Για τον King!
(αν ξαναγίνει το fr3 Fan Club κανόνισε να μην κάνεις τον Σοβιετικό/Ρώσο/Κομμουνιστή! )
Και για την LuXray,που έχει την Σουηδική κατάρα (με τα αλογίσια κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ )
Και αυτό στον Terraplant και στον Infinity (Divided by 0=infinity)
Μάλλον θα αφιερώσω και κάτι στον fr3,στον Arty2,στον NM2 και γενικώς στους admins,mods και όσους βοηθάνε στο φόρουμ με το reboot (το οποίο ελπίζω κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν κατάλαβα Χριστό )
Κάτι συμβολικό!
αφιερωνω αυτο στις χαμενες μου τριχες....υποτιθεται οτι η χαζη η θεια μου επρεπε να μου παρει την ψαλιδα μονο αλλα δεν μπορειτε να φανταστειτε που μου το'χει φτασει το μαλλι...παρατησα τη μανα μου στο κομμωτηριο και γυρισα σπιτι για να πατησω τα κλαματα με την ησυχια μου....τη μισω!!!!
(04-06-2013 01:32 PM)LuXray Wrote: [ -> ]αφιερωνω αυτο στις χαμενες μου τριχες....υποτιθεται οτι η χαζη η θεια μου επρεπε να μου παρει την ψαλιδα μονο αλλα δεν μπορειτε να φανταστειτε που μου το'χει φτασει το μαλλι...παρατησα τη μανα μου στο κομμωτηριο και γυρισα σπιτι για να πατησω τα κλαματα με την ησυχια μου....τη μισω!!!! http://www.youtube.com/watch?v=kPBzTxZQG5Q