28-06-2008, 08:51 PM
29-08-2008, 12:47 PM
καλή είναι αλλα δεν μπορεί να παίξει στο wi-fi γιατι τα 3 είναι legendarys και ένα uder(Wobbufet), αν θέλεις να παίζεις στο wi-fi πρέπει να αλλάξεις ΡΙΖΙΚΑ την ομάδα σου.
29-08-2008, 12:55 PM
Θες να πεις ότι η ομάδα του Bills αποτελείται από 4 ubers εκ των οποίων τα 3 είναι θρυλικά
H δικιά μου ομάδα για wi-fi είναι:
Dusknoir/Ninjask
Snorlax
Jolteon
Starmie
Miltank
Salamence
H δικιά μου ομάδα για wi-fi είναι:
Dusknoir/Ninjask
Snorlax
Jolteon
Starmie
Miltank
Salamence
29-08-2008, 01:00 PM
εγώ θα σου έλεγα να βάλεις Ninjask γιατι απ' οτι βλέπω δεν έχεις άλλο τροπο να αντιμετοποίσεις Dark Pokémon με ευκολία(εκτος αν ο Snorlax έχει Break Brake)
29-08-2008, 01:04 PM
Johan Wrote:εγώ θα σου έλεγα να βάλεις Ninjask γιατι απ' οτι βλέπω δεν έχεις άλλο τροπο να αντιμετοποίσεις Dark Pokémon με ευκολία(εκτος αν ο Snorlax έχει Break Brake)
Έτσι και αλλιώς το Ninjask το χρησιμοποιώ μόνο για baton passer και ο Dusknoir με ένα will-o-wisp αντέχει άνετα σε πολλά χτυπήματα dark pokemon, αφού αυτά βασίζονται κυρίως στην attack.
29-08-2008, 01:09 PM
τότε είσαι καλυμμένος. Α, και με το Dusknoir προσεχε μην έχει κανενα Pokémon Dark pulse
29-08-2008, 01:16 PM
Το dark pulse δε θα κάνει και πάλι πολύ μεγάλη ζημιά, αφού του έχω βάλει 204 evs στο sp.def. που είναι πολύ περισσότερο απ' ότι έβαλα στην άμυνα. Και σε περίπτωση που δω ότι κινδυνεύω βάζω τον snorlax που δέχεται οποιαδήποτε sp.att.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως, μήπως όμως αυτά πρέπει να τα λέμε σε άλλο thread;;;
Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως, μήπως όμως αυτά πρέπει να τα λέμε σε άλλο thread;;;
29-08-2008, 01:23 PM
Grovyle_Fan Wrote:Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως, μήπως όμως αυτά πρέπει να τα λέμε σε άλλο thread;;;οχι εδώ μιλάμε γενικός για pokémon
29-08-2008, 05:35 PM
Johan Wrote:Grovyle_Fan Wrote:Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως, μήπως όμως αυτά πρέπει να τα λέμε σε άλλο thread;;;οχι εδώ μιλάμε γενικός για pokémon
Οχι,ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι μιλαμε γενικα για pokemon.Ενα thread με γενικο θεμα τα pokemon θα ειχε πιο πολλα posts απο αυτο.Σ'αυτο το thread,γραφουμε τις εξαδες μας,οπως εχουν κανει και οι προηγουμενοι posters.Eγω την εχω γραψει ηδη σε αλλο post μου.Και κατι αλλο παιδια,προτιματε να ανεβαζετε post count απο το να κρατατε το forum ''καθαρο'' απο το spam?.Eγω οχι.
29-08-2008, 06:58 PM
Εχουμε και λεμε:
Vaporeon
Espeon
Milotic-will be removed.
Altaria
Latias
Gengar.
Items,natures και λοιπα σε λιγακι...
Vaporeon
Espeon
Milotic-will be removed.
Altaria
Latias
Gengar.
Items,natures και λοιπα σε λιγακι...
29-08-2008, 07:06 PM
I think that you have to remove Espeon for Alacazam(if you have) Milotik is a good Tank don't remove it
29-08-2008, 07:25 PM
Johan,ειμαστε στο ελληνικο section,καταλαθος....
Το Espeon με το Latias εχουν κοινη αδυναμια στις Dark-type moves,ως pshychics.Οποτε διαλεξε ποιο θα φυγει και ποιο θα μεινει.Aυτα προς στιγμην.
Το Espeon με το Latias εχουν κοινη αδυναμια στις Dark-type moves,ως pshychics.Οποτε διαλεξε ποιο θα φυγει και ποιο θα μεινει.Aυτα προς στιγμην.
29-08-2008, 07:39 PM
η Latias είναι Dragon/Psychic οπότε θα σου έλεγα να το αφήσεις αφού και η αδηναμία που έχει στις επιθέσεις Dark μπορεί να το καλύψει με τις επιθέσεις του
29-08-2008, 08:01 PM
Οχι,με καμια επιθεση το Latias δεν θα μπορουσε να νικησει τα Dark-types με κινησεις του,απ'την στιγμη που δεν μαθαινει bug-type moves η fight-type moves.Μπορει να αντισταθει λιγο με τις κινησεις που μαθαινει φυσικα,που δεν ειναι super effective στα dark-types.Επισης,προηγουμενο post,edited.
29-08-2008, 08:07 PM
με το Dragon pulse ώμος τι λες; χτυπάει με 135 power (μαζι με το STAB) και τα Dark Pokémon έχουν ιδιέταιρα υψηλή sp.deffence