Legendary Pokémon

Full Version: Super Tournament
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Ωραια θα γραψω νεους κανονες για να οργανοθούμε εδώ και για τον Phoinex θα αρχίσουμε την Τετάρτη. Θα επαναλάβω λίγο το πρόγραμμα και ύστερα θα πω τους κανόνες που με συμβουλέψατε για να μπούμε σε τάξη!

George'T-Staraptor 16.00
Phoinex-Aldark 18.00
Vezok78-Kingnothing412 20.00
τώρα αν έρθουν και άλλοι θα αλλάξει το πρόγραμμα....

Ωραία! Τώρα οι κανόνες:
Παίζουμε πάντα στον πρώτο server που γράφει Pokemon Online (όπως και το πρόγραμμα) Παίζουμε με Pokemon επιπέδου 100 . Όταν κάποιος νικάει θα στέλνει ως απάντηση οτι νήκισε τον αντίπαλο και θα προκρήνεται στην επόμενη φάση. Επήσεις αυτή την φορά θα απαγορεύσω τα Lati@s με Soul Dew διότι όπως μελέτησα ούτε Arceus να'ταν!Toungue Επίσης επιτρέπονται τα θρυλικά: zaptos moltres articuno suicune entei raicu regirock regice registeel latias latios ( χωρις Soul Dew)
uxie azelf mesprit cresellia heatran cobalion,terrakion,virizion, thundurus lundurus tornudus. Όλα τα άλλα απαγορεύονται.
Ωραία! Από κανονικά απαγορεύονται: Blissey,shukle,Crobat,Garchomp και Volcarola!
Επιτρέπονται επίσης όλα τα αντικήμενα! ( Αν εξερέσεις το Soul Dew). Καλή επυτιχία σε όλους!
Ωπ , αυριο δυστυχως δε μπορω να παρω μερος και γενικα δε μπορω λογω αθλιου ιντερνετ εδω στις διακοπες μεχρι την κυριακη που γυρναω. Οποτε περνα τον φοινιξ και ασε με εμενα στην απεξω :ρ
Στείλτε μου pm στο forum για ό,τι θέλετε γιατι μπορεί να ξεχάσω ή να μην προσέξω κάτι.
Στους νέους κανόνες δεν ανέφερες πάλι κάτι σημαντικό. Αν επιτρέπονται τα διπλά αντιμείμενα ή όχι. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί απο μας θα θέλουν να βάλουν 2-3 leftovers, γι'αυτο καλό θα ήταν να ξέρουμε.
Πιστευω οτι πρεπει να αναθεωρησεις λιγο τις ιδεες σου για τα pokemon και πρεπει
να "ψαχτεις" λιγο παραπανω πριν αρχισεις ενα tour..
Αλλιως ειναι λιγο ψιλοfail ολη η φαση οπως προανεφερε και ο γιωργοσφαχτης..

Αν παιξει ενας παικτης εστω και λιγο εξυπνα σε φαση team building εχει νικησει ηδη...

Τελος,δεν ειναι ραντεβου για γιατρο ουτε κανας επισημος αγωνας για να εχει προγραμματισμενη ωρα imo...
(06-09-2011 02:20 PM)JuanDeLolo Wrote: [ -> ]Τελος,δεν ειναι ραντεβου για γιατρο ουτε κανας επισημος αγωνας για να εχει προγραμματισμενη ωρα imo...
Ισχύει, τόσοι που είμαστε και μέσα σε μία ώρα τελειώνουμε Toungue
1 ώρα? Πολλά λες! 30 λεπτά και πολλά λέω!
(06-09-2011 10:25 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]1 ώρα? Πολλά λες! 30 λεπτά και πολλά λέω!

Δεν ειναι τοσο απλα.Σε μια μαχη με δυο εμπειρους μπορει να παρει 1 ωρα μονο ο αγωνας.......
Έχω προβλήματα με το internet οπότε μπορεί να μην μπορέσω αυριο. Αν δεν πω για νεότερα, πέρνα τον kingnothing κατευθείαν.
staraptor εισαι ετοιμος?
staraptor......
καλα περναω απευθειας και ο staraptor αποκλείστηκε. Ο Phoinex περναει κατευθιαν τελικο και εγω θα παιξω η με Vezok, η με Kingnothing
ΨηλόFail η κατάσταση όπως είπαν οι HoT,GS,Juan.
Λείπουν βασικοί κανόνες όπως Sleep Clause,Evasion Clause,Freeze Clause κτλ.
Banάρεις Pokemon που δεν είναι καθόλου Broken.
Τέσπα η συμβουλή μου είναι να μάθεις αρχικά μερικά πράγματα για το Competitive και μετά να κάνεις τα δικά σου τουρνουά.
Οφείλω να πω πως με ερμηνεύσατε λάθος...

