Legendary Pokémon

Full Version: 2013-01-08 Η μεγάλη ανακοίνωση
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
CAN'T WAIT.

Σήμερα αρχίζει νομίζω η CES 2013 στο Las Vegas οπότε νέα smartphones κτλ και αύριο έχουμε για τα pokemon άντε να δούμε τι θα πας πούνε.

Eng Translated peke's link.
http://translate.google.gr/translate?hl=...nnounce%2F
Ε όχι και αύριο, σε τέσσερις μέρες. Toungue Can't wait.Can't wait.Can't wait.Can't wait.Can't wait.

Άντε να δούμε.

http://www.legendarypokemon.net/2013/01/...-next-week

Πιο γρήγορος από το Serebii. :3
Ooopss sorry, μπερδεύτικα για κάποιο περίεργο λόγο κ νόμιζα πως ήταν άυριο. Η ces 2013 είναι 8-11 ιανουαρίου οπότε μαζί με την ανακοίνωση θα τα δούμε.

Όχι πιο γρήγορος από το pokebeach όμως, πριν 4 ώρες το έβαλαν εκείνοι.
Ψιλοαμφιβάλω πως το serebii θα το βάλει.
Τουλάχιστον για μερικά λεπτά νόμιζα πως ήμουν γρήγορος. Toungue

To serebii θα το βάλει σίγουρα, αλλά καθυστερημένα.
(04-01-2013 02:57 PM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]Όχι πιο γρήγορος από το pokebeach όμως, πριν 4 ώρες το έβαλαν εκείνοι.
Ψιλοαμφιβάλω πως το serebii θα το βάλει.

εγω γιατι θυμαμαι οτι το ειχα διαβασει τις προαλλες στο Pokebeach; και μαλιστα ειχα ερθει εδω και σας το ειπα στο προηγουμενο spam thread
Ουσιαστικά το ίδιο πράγμα είναι. Αυτό που λες εσύ ήταν η ανακοινωση μέσω από μια διαφήμιση. Πάλι το είχαν ανεβάσει σε διάφορα sites. Τώρα απλά επισημοποιήθηκε και έκλεισε. Το Pokebeach ανέβασε και την νέα είδηση.
πραγματι, η ιδια ειδηση υπαρχει και στην αμερικανικη σελιδα. Μολις τωρα το ανεβασαν και στο twitter. Θα γινει ταυτοχρονη ανακοινωση. Δεν νομιζω να εχει ξαναγινει ποτε αυτο μεχρι τωρα
Τι είναι αυτό; D: Το είχα ποστάρει πριν; lol Typos everywhere σήμερα.

@WGL: Πράγματι, θα έχει ενδιαφέρον. :3 Τα Reshiram, Zekrom είχαν ανακοινωθεί ταυτόχρονα παντού. Θυμάμαι που το διάβασα στο nintendo.gr και μέχρι να διαβάσω το LP δεν καταλάβαινα τι γίνεται. lol
Ha ha time for Pokémon Battle Revolution U.
Ελπίζω πως όχι... Ειδικά αν ακολουθήσουν την μορφή του PBR θα έχουμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Αλλά αποκλείεται να είναι κάτι τόσο ασήμαντο..
Στο θέμα με την ανακοίνωση είχα διαβάσει κάπου πως ένας από αυτούς για τα pokemon ήθελε κάτι να κάνει με την 3rd gen επειδή κιόλας πολλά άτομα θέλουν remake, θα δούμε σε λίγες μέρες τι θα γίνει.
Αντί για remake της τρίτης γενιάς θα προτιμούσα ένα Pokemon Snap 2.
Εγώ έχω χάσει την Ruby οπότε δεν θα με χάλαγε ένα remake.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's