Legendary Pokémon

Full Version: Super Tournament
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
ολα τα αντικειμενα επιτρεπωνται και τα Pokemon lvl 100!Επισης απαγορευονται ολα τα θριλικα εκτος απο αυτα που ειπα στην πρωτη σελιδα! Ευχαριστω για τις παρατηρησεις σας γιατι ειμαι ακομα αρχαριος σε τετοια θεματα!
1) Συμφονω με τον Vezok Undecided

2) George T ενοουσα για βραβειο.........Confused(αν και μαλον ο vezok θα νικισει αν υπολογισουμε πως μονο αυτοι θα ειμαστε)
Βάλε στα picks κάνα Mewtwo να χαρεί ο Db0.
Ίσως δηλώσω συμμετοχή αλλά περίμενα λίγο καλύτερη οργάνωση.
(04-09-2011 09:33 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ](αν και μαλον ο vezok θα νικισει αν υπολογισουμε πως μονο αυτοι θα ειμαστε)

Μην είσαι σίγουρος. Έχω πολύ λιγότερη επμπειρία με την ακινούργια ομάδα Confused. Επίσης, βρε George'T πές μας επιτέλους αν έχει sleep, etc clause. Πρέπει να διαλέξω κινήσεις και χωρίς την πληροφορία αυτή δεν μπορώ.

Υ.Γ. Sleep clause = απαγορέυεται να κάνει sleep ένα Pokemon του αντιπάλου πάνω απο 1 φορά
Freeze clause = το ίδιο, με freeze
Species clause = 2 απο ένα pokemon απαγορεύονται
Item clause = 2 απο ένα item απαγορεύονται
λυπάμε αλλά απαγορευονται ολα αυτα διοτι ολοι πρεπει να εχουμε κατι που να τουμπαρει τον αντιπαλο!
Όποιος πρόλαβε Latios είναι κολόφαρδος :Ρ

[Image: tumblr_lnwltqhA7R1qzj7lm.png]
Κάτσε θες να πεις ότι έχουμε item clause; Υπέροχα... Confused Μπορω να πάρω το Heatran? Για τα βραβεία: έχεις μόνο κανονικά Pokemon ή είσαι διατεθειμένος να μας δώσεις και κάποιο θρυλικό που πιανεται in-game; Π.χ. Heatran, Latios, Cobalion.
λοιπον δινω μονο κανονικα
παντως τωρα σας δινω κατι που ειναι με εμενα και με Αldark!
http://www.youtube.com/watch?v=t7B7GGDYaaY
απαγορευονται τα θρυλικα: mew, lugia ho-oh celebi kyogre groudon rauquaza,jirachi deoxys palkia dialga και καταλαβατε....... γι' αυτο μην βαλετε τετοια γιατι θα ειμαι ετσι::shout!
(05-09-2011 10:52 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]απαγορευονται τα θρυλικα: mew, lugia ho-oh celebi kyogre groudon rauquaza,jirachi deoxys palkia dialga και καταλαβατε....... γι' αυτο μην βαλετε τετοια γιατι θα ειμαι ετσι::shout!

Βασικα σιγνομη που θα το πω αλλα δεν καταλαβαμε ακροιβος.......το mew, to celeb,i to jirachi kai 2 μορφες του deoxys δεν ειναι ubers........Μηπως μπορεις να μας πεις με ακροιβεια?Confused

(συγνομη παλι για την αναστατοση........Undecided)
Ρε συ Βασιλέατίποτα... Το παιδί δε ξέρει από Tiers και smogon/ etc metagame και με το δίκιο του. Μην περιμένετε από όλους να γνωρίζουν τους κανόνες των "μεγάλων".

[Image: 1exploitableiamdisappoi.jpg?1250863355]

George'T, νομίζω ότι είναι σειρά σου τώρα να σκεφτείς τους κανόνες από την αρχή, με όσες λεπτομέρειες μπορείς. Σκέψου ποιά Pokemon και γιατί πρέπει να απαγορευτούν, διάβασε posts των χρηστων στο παρών thread και ερεύνησε τι λένε και γιατί.

