Legendary Pokémon

Full Version: Τα Pokemon μας!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Εννοειται! Big Grin Τα Pokemon μου εχουν κανει παρα πολλα αυγα για να καταφερω να βρω μωρα με ικανοποιητικα IV's.
OMYGOD!Ti travane ta kahmena ta pokemon sto daycare...
Τι να σου πω... Θυσιαζονται για εναν ανωτερο στοχο... Toungue
Τα δικά μου

Charizard lvl77
Raichu lvl 77
Pidgeot lvl 77
Vaporeon lvl 77
Mewtwo lvl 77
Snorlax lvl 68

Δεν είναι και πολύ μεγάλη σε lvl αλλά έχω παίξει μόνο γύρω στις 82 ώρες και κυρίως αντάλλαζα για να συμληρώσω το Pokedex
Μου αρεσει η ομαδα σου αλλα θα ηταν καλυτερα να βγαλεις το Mewtwo γιατι ειναι απαγορευμενος στα περισσοτερα τουρνουα (και οχι αδικα).
Ναι το ξέρω ότι είναι απαγορευμένος ο Mewtwo αλλά τον πήρα για να δω πως είναι γιατί στην yellow δεν τον είχα πιάσει και έχει τρελά στατιστικάBig Grin. Σε κάθε lvl up έπαιρνε κυρίως σε SP. ATTACK και SPEED από +6 έως και +10Big Grin. Το έκτο μου pokemon όταν νίκησα τους Elite Four ήταν ένα Victreebell αλλά αποφάσισα να το παρατήσω γιατί τα grass δεν έχουν καθόλου δυνατές επιθέσεις.
Το Victreebell ειναι και Poison ομως και μαθαινει SLudge Bomb που ειναι πολυ δυνατο.Επισης μαθαινει και Swords Dance που σημαινει πως μπορει να κανει μεγαλη ζημια.
Το Sludge bomb το μαθαίνει νομίζω από ΤΜ, σωστά? Δεν θυμάμαι όλες τις επιθέσεις που είχε αλλά η πιο δυνατή που ήξερε ήταν το Razor Leaf. Τώρα πια δεν προτιμώ τα grass γιατί έχουν μειονέκτημα σε flying, fire, poison, ice, bug και dragon νομίζω, τα περισσότερα από κάθε άλλο τύπο. Προτιμώ να έχω ένα έκτο pokemon τύπου ground ή dark
sto thema parakalwRolleyes
Τι στο "θέμα"? Εδώ μιλάμε γιατα Pkmn μας σωστά? για τί λένε και αυτοί?
Τα Grass δεν εχουν αδυναμια στα Dragon.To Victreebell ωντας και Poison δεν εχει αδυναμια στa Poison.
Μπα δεν θα ξαναασχοληθώ με το Victreebell. Έχεις να μου προτίνεις κάποιο ground ή dark για το έκτο μου pokemon? Το steelix ή η εξελιγμένη μορφή του wooper ή ένα Umbreon μήπως?
Steelix και Umbreon ειναι πολυ καλα.Τη δουλεια του Quagsire την κανει πολυ καλυτερα το Swampert.Επισης πολυ καλο Dark Pokemon ειναι το Absol.
xero ena wraio tropo na dialas ta pokemon water/ice xoris ilektrismo,me pokemon fighting.Exo primeape lv100 Big Grin
και γιατι δεν μας λες την τεχνική σου ωστε να την ξερουμε και εμεις?
εξαλλου γιαυτο ειναι το site..
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's