Δεν είπα πως το τουρνουά που οργανώνει ο George'T είναι "αποτυχία" και δε το λέω αυτό για να φανώ "καλός". Απεναντίας, δεν αμφισβήτησα ποτέ το πόσο καλό ή όχι είναι το εν λόγω τουρνουά. Το αν αποτυχαίνει ένα τουρνουά δεν εξαρτάται μόνο από τον διοργανωτή, αλλά και από το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Εξηγώ...

Θα αναγκαστώ να κάνω διακρίσεις στους gamers του forum, στην "κλίκα" των hardcore και στους "αδαείς" casual, αν και απευχθάνομαι αυτούς τους δύο όρους. Ας πούμε πως όλοι είμαστε στην κατηγορία των hardcore και πως ο George'T είναι ο μόνος casual και ο οποίος τυχαίνει να διοργανώνει το τουρνουά. Ο διαχωρισμός αυτός έγινε έτσι διότι ο George'T δεν έχει τόσες γνώσεις (περισσότερο "σερβιρισμένες", παρά ψαγμένες, αλλά αυτό ανήκει σ' άλλη κουβέντα) όσες έχει η πλειοψηφία των μελών του παρόντος forum, χωρίς όμως να υπονοείται για κανένα λόγο πως ο George'T δεν είναι καλός Pokemon gamer.

Έτσι κινά ο φίλος μας να κάνει ένα τουρνουά και απευθύνεται σ' αυτό το forum. Έρχεται αντιμέτωπος με μια σειρά αντιρρήσεων και ενστάσεων, οι οποίες προέρχονται από τους "hardcore", τους "έμπειρους". Ο ίδιος δε γνωρίζει περί τίνος πρόκεινται όλα αυτά τα clause και santa claus και ούτο καθεξής, αλλά μπαίνει στη διαδικασία να τα κοιτάξει για χάρη μας. Όπως είναι λογικό, δε ξέρει τι σημαίνει metagame, δε ξέρει τι είναι το smogon. Και με το δίκιο του. Γιατί, κύριοι και... κύριοι (δε νομίζω να έχουμε κυρίες), το παιχνίδι βρίσκεται στα χέρια των gamers, όχι κάθε smogonίτη που τη βρίσκει με τη λαμπρή του θέση ως Pokemaster.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως, επειδή ο George'T δεν παίζει με τους στάνταρ (δυστυχώς) κανόνες του internet και των clans, είναι θύμα μιας "προκατάληψης" ας πούμε. Αν το ίδιο τουρνουά με τους ίδιους φαινομενικά "άκυρους" κανόνες απευθύνονταν σ' ένα άλλο κοινό, το κοινό στο οποίο ανήκει θεωρητικά και ο ίδιος, τότε ούτε γάτα ούτε ζημιά. Πάρτε για παράδειγμα τους φίλους των Pokemon του nintendo.gr... Νομίζετε πως θα είχαν προβλήματα με τους υπάρχοντες κανόνες; Θα τους έμοιαζαν θεϊκή, θα νόμιζαν πως είναι οι Δέκα Εντολές των Pokemon...

Όλο αυτό το βαρετό κείμενο το έγραψα για να δούνε ορισμένοι, ή και όλοι μας, πως δεν υπάρχει λόγος να "σνομπάρουμε" όσους αγνοούν πράγματα τα οποία εμείς θεωρούμε δεδομένα. Αυτό είναι βασικό λάθος στο χώρο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και ελπίζω επιτέλους να μη χρειάζεται να γράφω κάθε τόσο από εδώ και από εκεί για την αδικία γύρω από το διαχωρισμό hardcore-causal.

Θεωρώ πως αυτό το thread είναι καλή αφορμή για τέτοια συζήτηση...
re παιδια που θελετε να ξερω για το τουρνουα για σημερα,νομιζα οτι ηταν το σαββαταο
Vezok ειμαι στο smogon server.Περιμαινω.

βασικα για οση ωρα περιμαινω θα κανω μαχες με αλλους.Ποσταρε εδω αν μπεις.

ειναι 20:32.......οποτε.......περναω χωρις μαχη?Τεσπα δν ξερω δν περιμαινω αλλο.sry.
Περασε ο Kingnothing.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's