(19-11-2011 12:26 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ] (19-11-2011 12:47 AM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]Παιδια εγω με τον staraptor ,μετα απο μια EPIC Battle, νικησα 6-5!
διλαδι 1-0 ενοεις , σωστα?
εντομεταξι ο σταραπτορ δεν ποσταρε την ομαδα του.......
(και ο αλνταρκ ακομα να εμφανιστει )
Wow sorry man i'm not so active in LP
ελα δεν εχω φτιαξει καν ομαδα , αν θες τοσο πολυ ομως τη μαχη θα φτιαξω μια αυριο και μες στη βδομαδα θα παιχτει μαχη
(βασικα την εχω φτιαξει τη μιση , πρεπει να βαλω στατς κι επιθεσεις στα μισα και ειναι κομπλε
)
σορρυ for any incovenience
yours sincerely
the most epic member
Περασε τον Kingnothing αν προκαλω delay , δεν εχω πολυ χρονο τις μερες , αν ακομα με θελετε πειτε μου , παρτε με τηλεφωνο να ξερω
(σοβαρα μιλαω τζορτζ)
μην ανησυχείς ούτε εγώ έχω κάνει τη μάχη με τον τζωρτζ.έχει προβλήματα με το ιντερνετ μου είπε.
(24-11-2011 07:24 PM)Aldark Wrote: [ -> ]Περασε τον Kingnothing αν προκαλω delay , δεν εχω πολυ χρονο τις μερες , αν ακομα με θελετε πειτε μου , παρτε με τηλεφωνο να ξερω
(σοβαρα μιλαω τζορτζ)
Τιιι??? Τι νοημα εχει να περασω χωρις μαχη?
Εγω προσοπικα για τις μαχες μπηκα μονο.........
george't είσαι έτοιμος ή δεν μπορείς γιατί διοργάνωσες ένα tour και ακόμα να κάνουμε τη μάχη
θα σου στειλω pm ποτε μπορω διοτι εχω πνιγει στα test
............
george κάπου είδα ότι τελείωσες τα τεστ αν δεν κάνω λάθος και από τα συνεχή post μάλλον έτσι είναι.τη μάχη θα την κάνουμε ποτέ;
(15-12-2011 06:50 PM)tzanakos Wrote: [ -> ]george κάπου είδα ότι τελείωσες τα τεστ αν δεν κάνω λάθος και από τα συνεχή post μάλλον έτσι είναι.τη μάχη θα την κάνουμε ποτέ;
μπορω σημερα κατα τις 9.00 ειναι η μονη μερα που μπορω
αντε..... εγω εχω μεινει με 1 μηνα αγωνιας figuring out με ποιον επιτελους θα παιξω και ΠΟΤΕ
αν δεν προλαβουμε η μαχες θα γινουν στις διακοπες. αλλα σημερα εγω δεν μπορω να μπω καθολου λογικα ουτε αυριο οποτε θα σε ειδοποιησω tzanakos με PM ok?
(17-11-2011 01:56 PM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]Hydreigon
Kingdra
Salamence
Haxorus
Garchomp
Flygon η Latios(αν επιτρεπεται)
με εξαιρεση λοιπον τον Αντρεα ποιος αλλος εδιξε εξαδα?
(17-11-2011 02:27 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Hippowdon
Excadrill
Flygon
Gliscor
Landorus
Swampert
@george t.
kai @ aldark perimenw edw kai kati mines.
YAW! Τι εγινε; ζειτε; επειδη ψιλοβαριεμαι περαστε τον king , αν με θελετε τοσοοοο θα κανω την υπερβαση αλλα δεν προκειτε να τελειοποιησω καν την ομαδα που εφτιαχνα
μεχρι στιγμης εχω βαλει μεσα:
Jolteon
Electivire
Galvantula
Lanturn
Thundurus
ΕΝΤΙΤ:
δωστε τη θεση μου στον ανδρεα παιδια αν δεν υπαρχει αλλος να παλεψει
ok george θα περιμένω pm.έχω δείξει 6άδα