Legendary Pokémon

Full Version: τι video games παίζετε(εκτός pokemon)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Εμενα μου αρεσε περισσοτερο το ΚΗ2.. Το ΚΗ1 ηταν ωραιο απλα γιατι ηταν κατι διαφορετικο απο τα παιχνιδια που επαιζα μεχρι τοτε. Το ΚΗ2 ομως ηρθε με αρκετες αλλαγες οσον αφορα soundtrack, story και χαρακτηρες και μου αρεσε περισσοτερο. Προσωπικα δυσκολευτηκα καπως παραπανω για να καταφερω να τερματισω το ΚΗ2...
εγω απο τι θυμαμε νικησα το τελευταιο boss 1πμ με 5πμ χριστουγενα ηταν το τελειο δωρο για την γιορτη μου..Big Grin
Εγω παιζω και Xbox Soulcalibour2,fantastic4,Halo αλλα πιο πολυ παιζω Fantastic4Rolleyes
Εγώ παίζω κάθε χρόνο το Pro Evolution Soccer,το Need For Speed,Grand Theft Auto(όταν βγει),και διάφορα άλλα που μου κολλάνε κάθε φορά(Oblivion,Unreal Tournament,NBA Live κλπ.).
Να πω επισης οτι πολυ πλακα εχει και το Wario Touched! για το DS
Επισης πολυ ωραιο παιχνιδι ειναι και το zelda phantom hourglass το εχω παιξει μια,δυο φορες σε εναν φιλο μου και πραγματικα τα σπαει
Εγω παιζω pokemon ολη μερα και επιση το lineage τα σπαει!!!!
(02-12-2008 04:48 PM)tsexos Wrote: [ -> ]Εγω παιζω pokemon ολη μερα και επιση το lineage τα σπαει!!!!

α ναι.κι εγω επαιζα lineage,αλλα ο αδερφος μου εκανε μια μοιραια βλακεια με αυτο.το αποτελεσμα ηταν να σβηστει το lineageSadSadSad
Περισσοτερο παιζω παιχνιδια που μου κινουν το ενδιαφερον, συνηθως ακτιον γκεημς ή αυτα που εχουν τρομερο σεναριο.

(02-12-2008 08:26 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]α ναι.κι εγω επαιζα lineage,αλλα ο αδερφος μου εκανε μια μοιραια βλακεια με αυτο.το αποτελεσμα ηταν να σβηστει το lineageSadSadSad

με την μοιραια του βλακεια ο αδερφος σου σε εσωσε απο μια αλλη (τσσσς εγραψα)
Και μ'αυτό εννοεί ότι ο μέσος Lineage player θα προτιμούσε να σταματήσει το σχολείο του στα 15 και τον ύπνο στα 14 για να σκοτώσει περισσότερους με το +20 ποδάρι του.

Στο θέμα μας. Δεν παίζω ένα συγκεκριμένο είδος παιχνιδιού. Για να με τραβήξει αρκετά ένα παιχνίδι, χρειάζεται πολύ καλό storyline. Ενδεικτικά, μερικά παιχνίδια που ευχαριστήθηκα πολύ ήταν: Apollo Justice Ace Attorney (και γενικά όλα τα παιχνίδια της σειράς Ace Attorney, αλλά κυρίως αυτό), Fire Emblem Radiant Dawn, Tony Hawk's Underground 2, WWE Smackdown! 'Here Comes The Pain' (τα season storylines που είχε ήταν εξαίσια), Spyro the Dragon 2, Crasth Team Racing (best game for PS1), .Hack//Quarantine (παίζω 3 χρόνια κι ακόμα είμαι stuck στο ίδιο σημείο) και άλλα που δεν θυμάμαι (ή βαριέμαι να θυμηθώ). Από παιχνίδια χωρίς ιδιαίτερο story, προτιμώ τα fighting, και κυρίως Naruto Ultimate Ninja series (PS2), και Mortal Kombat/Tekken/Street Fighter αλλά αυτά μόνο σε arcade μηχάνημα με 50λεπτα.
Παιζω πιο πολυ Λαρα κροφτ,πολεμικα και στρατηγικης.
Ξεκίνησα και Battleknight και στο us και στο gr. Ακόμα παίζω πια και pokemon indigo
Mainly Final Fantasy Series,ουμ,πολλά action όπως San Andreas,Pro 09,Holic Online και Counter-Strike:Source
Ετσι εγω ειμαι πορωμενος με το San Andreas.
phra twra thn pokemon ranger shadows of almia,thn termathsa kai ekana ths special apostoles (aytes pou vriskeis mesw wi fi)Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's