Legendary Pokémon

Full Version: Μουσικές Αφιερώσεις
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Αφιερωμενο στην Shannen Doherty (Την Prue δηλαδη)

(03-04-2013 09:00 PM)Alou77 Wrote: [ -> ]

Αφού μπορούμε να το αφιερώσουμε σε όποιον θέλουμε αυτό είναι για την luXray επειδή ακούει φανατικά Sabaton Toungue
[και thanx hachi που μου είπες πως να βάλω εικόνα :3 ]

oooo thakns αφου φιλοτιμηθηκες να πας στο youtube και να πατησεις τραγουδι των sabaton μονο και μονο για να μου το αφιερωσεις,εισαι πραγματικη φιλη (αν και το συγκεκριμενο δεν το ειχα ανεβασει ποτε στο fb πως το σκεφτηκες? )

anyway θα σου ανταποδωσω την αφιερωση με αυτο

και μπλα μπλα μπλα ξερεις τωρα.....Toungue
For Grim (επειδή το avatar σου δείχνει τον Red Toungue)

Αφιερωμενο στον Grim Ripper χωρις κανεναν λογο Toungue

Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν ότι δεν μπορούν να γράψουν καλούς στίχους!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ BOY!Toungue

Boy!Toungue
Αφιερωμενο στους φαν των U2

LuXray δεν ήταν τυχαία επιλογή αν δεν κάνω λάθος είναι και character song ενός συγκεκριμένου ατόμου
και αφού δεν μπορώ να φύγω xωρίς αφιέρωση αυτό σε μια φίλη μου που μου το κόλησε Dodgy

αφιερωμενο τυχαια στον skorp Toungue

Αφιερωμένο στον Hachi.

αφιερωμενο στον KN412

@Terraplant Muy Bueno!Gracias!
Toungue

Τώρα,
FOR Terraplant γιατί θέλω να παίξουμε λίγο TF2 σήμερα και επειδή στο 2Fort συνηθίζω να παίρνω Spy όταν υπάρχουν αρκετοί Snipers

FOR KN412 γιατί θα ήθελα να παίξει κι αυτός αν θέλει

Και ένα random τραγούδι για την LuXray. Toungue

Άκυρο,αλλά αυτός ο τύπος έχει pokeballs!Toungue

(05-04-2013 02:44 PM)8hachi8 Wrote: [ -> ]Και ένα random τραγούδι για την LuXray. Toungue

κι εγω που ηλπιζα να ειναι καποιο που δεν εχω ακουσει....Toungue

αφιερωνω αυτο στη μανα μου γιατι παιζει να ειναι το μοναδικο ξενο τραγουδι που της αρεσει (το τραγουδαει ενταλως φαλτσα Toungue )

Τότε αφιερώνω αυτό στην μάνα μου,η οποία είναι fan του Jim Morisson και των Doors.

αφιερωνω αυτο σε οποιον τρελλαρα εδω μεσα βρισκει πιο λογικο να χορευει (aka κοπανιεται) με ενα rock/metal τραγουδι παρα με τις βλακειες που παιζουν στα κλαμπ (εγω ειμαι ενας απο αυτους Toungue )

Αφιερωμενο σε καποια που μου λειπει

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's