Με αφορμή οτι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν σκέφτηκα να φτιλαξω ένα thread για τα Χριστούγεννα. Εξ'άλλου αν εξερέσεις το Mew δίπλα με τον σκούφο του Αι Βασίλη δεν έχουμε καν μπει σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Εγώ που είμαι fan των Χριστουγέννων ακόμα και στο avatar μου τον Αι Βασίλη έχω ! Σε αυτό το thread θα μπορείτε να βάζετε Χριστουγεννιάτικες φοτο, βίντεο και οτι άλλο τραβά η ψυχή σας! Μόνο όχι άσχετα πράγματα όπως αυτό και αυτό και αυτό και αυτό. Sorry κιόλας που βάζω τα πιο άσχετα πράγματα αλλά είναι παράδειγμα........ και για να μπούμε στο κλίμα του thread: http://www.youtube.com/watch?v=fGFNmEOntFA&ob=av2e
Φοβάμαι ότι αυτά τα επεισόδια των Smosh δεν ήταν children-friendly, ας αποφεύγουμε τέτοια links.
Επίσης άλλαξα τον τίτλο σε κάτι πιο γενικό και περιγραφικό.
^
Καλούτσικο, ειδικά εκεί που πετάγεται και το Charmander και το Jugglypuff και φωνάζουν όλα μαζί
Λοιπόν, θα πάει κανένας διακοπές πουθενά αυτά τα Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά; Εγώ σπίτι θα μείνω πιθανότατα, και επειδή συνήθως δεν πάμε πουθενά Χριστούγεννα αλλά και να θέλαμε, δεν υπάρχουν και πολλά λεφτά.
(11-12-2011 06:22 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]^
Καλούτσικο, ειδικά εκεί που πετάγεται και το Charmander και το Jugglypuff και φωνάζουν όλα μαζί
Λοιπόν, θα πάει κανένας διακοπές πουθενά αυτά τα Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά; Εγώ σπίτι θα μείνω πιθανότατα, και επειδή συνήθως δεν πάμε πουθενά Χριστούγεννα αλλά και να θέλαμε, δεν υπάρχουν και πολλά λεφτά.
Αγγλια>Coventry (ξανα μετα απο 10 χρονια.Αυτην την φορα τα χριστουγενα)
Εγω παλι ΔΕΝ θα μεινω Αθηνα, καθως μενω Θεσαλλονικη, αλλα ουτε εγω θα το κουνησω απο το σπιτι
Θα αρχιζα τα καντηλια για την Αννουλα, ομως μερες που ειναι ασ μην εκνευριστω.Αλλωστε, εχει τοσο ωραια πραγματα να κανεις τα Χριστουγεννα οταν εισαι τριτη λυκειου.. : να διαβασεις, να γραψεις κανα post @ LP.net, να ξαναδιαβσεις, να ακουσω λιγο τα νεα CD (ειδικα το Imaginaerum εχει πωρωσει), και μετα να γραψω τις προσομοιωσεις.Αυταααααα
(12-12-2011 08:21 PM)Argente844 Wrote: [ -> ]Αλλωστε, εχει τοσο ωραια πραγματα να κανεις τα Χριστουγεννα οταν εισαι τριτη λυκειου.. : να διαβασεις, να γραψεις κανα post @ LP.net, να ξαναδιαβσεις, να ακουσω λιγο τα νεα CD (ειδικα το Imaginaerum εχει πωρωσει), και μετα να γραψω τις προσομοιωσεις.Αυταααααα
Γενικώς τα Χριστούγεννα δεν είναι και άσχημη περίοδος για να κάθεσαι σπίτι. Αράζεις, μπορείς να κάνεις όλα αυτά που δεν έκανες άλλες μέρες λόγω μαθημάτων και υποχρεώσεων, λιώνεις κάνα game, διαβάζεις κάνα βιβλίο, βγαίνεις καμιά βόλτα με παρέα, βλέπεις κανέναν συγγενή που έχεις καιρό να συναντήσεις, τρως και κάνα καλό φαγητό στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι και άλλα πολλά.
Παίζεις (3)DS (ή PSP) δίπλα στο δέντρο και έχεις αναμμένο το τζάκι ενώ παίζει στην τηλεόραση μία από τις "κλασσικές" Χριστουγεννιάτικες ταινίες. :3 Είναι καλά τα Χριστούγεννα.
Εγω παλι θελω να μεινω σπιτι....το μονο ωρεο ειναι η βολτα με το αεροπλανο. Και να παω αθηνα , λονδινο και Coventry.Απ την αλλη ομως θα πρεπει να μεινω μεσα σε ενα σπιτι με 10 οικογενιες απο 4-6 ατομα η καθεμια. (οκ υπερβαλω λιγο αλλα θα ειναι πολα ατομα.) Και το χειροτερο θα πρεπει να κοιμαμαι με αλλο ατομο.(δεν εφτανε δλδ που θα ημουν σε αλουνου σπιτι και περιμεναν να κοιμοιθω ξεροντας το αυτο )