Legendary Pokémon

Full Version: Wii U
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Εδώ και καιρό έχω δει ένα σωρό thread αλλά κανένα (εκτός από spam φυσικά) που να μιλάμε για βιντεοπαιχνίδια,κονσόλες,όλα αυτά. Εδώθα σχολιάζουμε τα καινούργια βιντεοπαιχνίδια,τις καινούργιες κονσόλες καταλάβατε. Αν υπάρχει είδη αυτό το θέμα θα παρακαλέσω τους διαχειρηστές να το κλείσουν.
Θα ήθελα λίγο να μιλήσομε για το Wii-U το οποίο ενώ η Nintendo το θεωρεί ίσος και το καλύτερο ηλεκτρονικό που θα έχει δημιουργίσει ποτέ ( το Wii-U αναμένετε να κυκλοφορίσει το καλοκαίρι στην Ιαπωνία) το 45% λέει οτι θα είναι μια μπούρδα.
Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που είχα δει κάπου σε μια σελίδα ( που δεν θυμαμαι που xD) τι αξίζει σε αυτό το ηλεκτρονικό:

10% εμφάνιση
60% γραφικά
10% 3D
3% internet
17% κάμερα



[Image: wii-u-e3-2011.jpg]
Σε τόσες λίγες σειρές, τόσα λάθη.

1) Πως αξίζει 3% το Intenet αφού δεν έχει μιλήσει καθόλου η Nintendo γι'αυτό, πέρα από φήμες και δηλώσεις διάφορων developers; Toungue

2) Δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στην Ιαπωνία. Μετά την Ε3 2012 θα κυκλοφορήσει αλλά πιο συγκεκριμένα δεν ξέρουμε.
3) Και τα υπόλοιπα στατιστικά που αναφέρεις είναι άγνωστα. Γραφικά δεν είδαμε τίποτα παρά ένα βίντεο με ένα πουλί, που και αυτό είναι ακόμα από τα πρώτα "μοντέλα". Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό. Οριστε το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=z4SGjPLV5mw
3D ξέρουμε νομίζω ότι έχει αλλά επίσης δεν είδαμε, ενώ ούτε για κάμερα δεν ξέρουμε περισσότερα πέρα από το υπάρχει.

4) Το άλλο ότι το 45% είπε ότι είναι "μπούρδα".... lolwut; Που το βρήκες; Είχε γίνει δημοψήφισμα σε 1000 περίπου Ιάπωνες για το Wii U και το Vita και
το 9.4% θα έπαιρνε το Wii U, 36.1% τους ενδιέφερε αλλά δεν θα έπαιρναν και το 54.5% δεν ενδιαφερόταν καν.

5) Τσέκαρε καλύτερα τα site που ελέγχεις. Το πιο πιθανό είναι να διάβαζες μια άποψη κάποιου..
6) Δεν θυμάμαι πουθενά να το θεωρεί το καλύτερο που έχει φτιάξει η Nintendo...
7) Υπάρχει ολόκληρο gaming section στο forum Toungue
lol mallon exeis dikio an 8ymomoyn poio sait einai 8a phgaina kai 8a toys ebriza alla to brhka sto google. apo oti katalaba prepei na htan ena pe8ameno forum gia pkm me peripoy 12 melh xD kai postaran to poly ta 3 empaina gia arketo kairo ekei kai eblepa plhrofories kai elege enas me nickname *kolokythi* (einai toso fail onoma poy to 8ymamai akoma eixe trelh plaka) phgaine sth Veilstone kai phgaine dipla apo toys braxoys toy Deoxys. Katse ekei geia kamia ebdomada kaimeta 8a soy emfanistei to Darkrai.
Egw sthn arxh to pisteca alla meta katalaba oti leei mpoyrdes ( mhn fantasteis to ekana ayth thn
mlkia) kai apo tote den 3anamphka ekei den 8ymamai kan pws th lene thn istoselida Smile
Αναρχία στο forum...
Το WiiU που έχουμε δει δεν είναι το τελικό προϊόν...
Και απ' όσο ξέρω υπάρχουν threads για videogames στο αντίστοιχο (sub)forum...
(05-01-2012 02:01 PM)herooftime Wrote: [ -> ]Αναρχία στο forum...

giati???????????????
τεσπα........ειναι Κονσολα. Ποτε δεν ειμουν φαν αρα δεν μου αρεσει πολυ αν και τωρα με αυτο το wii u που θα ειναι σαν φοριτη και ειπαν πως θα μπορεις να συνδεσεις και το ds.......καλο ακουγεται. Δεν ξερω αν θα το επερνα ομως. Μαλον κατι σαν το Gamecube της εποχης του θα ειναι. Πιθανον να το παρω.
μηπως ξερει κανεις για την τιμη τουHuh??
(05-01-2012 07:04 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]μηπως ξερει κανεις για την τιμη τουHuh??

