H mirka ειπε να περιμενουμε μεχρι να βαλει κινησεις,evpoints,natures και τα λοιπα.Εκανα ενα λαθος,αυτο που εδειξες στο post σου{με το Latias},θα μπορουσες να μου το δειξεις στο pm που μου εστειλες.Οχι οταν ποσταρει ενας,να τρεχεις να ποσταρεις και'συ μπας και σου φαει το post κανενας αλλος...Tελος παντων...
P.S: Και ναι,ειπα οτι με τις κινησεις του μπορει να αντισταθει ΛΙΓΟ,οσον αφορα το dragon pulse.Κοιταγε τα posts μου προσεκτικα και μετα γραφε.
O Xarhs νομίζω έχει δίκιο πάνω σε αυτό. Δεν μπορείς να περιμένεις να νικήσεις dark types όταν δεν έχεις στη διάθεσή σου κατάλληλους τύπους που είναι super effective. Aς περιμένουμε όμως και τα υπόλοιπα στατιστικά της ομάδας, ώστε να μπορούμε να την κρίνουμε...
P.S. Ζητάω συγγνώμη αν η συζήτησή μου με τον Johan πάνω στο αν θα έχω Dusknoir ή Ninjask θεωρείται spamming. Tην επόμενη φορά Johan παρακαλώ να μου στέλνεις τις συμβουλές σου σε pm, εφόσον ξεφεύγουν από το θέμα του thread, ώστε να μη γεμίζουν τα threads με άχρηστα μηνύματα.
Εμένα η πιο δυνατή εξάδα μου είναι:
Charizard lvl100
Shyamin lvl 100
Gengar lvl75
mewtwo lvl80
και Nidoqueen lvl70
kai mena to idio alla ti na melethseis me ola ayta ivs evs stats types kai de symazzebetai. Einai mpaxalo
να κι η δικια μου:
salamence(mixed sweeper)
exeggutor(special sweeper)
regirock(physical wall)
milotic(tank)
electivire(physical sweeper)
gengar(special sweeper)
nick22,καλο θα ηταν να κοψεις το greeklish,γιατι απαγορευεται εδω.δε σε πιεζω,αλλα τι να κανουμε?ειναι κανονας του φορουμ.
100=empoleon, luxray,latias,flygon,rapidash,lapras.(o staraptor exei alla.)
λοιπον... ολα τα παραπανω+αλλο 1 luxray,raichu,lucario,eevee evolutions(all),chatot, dragonite,arceus,shaymin,manaphy,lugia,suicune,dialga,ninetales,arcanine,staraptor
salamence lv100
saymin 100
dragonight 100
garachomp 100
groundon 100
staraptor[the best]100
Η καλύτερη 6αδα μου είναι στην Platinum (χωρίς βέβαια να μην έχω καλά pokemon στις άλλες κασσέτες) Η καλύτερη 6αδα μου είναι
Charizard lvl 100
Spiritomb lvl 100
Dragonite lvl 100
Nidoking lvl 81
Scizor lvl 80
Elektrabuzz lvl 79