Legendary Pokémon

Full Version: Ποιος θα είναι ο starter σας στις D/P?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Όπως ξέρετε σε κάθε παιχνίδι πόκεμον στην αρχή πρέπει να διαλέξετε το νέο σας σύντροφο. Στις D/P υπάρχουν (όπως και στις προηγούμενες κασέτες) ένα πόκεμον του χόρτου (Naetoru), ένα της φωτιάς (Hikozaru) και ένα του νερού(Pocchama). (ελπίζω τα αγγλικά ονόματα να μην μείνουν τα ίδια). Το Naetoru στην τελευταία του μορφή γίνεται τύπος Grass/Ground, το Hikozaru από την δεύτερη μορφή του Fire/Fighting και τέλος το Pocchama στην τελευταία του μορφή θα γίνει Water/Steel.

Εγώ πάντα σε κάθε παιχνίδι διαλέγω τον Fire starter γιατί ο αγαπημένος μου τύπος είναι ο Fire. Επίσης, δεν μου αρέσει καθόλου το grass type, λόγω των αδύναμων επιθέσεων και ακόμα υπάρχουν εκατοντάδες πόκεμον του νερού, οπότε θα βρώ ένα καλό water pokemon για να βάλω στην ομάδα μου.

Έτσι είμαι ανάμεσα στο Hikozaru και στο Pocchama, λόγω κυρίως γιατί το τελευταίο μαθαίνει από μόνο του πολύ καλές επιθέσεις π.χ Drill Peck κ.α. και εξαιτίας των αντοχών του αφού είναι και τύπος Steel.

Αλλά τελικά μάλλον θα διαλέξω με μικρή διαφορά το Hikozaru
Εσείς ποιον starter θα διαλέξετε για να γίνει ο σύντροφός σας σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού?
Κατα παραδωση το Water Starter.
Απο stats, νικαει το fire-type. Απο τυπο, το water-type. Aπο moveset, δεν ξερω. Πιθανοτατα το Water-type, γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναβρω Water-Steel.
εγώ 8α πάρω το fire, εκτός και αν τη πάρω την ίδια μέρα με κάποιο φίλο και κάνουμε 6 new game για να πάρουμε και τα τρία!!
Και εγώ μάλλον θα κάνω το ίδιο με την ξαδέρφη μου, αλλά επειδή θα είναι από ανταλλαγή θα παίρνουν διπλάσιους exp και αυτό δεν είναι καλό για την εκπαίδευση των στατιστικών τους. Έτσι θα κρατήσω στην ομάδα μου μάλλον μόνο το fire type Hikozaru
Μάλλον 8α πάρω Hikozaru και τα υπόλοιπα 8α τα πάρω απο τον αδερφό μου..
To Pochama 8a parw mallon...syni8ws epairna fire alla den mou aresei...
hey, girlpower , eise ap'tin kipro??
BLUE Wrote:Κατα παραδωση το Water Starter.

ώστε έτσι ε? τα ίδια απο δω... δε ν υπάρχει game που δεν εχω αρχίσει με water starter.
Εγώ έχω μια ερώτηση.... Το Water / Steel ΤΙ το νικάει;
Fight, Ground και Electric επιθεσεις...

Εγω μαλλον θα παρω το Naetoru γιατι μου αρεσει πολυ σαν Pokemon ή το Pocchama γιατι μου κεντριζει το ενδιαφερον ο Water/Steel τυπος του.
Παιδιά οι γυμναστές και οι Elite4 στις D/P και οι τύποι πόκεμον που θα έχουν είναι οι παρακάτω:

Hyouta Rock
Natane Grass
Sumomo Fighting
Makishi Water
Merissa Ghost
Tougan Steel
Suzuna Ice
Denji Electric

Elite4
Ryou Bug
Kikuno Ground
Ooba Fire
Goyou Psychic
Shirona varity of types

Έτσι νομίζω ότι ο καλύτερος τύπος για εύκολο και γρήγορο τερματισμό του παιχνιδιού είναι ο water type Pocchama.
Eσείς τι νομίζετε θα επηρεάσουν οι Gym Leaders την απόφασή σας για τον starter?
Προσωπικα, δεν με επηρεασε ποτε κατι τετοιο. Επαιρνα παντα τον starter που μου αρεσε πιο πολυ ή μου κεντριζε το ενδιαφερον. Και αυτο σκοπευω να κανω και τωρα.
Τα ιδια και για 'μενα. Το Pocchama θα παρω 99,9%. Παραξενος συνδυασμος τυπων για γυμναστες και Ε4 αλλα...

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ DRAGON MASTER ΣΤΟΥΣ Ε4?!?!? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!
Tha paro pochama. I like the combination kai apo palia panta water pairno.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's