Legendary Pokémon

Full Version: τι video games παίζετε(εκτός pokemon)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
New Super Mario Bros!(DS)
Εγω τωρα παιζω Απολλο Τζαστις Εης Ατορνεη, και μπορω να πω οτι εχω επηρεαστει καμποσο.
Εγώ πριν 6 ημέρες έπαιζα Prince of Persia(χαχα είναι μόνο για το 360 και το PS3), το οποίο έχω τερματίσει δύο φορές, αλλά επειδή μου λείπουν δύο ακόμη κύπελλα, θα το τερματίσω άλλη μία φορά.

Αυτές τις ημέρες παίζω Need for Speed: Undercover.
Το παιχνίδι δε συγκρίνεται με την έκδοση για PS2. xDD Το καλύτερο NFS για το PS3.
Αυτό τον καιρό παίζω Pro Evolution Soccer (το αγοράζω κάθε χρόνο) στο PS3, κυρίως αγώνες με τον πατέρα μου ή κανένα φίλο. Επίσης παίζω και το Genji:Days of Blade και αυτό στο PS3.
Αν είχα τον καλό υπολογιστή (τον έχω πάει για format Sad ) πιθανότατα θα έπαιζα το Tomb Raider Anniversary και το Unreal Tournament 3.
Age of mythology,Age of Empires 3,Empire Earth 2,San Andreas
Age of Empires 3,και μολις πορωθηκα με το Fifa για DS (:
(05-01-2009 10:42 PM)Keratz Wrote: [ -> ]Age of Empires 3...

κι εμενα το age of empires 3 (αλλα και το 2) με πορωνει!!!
Τώρα τελευταία άρχιζα να παίζω στον ελεύθερο μου χρόνο το παιχνίδι Titan's quest το οποίο είναι αρκετά καλό θα έλεγα.
Εγώ παίζω τώρα NFS:Carbon για το PS2 και έχω φτάσει στον Darious (όποιος τον ξέρει τον ξέρει) και δεν μπορώ να νικήσω τους άλλους τρείς (για όποιον ξέρει το storyline)
Πριν λιγες μερες πηρα το Guitar Hero. ΕΠισης αυτον τον καιρο παιζω Mad World. Προσφατα πηγα και σε τουρνουα Street Fighter.
Eγω παίζω:

Wii fit
Wario land shake dimension στο wii
Και σε τσακίρ κέφι κανα uncharted η killzone 2 στο ps3
εγω πηρα χθες το νεο grand theft auto chinatown wars (για ds), που μ εχει πορωσει πολυ...Big Grin
χαχα, λολ, σημερα που εκατσα και ειδα σαουθ παρκ ελεγε γιαυτο το παιχνιδι, νομιζα οτι ηταν εικονικος τιτλος επειδη δεν το ειχα ξανακουσει, τελειος ακυρο flashback...
εγω τωρα αρχισα να παιζω το Mount and blade και το Tomb raider Universary
(13-04-2009 09:01 AM)The Human Torch Wrote: [ -> ]εγω τωρα αρχισα να παιζω το Mount and blade και το Tomb raider Universary

α ΡΕ! όλοι mount and blade παίζουν! (εγώ όχι)

στο PC δεν έχω πολλά παιχνίδια και με το ίντερνετ δεν παίζω βιντεογκέιμς , παίζω στο wii. Τώρα τίποτα (θα πορωθώ το Καλοκαίρι με OP Unlimited Cruise!) ωστώσω ένα που με κέντρισε και μ'αρέσει να παίζω ακόμα είναι το Super Smash Bros. Brawl!!!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's