(Επεισεις Game Ost , φανταζομαι ολοι γνωριζετε πιο )
(edit: eixa postarei to instrumental prin.)
(05-04-2013 04:22 PM)LuXray Wrote: [ -> ]βλακειες που παιζουν στα κλαμπ
Αφιερωμενο , επειδη δεν ειναι ολα βλακειες.
Αφιερωμενα τα επομενα 2 σε οποιους τους αρεσει μουσικη που σχετιζεται με χορους , φασαριες , κλαμπς κλπ (η που λεγεται κιολας "Dance/EDM" απο πολους) ενω τα μισει ολα αυτα που ανεφερα πιο πριν.
(05-04-2013 10:50 PM)8hachi8 Wrote: [ -> ]Thanks βρε King!
Θα ρισκάρω τώρα.
Δεν ξέρω αν σου αρέσει η dubstep βρε KN412,αλλά στο αφιερώνω κι ας μην σου αρέσει (σημασία έχει η χειρονομία λένε ) http://www.youtube.com/watch?v=WSeNSzJ2-Jw
καιρο ειχα να το ακουσω αυτο. Κλασικο. (πλεον ) thanks
αφιερωμενο στον 888 (lol εχω ξεμινει απο λεξεις/φρασεις κιολας )
(εντομεταξι τελειος ασχετο , δεν το ειχα παρατηρησει πιο πριν αλλα πευτει πολυ τετραγωνο στο συγκεκριμενο κομματι. δεν θυμαμαι ναχε τοσο. heh , tespa )
Επειδή μου έκανε και αυτός αφιέρωση για τον hachi . Πολλά παιδιά στο σχολείο ακούνε 30 seconds to mars και σκέφτηκα ότι μπορεί να αρέσουν και σε εσένα , α και συστήθηκα επιτέλους
Αυτές τις μέρες μου έχει κολλήσει το παρακάτω,το οποίο το αφιερώνω στον KN412 (τι περίεργο!) αλλά εφόσον δεν υπάρχει περιορισμός στα άτομα,το αφιερώνω και στην LuX,στην Alou77 και στον fr3.
ο ρυθμος μου θυμιζει απιστευτα αυτο το κοματι , ενα απο τα αγαπημενα μου , στο αφηερωνω και αυτο
(09-04-2013 03:15 PM)8hachi8 Wrote: [ -> ]Αυτές τις μέρες μου έχει κολλήσει το παρακάτω,το οποίο το αφιερώνω στον KN412 (τι περίεργο!) αλλά εφόσον δεν υπάρχει περιορισμός στα άτομα,το αφιερώνω και στην LuX,στην Alou77 και στον fr3. http://www.youtube.com/watch?v=a_426RiwST8
και αυτο με την σειρα του μου θυμησε αυτο. Τεσπα , αφηερωμενο και αυτο στους 4 απο πανω
Άλλο ένα για τους fan του Rhythm Thief επειδή τερμάτισα το βασικό story mode!
Το περίεργο στο Rhythm Thief & The Emperor's Treasure είναι ότι (Click to View)
ενώ ο Raphael/Phantom R και η Marie είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους και ότι το παιχνίδι διαδραματίζεται στο Παρίσι της Γαλλίας,σε ολόκληρο το παιχνίδι ούτε ένα φιλί!
Και ένα για όλο το φόρουμ (και ειδικά στον KN412,τον GS,τον fr3 και τον Grim)
Και ένα για σένα KN412 καθώς και για όποιον βλέπει Epic Rap Battles Of History!