Legendary Pokémon

Full Version: Επισημο θεμα προοδου σε Omega Ruby και Alpha Sapphire
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Κοίταξα λίγο τα natures των Kyogre και Rayquaza
Kyogre: Calm (καλό για specially defensive)
Rayquaza: Naive (Mixed attacker)
Στα υπόλοιπα με SR θα γίνει η δουλειά,αλλά αφού ήμουν τυχερός,κομπλέ Toungue
Και φτάνουμε στο δεύτερο μισό της Hoenn αφού κέρδισα τον Norman και το χαρέμι του από Slaking:

Swampert, Manectric, Gardevoir, Breloom, Linoone(HM Slave) και η τελευταία προσθήκη το Trapinch που έγινε τώρα Vibrava.

Ακόμα με ενοχλεί το γεγονός πως δεν υπάρχουν Aron στην Granite Cave παρά μόνο μετά το Mach Bike...
Ειμαι στην Route 114 και μολις εφτιαξα την μυστικη μου βαση, θελω μερικα ακομα επιπλα και πρεπει να περασω από καποιες πολεις που τωρα δεν μπορω, αλλα και τωρα μια χαρα την εχω διακομισμει

Θα μου λειψουν οι μυστικες βασεις οταν βγουν κι αλλα παιχνιδια και ξεπεραστουν οι OR/AS Sad μακαρι να ηταν δεδομενες σε καθε παιχνιδι

Τεσπα εχω σαρωσει ηδη καποιους QR κωδικους, και τωρα στην βαση εχω μαζι μου τον serebii και τον Grassdragon
Το ότι πήρα 3DS μετράει σαν πρόοδος στις ORAS;
(01-12-2014 08:07 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Το ότι πήρα 3DS μετράει σαν πρόοδος στις ORAS;

μιση προοδος... η αλλη μιση οταν παρεις την κασετα
[Image: auqxpya.png?1]

Φυσικά το τελευταίο χτύπημα στον Steven δόθηκε από το HM Slave Linoone. Toungue
Ειμαι στην Route 102 απο χτες προσπαθοντας να πιασω ενα θυληκο Ralts.
Μεχρι τωρα ουτε ενα Sad

Εχει κανενας το eon ticket;
Πιστεύω κανείς ακόμα δεν το έχει αυτο, δυστυχώς.

Έφτασα στο route 114, ένα στάδιο πριν αποτελειώσω το "φλεγόμενο κορίτσι" και στο team εχω
Gardevoir 31lvl
Marshtomp 32lvl
Linoone 32lvl
Mightyena31lvl
Swellow 32lvl
Metang 32lvl

Ίσως κάνω καμία αλλαγή σε Mightyena και Linoone...
Ει. βρηκα εντελως τυχαια ενα shiny Tentacool

προσπαθω να κερδισω στο Master Rank στον διαγωνισμο σε clever και cute contest για να παρω ενα δωρο απο την Lisia στο τελος, και πρεπει να κερδισω στα Master Rank και των 5 κατηγοριων

Χρησιμοποιησα ενα απο τα ποκεμον που ειχα στην κανονικη Sapphire αλλα μετα σκεφτηκα "τι σοι remake ειναι, αν δεν βαλω καποιο απο τα προσφατα ποκεμον μου" και ετσι πηρα το Reshiram
Κάτι πήρε το αυτί μου για ένα Shiny Feebas...
Το 5ο Feebas που βρίσκω και είναι shiny. Big Grin
[Image: 67m7RcS.jpg?1]
IVs: 23, 24, 25 / 13 - 18 / 26, 27, 28 / 20, 21, 22 / 19, 20, 21 / 18, 19

Και είναι και Bold και με μέτρια, ίσως προς καλά IVs. Big Grin

[Image: l150Va1.jpg]
Μόλις έφτασα Slateport. Είχα ξεχάσει πόσο απαίσιες ήταν οι R/S από άποψη διαθέσιμων επιλογών στα Pokémon, μέχρι τώρα δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να θέλω στην εξάδα. Απλά θα πιάσω ημι-άχρηστα 'mons που δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ in-game, κάτι σε στυλ Grumpig, Camerupt, Ninjask, Swalot, κλπ.
Μη μου λες τέτοια, στην X έχω βολευτεί με Charizard Lucario και Garchomp. Big Grin
εμενα στο μεταξυ μου βγηκε η πιστη στον cute contest αλλα τελικα κερδισα
[Image: e6rfo7.jpg]

Τα γύρω γύρω απλά τα είχα πρόχειρα. Toungue
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's