω φυσιολογικα pokemon οχι τετοια! Τι με πεπασατε εμενα με axon re play?

http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/C...y_tutoring

einai gen 4 pt hg ss turtor exclusive move. Undecided

Kλ αυτο φενεται ηταν τοσο δυσκολο που δεν ηξερες καν οτι υπαρχει........
Τοτε κατι πιο απλο σαν adamant flawless kingdra me egg move outrage?
Sorry κιόλας, αλλά λίγο fail η όλη φάση. Σε γενικές γραμμές με έχουν καλύψει οι προηγούμενοι, δε κάθομαι να γράψω όλους τους λόγους.
Ένα τελευταίο, απο Sleep Clause, Freeze Clause, κλπ, τι επιτρέπεται;
@Kingnothing: Το flawless απαιτεί RNG. Μερικοί απο εμάς δεν ξέρουμε πως να το κάνουμε, ζήτα κάτι πιο απλό όπως bred με 3 31 IVs και ένα Egg move.
(04-09-2011 05:48 PM)Vezok78 Wrote: [ -> ]Ένα τελευταίο, απο Sleep Clause, Freeze Clause, κλπ, τι επιτρέπεται;
@Kingnothing: Το flawless απαιτεί RNG. Μερικοί απο εμάς δεν ξέρουμε πως να το κάνουμε, ζήτα κάτι πιο απλό όπως bred με 3 31 IVs και ένα Egg move.

Ε τετοια κανω και μονος μου οσα θελω και οτι θελω.........Toungue
Αν ειναι george εχεις κανενα απο αυτα τα θρυλικα που επιτρεπονται (πχ mew celebi zapdos cobalion etc) με καλo nature?
δεν εχω κανενα θριλικο στην εξαδα μου!
Δε θα λάβω μέρος λόγω φόρτου υποχρεώσεων, ωστόσο οφείλω να πω δυο-τρία λογάκια...

1) Δεν έχεις ξεκαθαρίσει κανόνες που αφορούν τα αντικείμενα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως ένα Latios θα μπορεί να κρατά Soul Dew.
2) Δεν έχεις θέσει περιοριστικούς κανόνες όπως Species Clause και Sleep Clause.
3) Δεν εξετάζεις περιπτώσεις ισοπαλίας λόγω Sandstorm, Explosion κ.α..
4) Την ίδια ταχύτητα με το Crobat έχει και το Jolteon το οποίο είναι αρκετά πιο απειλητικό. Ο κανόνας απαγόρευσης Salamence, Miltank, Volcarona και Crobat είναι επιεικώς βλακώδης... Το Salamence το βγάζω με ένα Jirachi ή με Ice Punch Dusknoir, το Miltank με διάφορους τρόπους, το Volcarona με Unaware Quaqsire και το Crobat σίγουρα με το ίδιο Dusknoir.
5) Ηλίθια παρατήρηση, σχεδόν αυτονόητη: Δε ξεκαθάρισες το level των Pokemon. lol
Λοιπον επιτρέπονται όλα τα αντικήμενα και lvl 100! ευχαριστώ για τις πληροφορεις επειδη ειμαι ακομα αρχαριος σε τετοια θεματα!
Όλα τα αντικείμενα...; Και το soul dew μαζί με Latios/Latias; Γιατί αυτό θα χαλάσει τελείως την ισοροπία
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's