Legendary Pokémon

Full Version: Επισημο θεμα προοδου στις X και Y
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
(01-11-2013 07:20 PM)thanasis Wrote: [ -> ]Α! Μια που κοντραριζόμαστε και για shiny Pokémon, έπιασα ένα shiny (κρατηθείτε...) Qwilfish(!!!) με ένα ανεπανάληπτης ομορφιάς ροζ χρώμα! Και εκεί που χάρηκα γιατί μπόρεσα και το έπιασα στη 10η φορά επαναλαμβανόμενου ψαρέματος με το super rod, δεν έχει εμφανιστεί κανένα πιο ενδιαφέρον shiny pokémon παρόλο που έχω φτάσει στα 74 επαναλαμβανόμενα ψαρέματα. Ίδωμεν...

Ωραίος!
Το ψάρεμα νομίζω είναι ο πιο εύκολος τρόπος να βρεις shiny.
Βρήκα και εγώ ένα shiny Clawitzer την στιγμή που ψάρευα για κανένα Horsea με Dragonscale.
Πρέπει να έπιασα καμιά 50 όταν το βρήκα. Πόλυ πιο ψεκούραστη μέθοδος από το pokeradar.Big Grin
Μου φαίνεται θα αρχίσω και το pokeradar γιατί σε μια δοκιμή στο pokémon village έπιασα shiny Noctowl σε 5 προσπάθειες! Σε γλυκαίνει μου φαίνεται και μετά τρως τις ώρες σου προσπαθώντας! Smile
Δεύτερο σαββατοκύριακο του Νοέμβρη, σχεδόν κλείνει ένας μήνας από την κυκλοφορία των X και Y και οι ρυθμοί έχουν πέσει.
Χαλαρά πλέον προσπαθώ να ολοκληρώνω σιγά σιγά το pokédex, πίνω συνέχεια καφέδες στα cafe στις διάφορες πόλεις για να δω καινούρια pokémon (τρέμουν τα χέρια μου από την πολύ καφεΐνη) και ψαρεύω για shiny pokémon σε διάφορες τοποθεσίες με μεγάλη επιτυχία. Είναι εύκολο για όσους έχουν λίγη υπομονή. Το pokéradar είναι ζόρικο και δεν το έχω μάθει καλά ακόμα.
Έχω βάλει το κινητό να μου υπενθυμίζει στις 8 το βράδυ ότι είναι η ώρα για mega stones οπότε τρέχω με το ποδήλατο για εξερεύνηση όλων των περιοχών.
Σκέφτομαι σιγά σιγά να αρχίσω να βλέπω καλύτερα το θέμα των IVs και να φτιάξω μια ομάδα για online μάχες γιατί έχει πέσει πολύ χασούρα και δε λέει!

Central Kalos Pokédex: Seen 150, Caught 133
Coastal Kalos Pokédex: Seen 147, Caught 122
Mountain Kalos Pokédex: Seen 129, Caught 105
National Pokédex: Seen 493, Caught 398

Όποιος ξέρει έναν καλό οδηγό για IVs με παραδείγματα σε κάποιο site ας με ενημερώσει σας παρακαλώ γιατί έχω χαθεί και θα ήθελα να διαβάσω 5 πράματα παραπάνω για να μη σας πρήζω με ερωτήσεις.
Thank you!

(Λέω να μεταφράζω το post και στα αγγλικά για το αγγλικό thread για να το διαβάζει και ο φίλος grassdragon. Ελπίζω να μη πειράζει).
Ας το ξεθαψω και αυτο

Τωρα που βγηκε το Pokemon Bank αρχισα να συμπληρωνω το ποκεντεξ... εχω δει 694 ποκεμον και απο αυτα επιασα τα 676... να δω μονο τι θα κανω τα ποκεμον που εχω breedαρει... ή θα τα δωσω σε wonder trades ή στο Pokemon Bank
Κατάφερα πρώτη φορά στην καριέρα μου να ασχοληθώ και να κερδίσω όλα τα formats στο Battle Maison.
^Το ψήνω. Big Grin
^Στους ποσους βαθμους; Toungue προσεχε μην το καψεις Toungue

fr3 αμα θες σβηστο μετα. Ξερω οτι ηταν σπαμ
Βρίσκομαι μπροστά από το 2ο έμβλημα...ουάου , γιατί πήρε τόσο να φτάσουμε εκεί; Σε άλλες κασέτες στον αντίστοιχο χρόνο έχεις φτάσει στο League...Nevermind , η εξάδα αποτελείται από:
Frogadier
Skiddo
Charmeleon
Tyrunt
Vivillon
Honedge

και συνεχίζουμε...

PS:Γουστάρω πολύ που κουρεύεται ο παίχτης , βέβαια σπαταλαώ το χρήμα στα μαλλιά και τα ρούχα...:'(
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's