Αφου λεμε πως δεν βγηκε ακομα.......αργει αρκετα να ερθει εδω στην ευρωπη. Κανεναν χρονο φανταζομαι.
(πηγή: http://www.gameover.gr/forum/topic/%CE%A...tml?page=1)

Αυτό που περιμένουν όλοι όσοι είχαν Wii και σκέφτονται να αγοράσουν το Wii u είναι :
Μια κονσόλα με όλα τα παιχνίδια που εμφανίζονται και στης υπόλοιπες ,εκτός από τα καλά αποκλειστικά που έχει (Δηλαδή να μην βγαίνουν τα παιχνίδια μόνο σε PC ,PS3 και xbox 360 όπως είδαμε να συμβαίνει με το Wii). Με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε δυνατούς PC για να παίξουμε τα παιχνίδια που θέλουμε.
Μια κονσόλα που χρησιμοποιεί την κίνηση σε παιχνίδια που 'κολλάει' οπως Golf ,Tennis Bowling κτλ. Αλλά όχι σε τίτλους που δεν έχει καμιά σημασία και χαλάει το gameplay όπως fifa ,pes
Μια κονσόλα που έχει γραφικά ισάξια με τις άλλες, αλλά και την επεξεργαστική δύναμη να υποστήριξη τίτλους σε υψηλά fps με πλούσιο περιεχόμενο
Μια κονσόλα που να έχει πιο 'δραστήρια' ζωή στο internet (με περισσοτέρους τίτλους που είναι απολαυστικοί, και περισσότερους servers) ένα ποιο έξυπνο σύστημα φίλιας. Τα demos και dlc's από όλα τα games. Ενα e-shop που δεν θα είναι ενδιαφέρον μόνο για περασμένες δόξες αλλά και καινούργια games .Μια κονσόλα που θα έχει ένα χειριστήριο που μπορεί να αντεπεξέλθει σε hardcore games με αναλογικά triggers
Μια κονσόλα που ελπίζω να έρθει. Πείτε αν συμφωνείτε ή όχι, και που, και συμπληρώστε με δικές προσδοκίες
(05-01-2012 06:54 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]τεσπα........ειναι Κονσολα. Ποτε δεν ειμουν φαν αρα δεν μου αρεσει πολυ αν και τωρα με αυτο το wii u που θα ειναι σαν φοριτη και ειπαν πως θα μπορεις να συνδεσεις και το ds.......καλο ακουγεται. Δεν ξερω αν θα το επερνα ομως. Μαλον κατι σαν το Gamecube της εποχης του θα ειναι. Πιθανον να το παρω.

Και το DS συνδέεται στο Wii δεν είναι κάτι. Επίσης, μη σε ξεγελάει το χειριστήριο. Δεν έχει σχέση με φορητή καθώς το χειριστήριο δεν θα λειτουργεί μόνο του για πάνω από 5-6 μέτρα.

GeorgeT, δεν χρειάζεται να ποστάρεις θέματα από άλλα forum...
Εντωμεταξύ στην 1η ποστ τα νούμερα σας πείραξαν; Όχι ότι (απ'όσο ξέρω, διορθώστε με αν κάνω λάθος, δεν ασχολούμαι με κονσόλες) η Nintendo πάντα στηριζόταν σε άλλα πράγματα;
http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Statistics Wrote:98.1% of all Statistics are false, including this one.

it's a fact

Φίλε GeorgeT, ελπίζω να κατάλαβες την σημασία που έχουν οι πηγές αυτών που λέμε, είτε σε ένα φόρουμ, είτε στο μέλλον σε κάποια φοιτητική σου εργασία: όταν δεν τις παραθέτουμε, λαμβάνουμε οι ίδιοι την ευθύνη για αυτό που λέμε, και άρα αν είναι εσφαλμένο τρώμε μόνοι μας την κρυάδα.

Επίσης ένα θέμα με τίτλο Κονσόλες & Βιντεοπαιχνίδια μέσα στην κατηγορία Κονσόλες & Βιντεοπαιχνίδια είναι άτοπο. Ο τίτλος αλλάχθηκε σε Wii U.
εχεις δικιο την επομενη φορα θα ψαχνω περισσοτερο πριν γραψω.

Υ.Σ. για τον τιτλο εχεις απολυτο δικιο αν και ειχα σκεφτει να μιλαμε γενικα για κονσολες και βιντεοπαιχνιδια αλλα δεν πειραζει.
NO U
αν δε βγει μεχρι το καλοκαιρι δε θα το παρω ποτε...
Sad
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's