(10-04-2013 03:19 PM)8hachi8 Wrote: [ -> ]ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?
Πήρα το 1ο Nyan Point στο thread!
Στα 5 Nyan Points κερδίζω αφιέρωση από εμένα το Nyan Cat 10 hours.
Επειδή είσαι κορίτσι.
Έπρεπε να σε κάνω να ξεχωρίζεις από εμένα,τον King και τον BC!
Αφιερωμένο στον BC γιατί θα ήθελα να το συγκρίνει με τα τραγούδια του TUS (επειδή έβαλες στο Ελληνικό Σπαμ).
Απλά να ακούσω την άποψη σου θέλω BC!Καμία πρόθεση να σε προσβάλω ή κάτι τέτοιο!Για τυχόν παρεξηγήσεις το λέω.
Και για σένα,LuX,ένα τραγούδι των S.O.A.D.
Και δεν ξεχνώ τις παραδόσεις,οπότε KN412,για σένα!
(10-04-2013 10:08 PM)8hachi8 Wrote: [ -> ]Αφιερωμένο στον BC γιατί θα ήθελα να το συγκρίνει με τα τραγούδια του TUS (επειδή έβαλες στο Ελληνικό Σπαμ).
Απλά να ακούσω την άποψη σου θέλω BC!Καμία πρόθεση να σε προσβάλω ή κάτι τέτοιο!Για τυχόν παρεξηγήσεις το λέω.
Excuse hachi, but temporarily (and hopefully, not for long) I don't have laptop. Well until I managed to get a laptop, i will enter the Internet from my phone. As you understand Well, I see the video it would be a terrible waste for me
και χοντρη σε εκανε και με μικρο κεφαλι και δεν παει με το υπολοιπο σετ η φουστα και , ασε...
Accidents happen.Και όπως είπα,δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν.
Επίσης,λογικό είναι όταν φτιάχνεις κάτι στα γρήγορα.
Επίσης,εγώ θα έλεγα ότι η φούστα είναι φουσκωτή και όχι η LuX χοντρή.
Τα νέα φουσκωτά φορέματα/φούστες από την Troll Inc & ΣΙΑ & WTF!
Μόνο over 9000$ ανά φόρεμα/φούστα!
Επειδή είσαι κορίτσι.
Έπρεπε να σε κάνω να ξεχωρίζεις από εμένα,τον King και τον BC!
περα απ την πλακα , γιατι...? απλος , δεν βλεπω κανεναν λογικο λογο. τεσπα.
Έκανα τους πάντες να ξεχωρίζουν με τον δικό τους τρόπο.
Εμάς τους 2 που αφιερώνουμε ο ένας στον άλλον.
Τον Blue Cross που αφιερώνει σε fans γενικότερα (εκτός από 1-2 φορές,αν δεν κάνω λάθος)
Η LuX μπήκε στην εικόνα λόγω της ''διαφωνίας'' που είχε με εσένα,KN412.Δεν είχε κανέναν άλλον λόγο,άρα βρήκα τον τρόπο να ξεχωρίσει.
Άρα,αφιερώνω αυτό σε όσους θέλουν να ακούσουν κάτι καινούργιο στο hip hop (συγκεκριμένα αυτοί είναι γνωστοί ενός φίλου μου)
Έτσι,ούτε Nyan Cat Point (αυτό είναι το full όνομα των πόντων) ούτε ζημιά!
(11-04-2013 09:10 PM)8hachi8 Wrote: [ -> ]Άρα,αφιερώνω αυτό σε όσους θέλουν να ακούσουν κάτι καινούργιο στο hip hop (συγκεκριμένα αυτοί είναι γνωστοί ενός φίλου μου) http://www.youtube.com/watch?v=jYgcFYN5uog
Έτσι,ούτε Nyan Cat Point (αυτό είναι το full όνομα των πόντων) ούτε ζημιά!
Αφιερωμενο σε σενα... για να μην παρω nyanpoint...