Legendary Pokémon

Full Version: WII VS XBOX 360 VS PLAYSTATION 3
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
billaros Wrote:uuuuuuuum ειμαι ο μονος που δεν καταλαβε τί ειπες?
Lucario Wrote:αινιγουεη συμφονοω νιντζα τελευτεα προταση αλλα ας καλα γραφικα μεν αλλα καλυτερα ολα στο γουι μιλησα ουγκ
Ol' good Ντούρης dayz... lol
Κάτι δικά μου λέω μη δίνετε σημασία...

Μάλλον εννοεί ότι τα γραφικά του PS3 είναι ανώτερα αλλά σε όλα τα άλλα υπερισχύει το Wii. Μάλλον. Αν βρω τον Ντούρη θα του πω να μας εξηγήσει αυτός. Ουπς, πάλι κάτι δικά μου λέω...Rolleyes
ΒΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥΥΥ!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΟΛΟΛΟΛ.νταξ εγραψες ninjomewtwo...

anywayz.Εγω αν και εναντιον των πολέμων των κονσολων θα υποστηριξω το ps3 γτ μα τω Θεω ειναι πολυ καλυτερο απο το wii εχοντας δοκιμασει και τα 2 και μιλοντας αντικειμενικα.μονο και μονο το Online gaming και ειδικα στο mgo που ειναι και παιχνιδι του 2 (φαντασου δλδ!εγω καταφερα να μπω στο νετ με κονσολα μονο οταν πηρα τπ 3) ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει,για να μην μιλησω για το resistance fall of man Και τα επερχομενα fear,darkness,oblivion etc.
Κοιτα αυτα ειναι γουστα.Εγω εχω κατι για να υποστηριξω το Wii.Θα σου μιλησω για το Dragonball Z Budokai Tenkaichi 2.Κατα τη γνωμη μου ολα τα Dragonball Z της σειρας Budokai ηταν απιθανα.Επισης ηταν απο τους λογους που θα ηθελα PS2.Το καινουριο λοιπον Dragonball βγηκε και στο Wii (Βεβαια εδω, αν και η ημερομηνια εκδοσης περασε δεν το εχω δει πουθενα) .Σε πληροφορω οτι το να πατας ενα συνδιασμο κουμπιων για να κανεις πχ Kamehame, ειναι ενα ΤΙΠΟΤΑ οταν μπορεις να κανεις ο ιδιος την κινηση!Τιποτα δεν συγκρινεται με αυτο.Νιωθεις πως εισαι ο χαρακτηρας.Το ιδιο συμβαινει και με πολλα αλλα παιχνιδια:Δεν θα ξεχασω ποτε τη στιγμη που ημουν πανω στην Epona ως Link και εσφαζα τους Orcs γυρω μου ενω κυνηγουσα τον αρχηγο τους.Οσο αφορα στα γραφικα: μια κονσολα ελαχιστες φορες αποδιδει το μεγιστο των δυνατοτητων της.Εκει φαινεται η διαφορα.Δεχομαι οτι καποια παιχνιδια του PS ειναι ανωτερα, αλλα οταν μιλαμε για τον μεσο ορο των παιχνιδιων, οι διαφορες ειναι ελαχιστες.Το Baten Kaitos και το Twilight Princess για το Game Cube ηταν πολυ καλυτερα σε γραφικα απο πολλα παιχνιδια του PS2 (οχι απο ολα).Αρα το θεμα για μενα ειναι ποσο προσεχτικα κατασκευαζει μια εταιρια τα παιχνιδια της.Και εκει ειναι που μου τα χαλαει η Nintendo συνηθως:Απλα παιχνιδακια που εχουν ως στοχο να κουνας τα χερια σου ειναι προτοτυπα αλλα με μετρο.Κατα τη γνωμη η Nintendo δινει πολυ βαση σε αυτα παραμελωντας τα πιο "σοβαρα" παιχνιδια.Αυτο βεβαια συμβαινει επειδη τα δευτερα απευθυνονται σε μικροτερη μεριδα ανθρωπων.Πιστευω ομως πως ολα τα προσεγμενα παιχνιδια που εχουν βγει σε συστηματα της Nintendo ειναι κορυφαια.
νταξ αυτο με το budokai με εψησε για να παρω wii τωρα,χωρις πλακα.επισης να πω οτι τα Baten Kaitos και το Twilight Princess για το Game Cube ηταν πολυ καλυτερα σε γραφικα απο πολλα παιχνιδια του PS2 αλλα ηταν απλα εξαιρεσεις στον κανονα οπως επισης και το Killzone για το Ps2...
Μόλις το είδα αυτό με το DBZ Budokai... Ήθελα να σκάσω 200€ σήμερα για DS και Ranger αλλά μάλλον θα γίνουν 260€... Το να κάνεις Kamehame με τα χέρια σου ίσως να καταφέρει να με κάνει να ξεκολλήσω από το Naruto Ultimate Ninja για το PS2. Και κάτι άλλο που περιμένω σαν τρελός κι έρχεται 2ο μετά τις D/P: http://www.gamespot.com/wii/action/narut...lt;title;8 Πρέπει να λέει πολύ να πετάς shuriken!!!
Υπαρχει ενα προβλημα: Δεν το εχω δει πουθενα!Αν το εχει παρει πουθενα το ματι σου πες του ΑΜΕΣΩΣ (Υποτειθεται οτι εχει ηδη κυκλοφορησει Ελλαδα)
Χτες που πηγα στο mall για να παρω το DS και το Ranger το ειδα. Και στο Fnac το ειχε και στο Multirama. 59,99€ και στα δυο. Οχι, 60€, 59,99€.
we support fnac ofc
ΤΡΕΧΩ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!!!!!!
εφτασες?
Νομίζω τον είδα να περνάει φωνάζοντας δεν έχωωωΩΩΩΩ ΦΦΦΡΡΕΕΕΕΕΕΕΝΑΑΑΑΑΑαααααααααα
οχι.ο βεγκος ηταν αυτος.
ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!Σταματήστε τα off-topic και τα spam!!
Εγώ ψηφίζω 360.Τερμάτισα σήμερα το Gears Of War και έχω πάθει ψύχωση!!!

