Legendary Pokémon

Full Version: WII VS XBOX 360 VS PLAYSTATION 3
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
δεν έχει δόνηση
8a bgei moxlos me donhsh. To ekana etsi wste na boreis na xreisimopoiiseis ton moxlo tou ps3 san ton "moxlo" tou Wii. Oxi oti sugrinodai...
Apla eidan oti wii poulaei me ton xeirismo tou kai ekanan mia apotuxhmena antigrafh...auto einai to pio ''kalo'' tou ps3
Pio bgike prwto? To wii i to ps3? kai den ginetai na allaxan to xeiristhrio thn teleutaia stigmh.
Οι φημες λενε οτι η σονυ σκεφτοταν να βαλει τον αισθητηρα κινησης στο 2 αλλα θα ηταν πολυ μεγαλο βημα και αβεβαιο και γι αυτο προιμησαν να το βαλουν στην επομενη κονσολα τους.Επισης να πω οτι δεν ξερουμε αν θα εχει δονηση αλλα υπαρχει ηδη στην παραγωγη ενα νεο χειρηστηριο,οπου λενε οτι θα εχει και δονηση.Τελος να πω οτι το x-box 360 ειναι πολυ καλο,αλλα το μονο παιχνιδι που αξιζει ειναι το halo3.Το wii για εμενα αξιζει μονο για τα ποκεμον και ισως και το db αλλα δεν μου αρεσει που πρεπει να εισαι ορθιος ή μακρια απο την τηλεοραση.Με το ps3 εχω βρει την υγειά μου,πεταω πανω και πληκτρολογιο και ποντικι και ρουλαρω.Για εμενα ειναι ο δευτερος υπολογιστης μου,τωρα που θα του περασω και λινουξ.
Οπως ειδατε προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος.Ο αισθητηρας κινησης του PS3 και δεν εχει καμια σχεση με του Wii και ειναι σαφως αντιγραφη.Αν θυμαμαι καλα ανακοινωθηκε αφου ειχε ανακοινωθει το χειρηστηριο του Wii.Οσο για το τι λενε οι φημες, θα προτιμουσα να βλεπουμε την πραγματικοτητα οπως εχει διαμορφωθει, γιατι αλλιως ξερω κι εγω μια φημη που λεει οτι η Nintendo ηταν η πρωτη που υποστηριζε οτι το μελλον των παιχνιδιων βρισκεται στα CD και η Sony αποφασισε πως ηταν καλη ιδεα και εφτιαξε το PS1...
tote giati to nintendo64 "xreisimopoiei" kasetes?
Γιατι βγηκε πριν το Playstation.Μην ξεχνας οτι εκεινη την εποχη η τεχνολογικη επανασταση στους υπολογιστες και ηλεκτρονικα παιχνιδια ηταν στις αρχες της και οι εξελιξεις ηταν πολυ πιο αργες απο αυτες που βλεπουμε σημερα. Επισης, με την ιδια λογικη θα ρωτουσαμε "Γιατι το PS2 δεν εχει αισθητηρα κινησης;" Η απαντηση σ' αυτη την ερωτηση ηταν "Επειδη θεωρηθηκε οτι θα ηταν πολυ μεγαλο βημα."
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's