Legendary Pokémon

Full Version: τι video games παίζετε(εκτός pokemon)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
εχω παρει κι εγω το νεο προ και εχει πολυ πορωσηBig Grin
τωρα ποια δεν παιζω σχεδον τιποτα, μονο κανα καουντερ στραικ με τον μπρο απο το διπλανο δωματιο, και αμα.
εγώ παίζω counter ααααν τύχει l2 ogame και φυλετικές μάχες
εγω παιζω και batlleknight που ειναι ενα online game
σώπα, έπαιζα και εγώ αλλά σιγα το game
Επειση δεν σε ψηφισα δεν σημαινει οτι πρεπει να μου πηγαινεις κοντρα κυριε απουσιολογε
μην ξεχναμε κιολας οτι παιζω και pokemon global,οπως ο pokemon trainer SILVER
Spiderman 'Web of Shadows σε PS2 KAI PS2.ειναι ενα παιχνιδη που αξιζει να το αγορασετε...!
Μπα, είναι αηδία στο PS2. Μόνο στο PS3 αξίζει, αν και τα παιχνίδια Spiderman είναι πλέον λίγο ξεπερασμένα.
ναι αμα το παρεις απο αυτη την αποψη ειναι αλλα ακομα αντεχει στο χρονο πιστευω γιατι τον ζητανε αρκετοι σε παιχνιδια και ιδιαιτερα οι μικροι αλλα και παλι ειναι ο μονος ηρωας που εχουν κυκλοφορισει πολλους τιτλους σε ολεσ τισ κονσολες....

επισης να προσθεσω οτι καλο παιχνιδι ειναι και το Kingdom Hearts (PS2) το οποιο δεν πιστευω οτι υπαρχει πια αλλα εχει κυκλοφορησει πριν 2 χρονια το δευτερο μερος το οποιο ειναι χαλια και μικρο σε διαρκεια.....
(09-11-2008 05:34 PM)Lugia Wrote: [ -> ]το οποιο ειναι χαλια και μικρο σε διαρκεια.....

Εεεε;;; >_> Το Kingdom Hearts 2 είναι το καλύτερο KH που έχει κυκλοφορήσει για το PS2. Είναι επίσης πολύ καλύτερο από τα νέα KH παιχνίδια για το PSP, NDS και SmartPhones. Take it back. >O Το 1ο KH ήταν το πιο ελεϊνό. Μη ξανά συγκρίνεις το KH2 με το KH1. :<
DITTOFUN δν σου πάω κόντρα λέω απλά την γνώμη μου και εξάλλου δικαίωμα σου να μη με ψηφίσεις, άσε π σ έβαλα και rep
και φυσικα θα το συγκρινω διοτι το KH1 το τερματισα σε 1 χρονο περιπου ενω το KH2 το τερματισα σε 3 μερες γιατι ηταν γελειο και πολυ ευκολο για εναν new gamer ενω το ΚΗ1 ηταν πολυ πιο δυσκολο για εναν gamer που αχολειτε χρονια με τα ηλεκτρονικα παιχνιδια!!!Big Grin (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ...)
εγω παντως το kingdom hearts 2 πιστευω οτι ειναι ωραιο παιχνιδι,αν και δεν το χω παιξει ποτε.απλως εχει πολυ ωραιο soundtrack κατα τη γνωμη μου.
ενταξει στο soundtrack ειναι οντως καλο....
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's