Δε σου λέω να ψάξεις τα Tiers, ωστόσο δες τι έχει ειπωθεί περί αντικειμένων κι έτσι. Σύντροφός σου είναι η bulbapedia (ψάξε στο google). Καλή αναζήτηση και καλή αρχή με το Ανταγωνιστικό παιχνίδι. Το βλέπω, θα ασχοληθείς με το metagame... και με το καιρό θα καταλάβεις τι πάει να πει αυτή η λέξη.

Αυτά από τον αξιαγάπητο ήρωά σας. Καλή σας ημέρα (00:09 είναι το πρωί).
λοιπον τι λέτε για ενα φιλικο με Phoinex-Vezok78 αυριο στις 17.30 επειδη ειναι οι καλυτεροι και να εχουμε ενα μεγαλο φαβορι?
Ποιος είπε ότι είμαστε οι καλύτεροι; Αντί να πιανεις τα φιλικά, καλό θα ήτανε να κάνεις αυτα που είπε η herooftime και να καταλήξεις σε πιο ισοποποιημένους κανόνες. Το να κάνεις ban χαζομάρες όπως το Miltank και το Dragonair, ενώ το Soul dew+Lati@s οχι είναι τελείως γελείο. Δεν ξέρω τι σου είπε ο αδελφός σου, αλλά κάλο θα ήταν να ακούσεις και εμάς τουσ υπόλοιπους, καθώς και τον Smogon που είναι πίσω απο τα tiers. Πιστεύω πως έκρινε τα ban με βάση τα stats τους. Σίγουρα, όλα έχουν καλά stats και 5 απο αυτά είναι Pseydo-legends αλλά ολα έχουν αδυναμίες. Όλοι οι δράκοι που έγραψες γίνονται λιώμα απο τις ice type moves (καλα, εντάξει το Garchomp είναι πιο ζόρικο). Το miltank δε θέλει σχόλιο. Το Blissey επίσης, έχεις δει το defence του; Έχει μόνο 10 base defence που σημαίνει ότι 2-3 physical hits θα κάνουν τη δουλιά. Αν ανυσηχείς ότι θα γιατρευτεί, υπάρχει και το Taunt. Το Volcarona, το καημένο, έχει 4x weakness σε stealth rock. Δηλαδή, αν βάλεις stealth rocks, το Volcarona που αντιπάλου χάνει τα μίσα HP του κάθε φορά που μπαίνει μέσα. Εάν α φόβος σου εδώ είναι το Quiver dance, θυμίσου ότι με μίσα HP θα το νικήσεις στον γύρο που κάνει Quiver dance. Τωρα για το Crobat, με την καλή ταχύτητα του, απλά χρειάζεσαι μια δυνατή priority move, όπως το bullet punch του Technician Scizor. Θα σου χρησίμευε αν πήγαινες στον smogon και κοίταγες λίγο τα άρθρα στα "The smog". Μέτα ξανασκέψου τα ban και, με βάση και τα σχόλια μας να αναδιωργανώσεις το όλο θεμα, πριν την έναρξη του. Καταλαβαίνω πως μας έχεις πει πως είσαι καινούργιος σε όλα αυτά, αλλά αυτός είναι άλλος ένας λόγος να μας ακούσεις. Επίσης μπορείς να μπείς στο chat(κατω κατω, εκει που λέει "IRC chatroom members get all the latest news about future site updates and new projects, even days before they are announced in the forums or the main site, so why don't you enter #legendary_pokemon now?") και να ρωτήσεις άλλα μέλη που είναι εκεί για την άποψη τους. Συγνώμη αν σε ζάλισα.
Eee George, sry re man αλλά δεν πήρα μέρος, δεν με βολεύει η μέρα, όλα τα φροντιστήρια ξεκινάνε τότε + θέλει να οργανώσεις την όλη φάση καλύτερα. Πρέπει πρινξεκινήσεις ένα tour να σκεφτείς καλά τους κανόνες και την λοιπή προετοιμασία και μετά να το ανακοινώσεις.
Ναί ήθελα να το πώ, (και το έχω ξαναπει) η μέρα είναι ψιλο-χάλια. Καλύτερα να το αρχίσεις Πεμπτη-Παρασκευη. Εξάλου, τόσοι που είμαστε, θα τελειώσουμε μεχρι την κυριακή
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's