20-06-2008, 12:55 AM
20-06-2008, 12:59 AM
aresei emena post double kanw
20-06-2008, 03:13 PM
ma apagorebetai na kani kanis duoble post
20-06-2008, 03:36 PM
Eimaste ektos 8ematos. 8a epistrepso sto 8ema kai leo oti emena i omada mou einai auti stin eikona tou signature mou ola 100lv kai ev trained
20-06-2008, 03:46 PM
Βασικα,και σενα τα περισσοτερα pokemon σου ειναι θρυλικα.Ρε παιδια, προσπαθηστε να χρησιμοποιητε ΚΑΝΟΝΙΚΑ POKEMON ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.Εγω παντως δεν εχω εξαδα στις καινουριες.......τουλαχιστον στην Supphire μου,σκοπευω να φτιαξω μια εξαδα με ΔΥΟ ΜΟΝΟ θρυλικα αλλα χρειαζεται να κανω καποιες ανταλλαγες.
Οριστε λοιπον:Kyogre,Zapdos,Gyarados,Raichu,Electrode,Swampert
Οριστε λοιπον:Kyogre,Zapdos,Gyarados,Raichu,Electrode,Swampert
20-06-2008, 03:55 PM
Δεν είναι κακό να χρησιμοποιούν θρυλικά ποκεμον. Κι άλλωστε μπορείς μόνο να τους προτείνεις τι πόκεμον θα προπονούν, όχι να επιβάλεις...
--
Εγω βσκ δεν εχω πολλα εκατοσταρια, οι περισσοτερες μαχες που κανω ειναι γουαι-φαι οποτε τα ποκεμον τα κανει 100/50 ετσι κι αλλιως λολ. Τσπ, τα καλυτερα μου ποκεμον ειναι τα, Yanmega, Mantine, Weavile, Gallade,Metagross( Προσφατο αυτο), Banette, Houndoom, Gliscor. Ολα ΕV trained.
--
Εγω βσκ δεν εχω πολλα εκατοσταρια, οι περισσοτερες μαχες που κανω ειναι γουαι-φαι οποτε τα ποκεμον τα κανει 100/50 ετσι κι αλλιως λολ. Τσπ, τα καλυτερα μου ποκεμον ειναι τα, Yanmega, Mantine, Weavile, Gallade,Metagross( Προσφατο αυτο), Banette, Houndoom, Gliscor. Ολα ΕV trained.
20-06-2008, 05:16 PM
mew2 Wrote:ma apagorebetai na kani kanis duoble post
Οπως επισης να χρησιμοποιει greeklish και να κανει φονους,γιατι εσυ μεγαλε την εχεις δολοφονισει την ελληνικη γλωσσα...
20-06-2008, 05:20 PM
Καλο ειναι παντως να εχεις με κατι ν'ασχολεισαι,παρε το lucky egg και βουρ...Κανε κανα 100αρι (αν κι εγω ακομα δεν εχω μπει στη διαδικασια αυτη)!
Δεν ειπαμε να μην χρησιμοποιουν θρυλικα ποκεμον...βασικα δεν ειμαστε κι εμεις οι καταλληλοι για να τους λεμε τι ποκεμον να βαλουν,οπως ειπε και ο Χαραλαμπος.Αλλα τουλαχιστον ας δοκιμασουν πως ειναι μια φορα να παιζεις και χωρις θρυλικα.Αλλωστε,σε καποια φαση ολοι εχουν τις ιδιες ομαδες και κατανταει βαρετο,για να μην αναφερω πως αν δεν παιζεις στο Uber tier η ομαδα σου βγαινει εκτος ολη αν παιξεις σε σοβαρα πρωταθληματα στο wi-fi...Αλλα στο παιχνιδι μεσα ο καθενας ας κανει οπως νομιζει...Δημοκρατια εχουμε!
