Legendary Pokémon

Full Version: Επισημο θεμα προοδου σε Omega Ruby και Alpha Sapphire
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Λοιπόν,φτιάχνω μια λίστα με το τι θα breedάρω στο άλλο day care (στο Battle Resort έχω 1 6IV Swablu κι 1 6IV Jap Ditto μπας και τύχω shiny) όταν με το καλό βρω 2o Destiny Knot.
Η λίστα μου μέχρι στιγμής είναι:
Manectric (Mega,Timid,παίζει να έχω για να breedάρω)
Heracross (με Moxie για να το έχω και για απλό και για mega,γιατί το mega μου δεν έχει Moxie Toungue,Adamant of course)
Clefable (αυτό το πράγμα είναι overused,μάλλον για Calm θα πάω)
Slowbro (αυτό το πράγμα είναι καλό απ'όσο φαίνεται και το mega του έχει 180 defense οπότε κι αυτό καλό ακούγεται Toungue,Bold nature προφανώς)
Hippowdon (τώρα που απέκτησα Heatran με καλά IVs θα ασχοληθώ λίγο με sand team,για Impish το κόβω)

Οπότε πρέπει να κάνω post στο trade thread ή να αρχίσω να ζητάω στο chat για trade Toungue

@GeorgeSlayer
Έχω breedάρει 5IV Adamant DD Bagon (τώρα Adamant DD Mega Salamence lv100) στην Y Toungue
Αλλά στην AS έχω μερικά Modest 5IV Swablu με Hyper Voice (31/x/31/31/31/31). Οπότε αν θες σου κρατάω κανένα να σου δώσω τζαμπέ. Άντε! Με το egg move σου γλιτώνω 12 Battle Points Toungue Στην Υ πάλι έχω μερικά 31/x/31/31/31/31 Timid Vulpix χωρίς egg moves. Drought για ability of course Wink

Btw,μην ξοδεύετε Battle Points σε Life Orbs. Μπορείτε να τα πάρετε μέσω DexNav από Absol. Toungue
Μολις καταφερα να πιασω 1 shiny Ralts μετα απο 180 encounter χρησημοποιωντας DexNax με αυτα τα 70-80 να ειναι chain.
Το μονο καλο ειναι οτι ειναι female με 3 αστερια.
Καλά που μου το θύμισες το Life Orb, βρήκα ένα Absol και γλίτωσα τα 48 BP.

Έκανα και τα single/double challenges στο Maison οπότε αγόρασα και τα 6 EV Training Items.

Protip: Μη χρησιμοποιείτε Mega Gengar μαζί με Garchomp στις doubles. Toungue

JBele καλορίζικο το Ralts, έχω και εγώ ένα. Toungue
Double post αλλά δε φταίω εγώ, το Tyranitar μου φταίει που απέκτησε Shiny παιδάκι. Toungue
Πριν μερικές ημέρες τερμάτισα την Omega Ruby, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Hoenn. Επίσης, έχω πιάσει τα περισσότερα θρυλικά και στην Μυστική Βάση μου πήρα την ασημή σημαία. Εν τέλει, φοβερή η κασέτα... αλλά ακόμα να πιάσω κανένα shiny.Sad
[Image: spacer.png]
Εγώ μετά το Ralts και το Larvitar (από breeding αυτό) μόλις βρήκα και έπιασα το 3ο μου Shiny, ένα Spinda σε Horde.
Το πρωί κέρδισα στο Battle Maison την Nita, και, κατόπιν έφτασα στις Super Single Battles τα 14 Streak, ώσπου έχασα με δικό μου φταίξιμο από ένα Throh (είχα την επιλογή να τελειώσω με Extrasensory move και από βιασύνη το χτύπησα με Grass Knot).
Η ομάδα μου απαρτίζονταν από ένα Mega Aggron, ένα HA Talonflame και ένα HA Greninja.
Στην X με την ίδια ομάδα είχα φτάσει τα 38 Streak μετά ήταν ζόρικα.

Συγχαρητήρια GeorgeSlayer, εύχομαι να φουλάρεις σύντομα ένα Box με Shiny Pokemon από την Hoenn.
Το Battle Maison της 6ης γενιάς είναι πιο δύσκολο γενικά από τα Towers των προηγούμενων; Δεν έχω παίξει ακόμα καθόλου σχεδόν επειδή θέλω πρώτα να breedαρω μερικά Pokemon που ήθελα οπωσδήποτε και να προσπαθήσω να φτιάξω ένα team για doubles.
(16-12-2014 04:43 PM)LEOPOLDOS Wrote: [ -> ]Το πρωί κέρδισα στο Battle Maison την Nita, και, κατόπιν έφτασα στις Super Single Battles τα 14 Streak, ώσπου έχασα με δικό μου φταίξιμο από ένα Throh (είχα την επιλογή να τελειώσω με Extrasensory move και από βιασύνη το χτύπησα με Grass Knot).
Η ομάδα μου απαρτίζονταν από ένα Mega Aggron, ένα HA Talonflame και ένα HA Greninja.
Στην X με την ίδια ομάδα είχα φτάσει τα 38 Streak μετά ήταν ζόρικα.

Εγώ έφτασα 38 στην AS στα Super Singles με Mega Salamence,Mamoswine και Exploud. Έχασα στην 39η μάχη λόγω ενός Blizzard που πέτυχε το Salamence. Μετά αφού νίκησα εκείνο το Froslass,έπρεπε να νικήσω Gallade που μου έκανε KO τα 2 μου Pokemon με Close Combat.
Πήγα να πάρω κανένα Heart Scale και κατέληξα με 15 Heart Scales και 1 shiny Luvdisc Toungue
Λοιπον τα shiny pokemon που εχει σαρωσει το pokedex ειναι:

1η γενια: 12 ποκεμον
2η γενια: 5 ποκεμον
3η γενια: 19 ποκεμον
4η γενια: 10 ποκεμον
5η γενια: 5 ποκεμον
6η γενια: 4 ποκεμον

Απο ολα αυτα μονο τα 8 ειναι δικα μου, και το μονο shiny που εχω βρει μεχρι τωρα στην AS ειναι το Tentacool
Έχασα στο Battle Maison στις singles από βλακεία στη μάχη 50, οπότε δεν πήρα το 2ο trophy μου από εκεί. Το πήρα όμως από τις triples οπότε κάτι είναι και αυτό.
εψαχνα χθες Deino στο Meteor Falls.... βρηκα δυο, αλλα πανω στην βιασυνη μου τα τρομαξα και εφυγαν.... καποια στιγμη βαρεθηκα και εβαλα ενα ποκεμον στο gts με ανταλλαγμα Deino... παντως βρηκα ενα shiny Lunatone... το δευτερο shiny στην AS
sοοο....προχτες νικησα το pokemon league και χτες τελειωσα και το delta episode....με διαφορα το καλυτερο pokemon game που εχω παιξει :3 ηταν η απολυτη πωρωση!!!
(07-01-2015 11:16 PM)LuXray Wrote: [ -> ]με διαφορα το καλυτερο pokemon game που εχω παιξει :3 ηταν η απολυτη πωρωση!!!

*crying intensifies*
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's