Legendary Pokémon

Full Version: WII VS XBOX 360 VS PLAYSTATION 3
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
ουφ.εχω βαρεθει να υποστηριζω την σονυ.ρε παιδια καντε λοκ το θρεντ.το ξανανοιγουμε σε 6-7 μηνες...
eem mpikes kai esi mes tin sfigofwlia apo fanboy tis mama Big Grin kala ama pisteueis oti den mporei na ginei mia politismeni sizitisi as to kleisoun Big Grin
δεν ειναι αυτο αλλα το γεγονος οτι εχει καταντησει ενα spam thread με εμφανιση κανονικου,δλδ παραπλανηση.πωωωωωωωωωωω τι λεω ο δικηγορος
2 πραγματα εχω να πω:
1.Οσο Fanboy κι αν ειμαι δεν με νοιαζει αν η Nintendo προσπαθει να μαζεψει non-gamers γιατι εγω ειμαι gamer.

2.Δεν ειπα οτι το Ps3 ειναι χαλια.Ειναι φοβερο.Απλα ειναι ακριβο και δεν μου προσφερει κατι τοσο καλο ωστε να πληρωσω τοσα λεφτα.Για να λεω ομως την αληθεια, πιστευω οτι στην Ελλαδα το PS θα κυπιαρχισει και παλι...
μπα.το x-box (το οποιο το αγοραζουν επι το πλειστον eeeeeeeeemooooooooo)εχει κυριαρχισει.το ps3 δεν θα πιασει διοτι ειναι n00bs
billaros Wrote:οχι.ο βεγκος ηταν αυτος.
LOLLOLOLOOLIOLOLOLOLL proti fora pu gelasa pragmatika me post sto internet. anyway, opos ipe ke o blue, dn tha xexaso pote ti stigmi pu i zelda erixne light arrowz ston ganon ke ego tu erixna spin attackz...good ol days...
Wii:
xeirismos/10
grafika/6
ipolipa/8
extras/8

Ps3:
xeirismos/2
grafika/10
ipolipa/8
extras/9

winner:wii
Lucario Wrote:Ps3:
xeirismos/2
grafika/10
ipolipa/8
extras/9
Ε, όχι ρε συ. Όσο Wii Supporter κι αν είμαι, όχι και 2 στον χειρισμό του PS3. Πρέπει να παίξεις οπωσδήποτε λίγο Tony Hawk Project 8. Να δεις τη γλύκα του "nail the trick" και μετά ο χειρισμός θα πάει τουλάχιστον στο 6.
exo pexi. ke ne ine. gt ine o pio sinithismenos xirismos. kala to poly 3.
αντε ρε.nintendo fanboy.και να σου πω και κατι?και τα 2 εχουν αισθητηρα κινησης.και βαζω στοιχημα 1 ποστ οτι δεν ξερεις ουτε καν τί ειναι το nail the trick.και ποσο μαλλον με αισθητηρα κινησης.και τα 2 ισοψηφουν στον χειρισμο
ne sigura.
1on: Dn ime nitendo fanboy. o blue ine. as pume, protimo kata poli psp para oti gameboystiko iparxei.
2on:to nail the trick ine as pume kanis heel flip kounontas to dexi analogo ke etsi kunas to δεξί podi i to antitheto.
3on. o aisthitiras kinisis dn exi KAMIA sexesi me to wi...
(μου χρωστάς ένα πόστ)
Lucario Wrote:ne sigura.
1on: Dn ime nitendo fanboy. o blue ine. as pume, protimo kata poli psp para oti gameboystiko iparxei.
2on:to nail the trick ine as pume kanis heel flip kounontas to dexi analogo ke etsi kunas to δεξί podi i to antitheto.
3on. o aisthitiras kinisis dn exi KAMIA sexesi me to wi...
(μου χρωστάς ένα πόστ)

αφ ενος ο blue ειναι φανμπου αλλα μπορεις να του μιλισεις.αφ εταιρου το nail the trick ειναι κατι πολυ παρα πανω απ αυτο και τελος ελα σπιτι μου να παιξεις με χειρηστηριο το οποιο δεν εχει πεταξει ο καθε αλβανος στο πατομα και εχει χαλασει και μετα πες μου...και δεν σου χρωσταω ποστ
Νομιζω οτι ο Lucario υπερβαλλει αρνητικα και για τις δυο κονσολες.Με τιποτα ο χειρισμος του PS3 δεν ειναι 2. 2 σημαινει δεν μπορεις να παιξεις.Απλα δεν ειναι κατι ιδιεταιρο.Οχι και δυο ομως.Τα extras και τα υπολοιπα νομιζω πως θελουν περεταιρω εξηγηση.Επισης, εχετε παρεξηγησει και το Wii.Γραφικα 6; Απο που το συμπερανατε;Εδω πρεπει να τονισω οτι ειναι αλλο το ρεαλιστικα γραφικα και αλλο το καλα γραφικα.Ενα Shell Shaded παιχνιδι μπορει να εχει απιστευτα καλα γραφικα.Πολλοι κατηγουρουν το Wii και προηγουμενως το NGC επειδη εχει πιο καρτουνιστικο στυλ.Επισης ας μιλαμε για παιχνιδια στα οποια να εχει νοημα η συζητηση περι γραφικων.Για παραδειγμα δεν θα χαρακτηριζα το Wii Play ως παιχνιδι με ασχημα γραφικα, επειδη δεν τειθεται θεμα γραφικων!
Ναι αλλά από την στιγμή που τα γραφικά έχουν καθιερωθεί σαν παράγοντας τότε πρέπει να σχολιάζονται.Δεν διαφωνώ μαζί σου γιατί αυτό που λές είναι σωστό.Απλά πρέπει να συγκρίνουμε τα γραφικά του Wii με άλλα παιχνίδια της ίδιας κονσόλας και όχι με XBOX 360 και PLAYSTATION 3 παιχνίδια.
Οχι, δεν ενοω ακριβως αυτο.Ειπα να συγκρινουμε παιζνιδια που αξιζει να συγκριθουν, οπως πχ το Twilight Princess το Battle Revolution, το Red Steel κτλ.Αυτο που ειπα ειναι οτι δεν εχει νοημα καποιος να μου πει οτι το Wii εχει μαπα γραφικα επειδη ειδε το Wii Play.Ας συγκρινει τα παιχνιδια του με τα παραπανω.
κοιτα.τα γραφικα του wii σε σχεση με το ps3 ειναι κοντα στο 7,σε σχεση με αντικειμενικους παραγοντες ειναι κοντα στο 9.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's