P.S.@ billaros Δεν κατάλαβα αυτό με τον Αγ.Γεώργιο στην υπογραφή σου...
εγω ψηφιζω το ps3 γιατι το resistance μαμαει.επισης να μην παρετε το fear οσοι εχετε ps3, αν ειναι κανενας αλλος δλδ γτ μονος μου ειμαι νομισω,γτ ειναι πολυ μουφα μιλαμε.darkness i am waiting
seira mou kat arxas arxizw me to gegonos oti den ipostirizw ta console war kai etsi apla 8a pw tin gnomi mou H opoia einai H exis : 1 eimai nintendo fanboy apo tin epoxi tou pocket

2 to pse sucks (gia osous den me pisteuoun pigenete sto utube kai grafte na sas vrei to "why ps3 sucks? " kai egw simfonw me afto alla btw den exw diavasei para mono tin 1h selida kai

3 exw na pw ena pragma opoios paei na parei ps3 me tin apli core edition einai poly $%^&*&^%$ kai afto giati me tin ekdosi twn 700 exeis kati extra kai vgazeis kai lefta

twra gt wii kai oxi x-box 1on to wii einai katotero kai apo ena pc tou 2004 Big Grin alla kata vathos einai ena meso na kerdiseis tous non gamers kai ti enow peite se mia kopela na paixei ps3 H x-box 8a sas pei "den xerw ton xeirismo kai ktl " gia peite tis omos na paixei wii sports H wario sto wii kai 8a sas pw egw Big Grin enas paly kalos tropos gia na xtipiseis gomenakia (sas to lew ek peiras so wii ftwwwwww)

episis paixte zelda kai ama sinexisete na ipostirizete eite x-box eite ps3 eisaste xerokefaloiiiiiii Big Grin (ama kati sas fenaitai offesne soz Big Grin )
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's