15-10-2006, 09:30 PM
15-10-2006, 11:00 PM
Βλεπω που και που κανεναν αγωνα...Φυσικα αθλητικα δεν ειναι μονο το ποδοσφαιρο.
16-10-2006, 12:54 PM
Μου αρέσουν τα αθλητικά, αλλά ασχολούμαι κυρίως με την ομάδα μου τον Ολυμπιακό (ποδόσφαιρο,μπάσκετ,βόλλευ,πόλο).
16-10-2006, 01:02 PM
Σαββατοκυριακα, δυο αγωνες πρωταθληματος στανταρ. Champions League, UEFA παντα. Μπασκετ μονο οταν παιζει το Μαρουσι. Τωρα μαλιστα που εχουμε βαλει και Σπορ+, βλεπω και κανεναν αγωνα τριτης κατηγοριας Αιγυπτου (αν υπαρχει)!
16-10-2006, 02:24 PM
Kαι εγω Ολυμπιακος ειμαι (φυσικα)! Δε χανω ποτε αγωνα του Ολυμπιακου, ειτε ειναι ποσοσφαιρο, ειτε ειναι μπασκετ, ειτε βολει, ειτε γκολφ κτλ..... Επισης σαν αθλημα μου αρεσει το τενις, αλλα μονο να το παρακολουθω, οχι να παιζω!!!!
16-10-2006, 02:54 PM
Εγω πηγαινω τενις οποτε το αντιθετο. Μ' αρεσει μονο να παιζω, οχι να βλεπω. Και, btw, εγω ειμαι ΑΕΚ.
16-10-2006, 05:32 PM
Συμφωνω με τον BLUE. Μου αρεσουν τα αθλητικα, αλλα λογω του φορτωμενου προγραμματος μου βλεπω κανεναν αγωνα που και που. Προτιμω ειδικα εκεινους οταν παιζει ο Ολυμπιακος με καποια ξενη ομαδα. Αν νικουσε και παντα θα ηταν πολυ καλυτερα...
16-10-2006, 06:45 PM
Καταλαβα τι αγωνες βλεπεις Charizard2005, του Champions League! Συμφωνω μαζι σου. Εαν νικουσαν θα ηταν καλυτερα! Ειδικα εγω που ειμαι φανατικα Ολυμπιακος ξενερωνω οταν χανουμε!!!!!
16-10-2006, 11:13 PM
Δεν ενοει μονο του Champion League.Ενοει γενικα τους αγωνες με αλλες ομαδες.
17-10-2006, 10:44 AM
Μπορει να μου πει κανεις γιατι φετος εχει Champions League στο Supersport??? Εγω θελω σημερα να δω την ΑΕΚαρα μου να χανει (παλι) και δεν μπορω! Δεν ειναι δικαιο να εχει η ΝΕΤ μονο τον Ολυμπιακο!
17-10-2006, 12:00 PM
Mου αρέσει και εμένα το τένις και να βλέπω και να παίζω. Η ΝΕΤ δείχνει για 3 αγώνες ΑΕΚ και 3 αγώνες Ολυμπιακό. Κάθε Τρίτη όμως δείχνει το Champions League το SuperSport αφού το Mega δεν δίνει πια λεφτά. Μάλλον θα πτώχευσε ο Λαμπράκης.
17-10-2006, 12:06 PM
Κι εγω αυτο ειχα ακουσει για την ΝΕΤ αλλα εδειξε εναν της ΑΕΚ, εναν του Ολυμπιακου και τωρα παει για δευτερο του Ολυμπιακου. Δεν μπορει τουλαχιστον να δειχνει μια τον ενα και μια τον αλλο? Βαλε που τους αγωνες της ΑΕΚ για το πρωταθλημα τους δειχνει μονο το SuperSport... Μονο αν η ΑΕΚ παει στον τελικο του Champions League θα την δουμε στην TV.
Ειδατε τον αγωνα μπασκετ Philadelfia 76ers - CSKA??? Πολυ παικτης ο Iverson. Παντα τον πηγαινα.
(Ξερετε αν το Σπορ+ θα δειχνει NBA? Ειδα λιγο απο μια διαφημιση αλλα δεν ειμαι σιγουρος.)
Ειδατε τον αγωνα μπασκετ Philadelfia 76ers - CSKA??? Πολυ παικτης ο Iverson. Παντα τον πηγαινα.
(Ξερετε αν το Σπορ+ θα δειχνει NBA? Ειδα λιγο απο μια διαφημιση αλλα δεν ειμαι σιγουρος.)
17-10-2006, 12:12 PM
Tην επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ θα παίξει Τετάρτη και θα το δείξει η ΝΕΤ. Στο πρωτάθλημα τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ τις δείχνει το SuperSport αφού αυτό έχει τα δικαιώματά της.
Αν πάει η ΑΕΚ τελικό θα το δεις στην ΤV και δεν θα πας στο Ολυμπιακό στάδιο? Λέμε τώρα που θα πάει τελικό ούτε νίκη δεν έχει κάνει στο Champions League εντός-εκτός.
Αν πάει η ΑΕΚ τελικό θα το δεις στην ΤV και δεν θα πας στο Ολυμπιακό στάδιο? Λέμε τώρα που θα πάει τελικό ούτε νίκη δεν έχει κάνει στο Champions League εντός-εκτός.
19-10-2006, 10:24 AM
Λεπτομεριες...
Προτεινω να στειλουμε ολοι μας e-mail διαμαρτυριας στην UEFA για να αποκλειστουν για παντα ολες οι ελληνικες ομαδες απο το Champions League. Για να βλεπουμε ποδοσφαιρο απο την αρχη της χρονιας δηλαδη, να μην περιμενουμε να τελειωσει η πρωτη φαση για να δουμε εναν φυσιολογικο αγωνα. Ετσι κι αλλιως, νικες δεν κανουν οι ομαδες μας, το πολυ πολυ καμια ισοπαλια με τις αλλες αχρηστες ομαδουλες, βγαινουν παντα τεταρτες στον ομιλο, αποκλειονται, και περιμενουν την επομενη χρονια.
Προτεινω να στειλουμε ολοι μας e-mail διαμαρτυριας στην UEFA για να αποκλειστουν για παντα ολες οι ελληνικες ομαδες απο το Champions League. Για να βλεπουμε ποδοσφαιρο απο την αρχη της χρονιας δηλαδη, να μην περιμενουμε να τελειωσει η πρωτη φαση για να δουμε εναν φυσιολογικο αγωνα. Ετσι κι αλλιως, νικες δεν κανουν οι ομαδες μας, το πολυ πολυ καμια ισοπαλια με τις αλλες αχρηστες ομαδουλες, βγαινουν παντα τεταρτες στον ομιλο, αποκλειονται, και περιμενουν την επομενη χρονια.
19-10-2006, 11:59 AM
Ή άλλη λύση είναι να βάλουν λεφτά οι πρόεδροι για να φτιάξουν τις ομάδες τους. Και άμα γίνει ποτέ αυτό, να μου τρυπήσετε τη μύτη. Πάντως, κάθε χρόνο παίρνουν τα λεφτά για τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Champions League και του χρόνου ξανά τα ίδια.