Legendary Pokémon

Full Version: Επισημο θεμα προοδου σε Omega Ruby και Alpha Sapphire
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Σχετικό με OR/AS αλλά όχι με πρόοδο.
Τώρα στην Ιαπωνία υπάρχει ένα event για Contrary Serperior. Multi use serial code. Δοκίμασα στην European έκδοση AS που έχω και πάτησα τον κωδικό POKEMON497 (που btw στη συνέχεια μου γέμισε τα κενά με μηδενικά) ο οποίος είναι ο κωδικός που έβγαλαν στο Get TV ή όπως λέγεται. Μου έβγαλε όμως "The gift was not there..."
Δοκίμασα να βάλω μετά έναν άκυρο κωδικό. ABCDEFGHIJKLMNOP
"The code is incorrect. Try again"
Άρα,πιστεύω αύριο παίρνουμε το event κι εμείς. Wink
(ο κωδικός ισχύει από 9 Ιανουαρίου κι έπειτα κανονικά)
Battle maison singles "τέλος" τη 2η φορά που έφτασα στη νούμερο 50, αν και τις τελευταίες αρκετές μέρες δεν έπαιζα Pokemon.

[Image: 73gqkl.jpg]
Double post μιας και μιλάω μόνος μου.

[Image: x3cz5y.jpg]

Μένουν οι Multi.
(13-01-2015 09:29 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Double post μιας και μιλάω μόνος μου.

[Image: x3cz5y.jpg]

Μένουν οι Multi.

Καμία ομάδα να μας πεις παίζει? Toungue Να κερδίσουμε κανένα βραβείο κι εμείς Toungue
Singles: Greninja, Mega Charizard Y, Garchomp
Doubles: Mega Charizard Y, Venusaur, Garchomp, Heatran
Triples: Greninja, Aron, Garchomp, Gengar, Gyarados, Tyranitar (credits to nuggetbridge βασικά)
Rotation: Tyranitar, Aron, Garchomp, Greninja

Αυτά πάνω κάτω αν δε κάνω λάθος.

EDIT:

Multi: Charizard Y, Garchomp με partner τον Wally.

[Image: 33atkj7.jpg]
(14-01-2015 12:18 AM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Singles: Greninja, Mega Charizard Y, Garchomp
Doubles: Mega Charizard Y, Venusaur, Garchomp, Heatran
Triples: Greninja, Aron, Garchomp, Gengar, Gyarados, Tyranitar (credits to nuggetbridge βασικά)
Rotation: Tyranitar, Aron, Garchomp, Greninja

Αν δεν βαριέσαι,παίζεις να στείλεις κανένα set με PM? xD
Γιατί Aron και όχι Aggron ρε boys; :o
Level 1 Aron με Endeavor. Στις triples είναι πρακτικά free win, κάτι αντίστοιχο λογικά και στις doubles. Rotation λίγο πιο δύσκολο αλλά είπα να το δοκιμάσω και μου βγήκε και εκεί καλά.
Έφτασε η ώρα! Πριν λίγο καιρό έλαβα στα χέρια μου την Alpha Saphire...δεν ξέρω αν θα ξανακάτσω να παίξω κάποια "επόμενη γενιά" ή κάτι , η μαγεία έχει αρχίσει να χάνεται...Παρόλαυτά ένιωσα πάλι 11 χρονών κρατώντας στα χέρια μου το παιχνίδι ετούτο! Έτσι σιγά σιγά κατάφερα να περισυλέξω μία ομάδα (με τη βοήθεια πάντα του George'T) και να τη χτίζω , ενώ προχωρώ και στο παιχνίδι!
Γράφοντας αυτές τις γραμμές την 24η Ιανουαρίου του 2015 , βρίσκομαι στο 6ο έμβλημα στην Fortree City!

Η ομάδα μου απαρτίζεται από:
Swampert Lvl.37 (m)
Swellow Lvl.35 (f)
Growlithe Lvl.41 (m) (*)
Metang Lvl.38 (*)
Lombre Lvl.31 (m)
Malamar Lvl.42 (f)

(με m τα αρσενικά , f τα θυληκά και * τα shiny)
Έφτασα τα 708 Pokemon στο National Pokedex και μου συνέβη και ένα παράδοξο με το Gothita μου. Μετά τη διαδικασία εξέλιξης με το παλλόμενο φωτισμό και τα σχετικά, αντί να δω μια Gothorita, αντίκρισα ξανά το Gothita... Αφού του χορήγησα ένα Rare Candy, τα κατάφερε επιτέλους να εξελιχθεί κανονικά. Τι να πω, ίσως είναι ένα ακόμα Glitchάκι.
Μήπως πάτησες καταλάθος B και το ακύρωσες;
Κάτσε, μπορεί να έχεις δίκαιο, αυτό δεν το αποκλείω...

Update: Έπιασα και τα 719 Pokemon!!!!
Good job, χαρά στο κουράγιο σου. Smile
Έπιασα δυο shiny Dittos σήμερα στη Mirage Cave Βόρεια του Route 132 μέσω DexNav!!![Image: shiny_ditto_jam_by_serenity_blue-d3bwo2x.png]
Άμα σε θέλει το πράγμα ρε παιδί μου Toungue
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's