Φυσικά, μισές δουλειές θα έκανα;
Έπιασα και ενα Taillow 15 Level ενώ το starter μου ήταν 12.
Χαχαχαχαχαχαα μια χαρά είσαι.
fr3 εσυ ειχες πει οτι θα περιμενεις ως το 15 που θα βγει το new 3ds;
(05-12-2014 06:03 PM)Mister 94 Wrote: [ -> ]fr3 εσυ ειχες πει οτι θα περιμενεις ως το 15 που θα βγει το new 3ds;
Ο fr3quency θα πάρει 3DS όταν βγει και το επόμενο βιβλίο A Song of Ice and Fire.
Λοιπον, τερματησα το παιχνιδι και με την βοηθεια ενος βιντεο στο youtube βρηκα σχεδον ολες τις Mega Stones και το Griseous Orb για το Giratina.
Τις υπολοιπες μετα το Delta Episode, και για την Mega Stone του Garchomp θελω πολυυυ καιρο ακομα
Όπως έγραψα και στο αγγλικό θέμα πήρα το πρωτάθλημα με Aggron/Blaziken/Sharpedo/Minun/Swellow και Linoone (hm slave). Όλα περίπου 60 level λίγο μετά το πρωτάθλημα.
εγω παλι για hm slave ειχα το latias και τωρα εκανα και το shiny metagross hm slave
lol
Αν είχα Pokebank ίσως είχα πάρει απο την 4η γενιά κάποιο από τα Mew που με περιμένουν στα Pokemart να το φέρω.
Αλλά Hoenn και HM Slave Linoone πάνε μαζί.
Double post αλλά δε φταίω.
το καλυτερο μου με τα update που κανει το BuzzNav στις μυστικες βασεις ειναι οτι πετυχαινεις διαφορα shiny pokemon και τα σαρωνει και το pokedex
Απάντηση στο Feebas του Peke.
Chain fishing αλλά πήρε μόνο 25 encounters
Επίσης βρήκα επιτέλους Speed Boost Sharpedo :3
5 encounters και Bold. :-P
Έπιασα το Groudon μου χτες. Adamant με 4 IVs 31 και Hp ~20. Αρκετά καλό για τις 5 προσπάθειες που έκανα.
Έφτασα στο kyogre (μετά από 35 ώρες gameplay). 4 προσπαθειες έχω κάνει και όλες πήγαν στράφη γιατί είχα gardevoir πρώτο με synchronise και ουδέτερο nature... Χαμπάρι δεν το είχα πάρει... -.-'
Έχουν βάλει και πολλά cinematics...
Edit: modest με την πρώτη
Πρώτο breed στην OR. (και πρώτο γενικά μετά από πολύ καιρό).
Jolly DD Bagon 31/31/31/x/31/31.
Ακούς Άρη;
Βέβαια θέλω μερικά ακόμη Bagon οπότε θα συνεχίσω λίγο ακόμη.