Τα ποκεμον μου τα εχω εκπαιδευσει απο Emerald και ακομα δεν εχω αξιωθει να κανω κανενα EV Train στις καινουριες...Οτι εχω ειναι απο Pal Park. Εχω: Heracross,Starmie,Swampert,Latios,Slaking,Metagross,Charizard,Snorlax,Ludicolo κι επισης ενα Absol,ολα lvl 100,EV trained.
Δεν ειπαμε να μην χρησιμοποιουν θρυλικα ποκεμον...βασικα δεν ειμαστε κι εμεις οι καταλληλοι για να τους λεμε τι ποκεμον να βαλουν,οπως ειπε και ο Χαραλαμπος.Αλλα τουλαχιστον ας δοκιμασουν πως ειναι μια φορα να παιζεις και χωρις θρυλικα.Αλλωστε,σε καποια φαση ολοι εχουν τις ιδιες ομαδες και κατανταει βαρετο,για να μην αναφερω πως αν δεν παιζεις στο Uber tier η ομαδα σου βγαινει εκτος ολη αν παιξεις σε σοβαρα πρωταθληματα στο wi-fi...Αλλα στο παιχνιδι μεσα ο καθενας ας κανει οπως νομιζει...Δημοκρατια εχουμε!
Τα ποκεμον μου τα εχω εκπαιδευσει απο Emerald και ακομα δεν εχω αξιωθει να κανω κανενα EV Train στις καινουριες...Οτι εχω ειναι απο Pal Park. Εχω: Heracross,Starmie,Swampert,Latios,Slaking,Metagross,Charizard,Snorlax,Ludicolo κι επισης ενα Absol,ολα lvl 100,EV trained.
20-06-2008, 05:22 PM
epidi anti na ka9ome ke na grfo einai kai grfo ine afto to kano gia e3ikonomisi xrono
epidi anti na ka9ome ke na grfo einai kai grfo ine afto to kano gia e3ikonomisi xrono
20-06-2008, 05:27 PM
αν μενεις στην αθηνα σου κανω μαθηματα ελληνικης με 30 Ευρω την ωρα αν θες γιατι μαλλον δεν ξερεις γρι...
20-06-2008, 05:42 PM
haha pos gelame
20-06-2008, 06:18 PM
I do.So does a number of other people,I am sure about it...
20-06-2008, 06:23 PM
mew2 Wrote:epidi anti na ka9ome ke na grfo einai kai grfo ine afto to kano gia e3ikonomisi xrono
Billaros Wrote:αν μενεις στην αθηνα σου κανω μαθηματα ελληνικης με 30 Ευρω την ωρα αν θες γιατι μαλλον δεν ξερεις γρι...Φίλε mew2. Εγώ σου λέω ότι ο Billaros το είπε αυτό για πλάκα και για να γελάσουμε όπως έκανες ήδη. Πολύ ωραία. Τώρα ξαναδιάβασε το ποστ σου και πες μου αν βγάζεις νόημα. Αν βγάζεις, εγώ παραιτούμαι. Αν όχι, please, κάνε τον κόπο να γράφεις πράματα που έστω και λίγο να μπορούμε να τα καταλάβουμε, έστω και σε greeklish, για να σου απαντάμε κι εμείς. Αυτά.
Και για να μην είμαι εκτός θέματος, έχω πολλά Pokémon.
ΥΓ: Άμα σου παίρνει ο Billaros 30 ευρώ την ώρα για το μάθημα που κάνει, σε γδέρνει.
20-06-2008, 06:25 PM
KAI TA GREEKLISH ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ.ΦΟΡ ΦΑΞ ΣΕΗΚ ΕΝ ΤΕΛΕΙ.
Και για να μην είμαι εκτός θέματος, έχω κι εγω πολλά Pokémon.
Και για να μην είμαι εκτός θέματος, έχω κι εγω πολλά Pokémon.
28-06-2008, 07:21 PM
Electivier lv. 100
Charizard lv. 100
Alakazam lv. 100
Rampardos lv. 100
Staravia lv. 100
Roserade lv. 100
και αυτή είναι η ομάδα μου
Charizard lv. 100
Alakazam lv. 100
Rampardos lv. 100
Staravia lv. 100