09-10-2006, 04:20 PM
Όπως ξέρετε σε κάθε παιχνίδι πόκεμον στην αρχή πρέπει να διαλέξετε το νέο σας σύντροφο. Στις D/P υπάρχουν (όπως και στις προηγούμενες κασέτες) ένα πόκεμον του χόρτου (Naetoru), ένα της φωτιάς (Hikozaru) και ένα του νερού(Pocchama). (ελπίζω τα αγγλικά ονόματα να μην μείνουν τα ίδια). Το Naetoru στην τελευταία του μορφή γίνεται τύπος Grass/Ground, το Hikozaru από την δεύτερη μορφή του Fire/Fighting και τέλος το Pocchama στην τελευταία του μορφή θα γίνει Water/Steel.
Εγώ πάντα σε κάθε παιχνίδι διαλέγω τον Fire starter γιατί ο αγαπημένος μου τύπος είναι ο Fire. Επίσης, δεν μου αρέσει καθόλου το grass type, λόγω των αδύναμων επιθέσεων και ακόμα υπάρχουν εκατοντάδες πόκεμον του νερού, οπότε θα βρώ ένα καλό water pokemon για να βάλω στην ομάδα μου.
Έτσι είμαι ανάμεσα στο Hikozaru και στο Pocchama, λόγω κυρίως γιατί το τελευταίο μαθαίνει από μόνο του πολύ καλές επιθέσεις π.χ Drill Peck κ.α. και εξαιτίας των αντοχών του αφού είναι και τύπος Steel.
Αλλά τελικά μάλλον θα διαλέξω με μικρή διαφορά το Hikozaru
Εσείς ποιον starter θα διαλέξετε για να γίνει ο σύντροφός σας σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού?
Εγώ πάντα σε κάθε παιχνίδι διαλέγω τον Fire starter γιατί ο αγαπημένος μου τύπος είναι ο Fire. Επίσης, δεν μου αρέσει καθόλου το grass type, λόγω των αδύναμων επιθέσεων και ακόμα υπάρχουν εκατοντάδες πόκεμον του νερού, οπότε θα βρώ ένα καλό water pokemon για να βάλω στην ομάδα μου.
Έτσι είμαι ανάμεσα στο Hikozaru και στο Pocchama, λόγω κυρίως γιατί το τελευταίο μαθαίνει από μόνο του πολύ καλές επιθέσεις π.χ Drill Peck κ.α. και εξαιτίας των αντοχών του αφού είναι και τύπος Steel.
Αλλά τελικά μάλλον θα διαλέξω με μικρή διαφορά το Hikozaru
Εσείς ποιον starter θα διαλέξετε για να γίνει ο σύντροφός σας σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού?