Legendary Pokémon

Full Version: WII VS XBOX 360 VS PLAYSTATION 3
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
sorry αλλα δεν εχω dsl για να δω τα βιντεα(ακομα)οποτε με το που θα δω θα εκφερω την αποψη μου πανω σε αυτα Κατακρινοντας τα οτι κι αν ειναι σα καλο κωλοπ@ιδο...χιχιχιχιχι
CoolΛατρεύω τους πολέμους των κοσολών!Cool
Όσο για μένα πάντα Nintendo είχα και πάντα Nintendo θα έχω για τον απλούστατο λόγο ότι οι Nintendo έχει τα καλύτερα παιχνίδια.
Πάντως πιστεύω ότι παρά τα προβλήματα το ΡS3 θα έρθει πρώτο σε πωλήσεις και το Wii θα είναι πολύ κοντά του. Το XBOX 360 όμως το βλέπω να πηγαίνει "άπατο".
Και Billaros που λες ότι
"η sony τον ειχε στα σκαρια κατι χρονια πριν το βγαλει η nintendo και βασικα ειμαι και λιγο αντι αυτου του χειρισμου"
να σου πω να μην πιστεύεις ότι παραμύθι σου λένε. Η Sony την εποχή που λέει ότι το είδος αυτού του χειρισμού τον είχε στα σκαριά έβγαζε ένα "καταπληκτικό":P παιχνίδι, το Captain Hook στο SNESToungue.
Άραγε το περιφερειακό γάντι της Nintendo για το NES το έχεις ακουστά? Το remote control του Chiritorie του 1979 ίσως?
Ki omws, to Wii exei sxedon tin dipli epeksergastiki dinami apo to Gamecube. Afto to kanei pio dinato apo to XBOX alla sxedon isterei se sxesi me to XBOX360. Etsi diavasa toulaxiston.
I nintendo exei fantasia alla apaisia grafika I sony edo ke 10 xronia exei ta idia pragmata den prototypei alla kanei telia paixnidia
κοιτα.ολα θα λυθουν σε 5 μηνες που και οι 3 κονσολες θα ειναι σε full blast.μεχρι τοτε το μονο που εχω να πω ειναι 5 και σημερα...
Ego ime kala volemenos me to wii m. Ti na tis kano tis grafikares? Ego protimo na diaskedaso me ta pexnidia (utos i allos giayto ftiaxtikan...)
γι αυτο που ειπε ο λουκαριο θα πω μονο αυτο

http://www.loadingreadyrun.com/videos/vi...Three+PS3s
OK manges nintendo Wii rulez alla to playstation exei kathe eidous funny gamez
μμμ μαλλον ακριβως το αντιθετο θα ελεγα
To nintendo wii tora einai telio to playstation palia itan kalo alla tora exei vlakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiies prospathoun na to kanoun computer
Lucario Wrote:Ego ime kala volemenos me to wii m. Ti na tis kano tis grafikares? Ego protimo na diaskedaso me ta pexnidia (utos i allos giayto ftiaxtikan...)

Lucario, και μόνο με αυτό που λες (Ti na tis kano tis grafikares?), υποκύπτεις στην ανωτερότητα του PS3!!!
Ρε παιδια, τα ειπαμε αυτα. Το καθενα εχει τα καλα του. Τωρα το ποιο προτιμαει ο καθενας, γουστα ειναι αυτα. Εχοντας παιξει PS3 και εχοντας Wii, δεν μπορω να βγαλω νικητη μεταξυ τους. Και deozard, γιατι λες οτι προσπαθουν να κανουν το PS3 computer? Το Wii δεν εχει σκληρο δισκο? Δεν εχει συνδεση στο internet? Και τα δυο ειναι καταπληκτικες κονσολες imo αλλα επειδη δεν εχουμε ολοι 1000€ και βαλε, πρεπει να διαλεξουμε ενα. Και απο τη στιγμη που διαλεγεις ενα, επιμενεις οτι ειναι τελειο για να μην δειξεις οτι διαλεξες το κατωτερο. Οσο για τα γραφικα του PS3 και το χειρισμο του Wii, I bow down to them™.
deozard Wrote:To nintendo wii tora einai telio to playstation palia itan kalo alla tora exei vlakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiies prospathoun na to kanoun computer

vlepete pws prospa8ei na me meiwsei apaitw na lhf8oun metra
μαιστα κυριε μπαρμπα σταθη...
αινιγουεη συμφονοω νιντζα τελευτεα προταση αλλα ας καλα γραφικα μεν αλλα καλυτερα ολα στο γουι μιλησα ουγκ
uuuuuuuum ειμαι ο μονος που δεν καταλαβε τί ειπες?
Lucario Wrote:αινιγουεη συμφονοω νιντζα τελευτεα προταση αλλα ας καλα γραφικα μεν αλλα καλυτερα ολα στο γουι μιλησα ουγκ
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's